AvsP. Wbrew obiegowej opinii bardo dobry przedstawiciel FPS. Prosty (nie mylić z prostacki) i przyjemny zarazem.
Czy to może się nie podobać ....
Ale przecież lepiej zagrać 4 min w demo i rozgłaszać, że kiepsko.
Bo demko było wyjątkowo kiepskie, a i sama gra również nie należy nawet do półki DOBRYCH gier. Wystarczy poczytać opinie fanów serii, którzy lekko mówiąc spodziewali się innej gry. Twórcy dali dupy w najważniejszym czynniku, czyli klimacie co w takiej produkcji jest niedopuszczalne. Średnia na metacritic raczej też nie zachwyca przy 85% jakie osiągnęła druga część.
No ale jak widać wystarczy zrobić fajną animację wyrywania głowy i gra znajduje klientów
Tak tytacz, kupiłem grę tylko dla tego, bo przyjemna dla oka jest animacja wyrywania głowy z kręgosłupem (notabene całkowicie ów fakt z punktu widzenia medycyny niemożliwy).
Ciekawe cóż ja poczne grając pozostałymi rasami, lub, gdy inna animacja mi się włączy.
Demo GT5 również nie zachwyca, to raptem skrawek kodu , cy oznacza to, iż cała gra taka będzie....
Lub inaczej, co kogo interesują oceny innych. Hę....
No chyba, że uważasz, "Okarynę czasu" za swoją ulubioną grę, serię Halo / MP za jedną z najlepszych, MGS na GBC za najwspanialszego z metali.... Przecież tak wskazują oceny.
Mnie podobały się SW:TCW RH i Loki. Średnia obu ok 44%. I co z tego.
A tak w ogóle przypomniał mi się tekst mojego dobrego kolegi. Rozmawiałem z kilkoma kolegami, a ten spytał nagle jak oceniamy jego pannę, bo nie wie czy z nią ma chodzić, jak nam (!) się nie podoba.
Słowem - kup, przejdź, dopiero się wypowiedz , a nie oceniaj na podstawie zdań innych - inaczej, nie powinieneś już nigdy jeść hot dogów, nie mają wszak pozytywnych recenzji wśród znawców kulinarnych.