Chodziło mi bardziej o to, jak wygląda sama rozgrywka, a nie, czy jest straszny. W RE4 przestraszyłem się tylko, jak wlazłem przez drzwi, a koleś mi odciął łeb- w Dead Space na pewno będę bał się częściej.
Cytat: LesiuGR w Października 26, 2008, 14:19:34 pmChodziło mi bardziej o to, jak wygląda sama rozgrywka, a nie, czy jest straszny. W RE4 przestraszyłem się tylko, jak wlazłem przez drzwi, a koleś mi odciął łeb- w Dead Space na pewno będę bał się częściej. Mnie RE4 przestraszył tylko raz. Na samym początku, w lesie jest drewniana chatka, wlazłem do niej i patrząc na jedną ścianę i gdy sie odwróciłem zobaczyłem jakiegoś kolesia przytwierdzonego widłami za głowe do ściany. Podejrzewam że gdybym wszedł patrząc sie na niego wogóle bym sie nie przestraszył. Ot czysty przepadek.A wracając do Dead Space. Za wiele strachu po nim nie oczekiwałem. Tak właśnie myślałem że to bedzie kolejna strzelanka próbująca straszyć wyskakującymi z "szafy" potworami. I jak widze nie pomyliłem sie
nie dziwota była zajebista. imo
Cytat: LesiuGR w Października 26, 2008, 14:19:34 pmChodziło mi bardziej o to, jak wygląda sama rozgrywka, a nie, czy jest straszny. W RE4 przestraszyłem się tylko, jak wlazłem przez drzwi, a koleś mi odciął łeb- w Dead Space na pewno będę bał się częściej. Mnie RE4 przestraszył tylko raz. Na samym początku, w lesie jest drewniana chatka, wlazłem do niej i patrząc na jedną ścianę i gdy sie odwróciłem zobaczyłem jakiegoś kolesia przytwierdzonego widłami za głowe do ściany. Podejrzewam że gdybym wszedł patrząc sie na niego wogóle bym sie nie przestraszył. Ot czysty przepadek.
Cytat: LesiuGR w Października 26, 2008, 11:06:54 amCytat: RyoHazuki w Października 26, 2008, 10:25:08 amMGS4 (znowu:D ) oraz Wii Sports w oczekiwaniu na Zeldę i SMG.Maaaaaaaaaaaaaaan, nie wierzę. Ty kupiłeś Wii? Gram w Dead Space. Też go już wyśmiałem .A teraz Wipeout+PES 2009. Czekając na premiere LBP.
Cytat: RyoHazuki w Października 26, 2008, 10:25:08 amMGS4 (znowu:D ) oraz Wii Sports w oczekiwaniu na Zeldę i SMG.Maaaaaaaaaaaaaaan, nie wierzę. Ty kupiłeś Wii? Gram w Dead Space.
MGS4 (znowu:D ) oraz Wii Sports w oczekiwaniu na Zeldę i SMG.
Blue Dragon.Ssie paukę troszkę .
Cytat: ruszmusk w Października 26, 2008, 19:37:04 pmBlue Dragon.Ssie paukę troszkę .Gdybyś mnie zapytał to nie kupiłbyś tego szajsu Ruszmuszczku. :*
Dead Space a w przerwach Too Human
Zdecydowanie Dead Space