philipo i 23 Gości przegląda ten wątek.
Ale jest brzydki.
Kupiłem ostatnio pasek za 900zł i już mi na konsolke nie starczy
Cytat: windomearl w Kwietnia 12, 2011, 19:35:19 pmKupiłem ostatnio pasek za 900zł i już mi na konsolke nie starczy Żartujesz sobie?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tylko w to mi się chce.
kur**, nie przełknąłbym wyglądu i wielkości Classica. Musiałbym dozbierać.
Cytat: Jacek84 w Kwietnia 12, 2011, 20:30:31 pmkur**, nie przełknąłbym wyglądu i wielkości Classica. Musiałbym dozbierać. Jak przystało na konserwe, jestem znacznie bardziej tolerancyjny
Cytat: Ogur w Kwietnia 12, 2011, 19:58:47 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tylko w to mi się chce.Sorry za pytanie niezwiązane z minecraftem, ale po co ci dock na górze jak w windzie masz już na dole?
Plus za Maxa Ohtar. W sumie sam jeszcze dwójki nie skończyłem...
Cytat: windomearl w Kwietnia 12, 2011, 20:38:25 pmCytat: Jacek84 w Kwietnia 12, 2011, 20:30:31 pmkur**, nie przełknąłbym wyglądu i wielkości Classica. Musiałbym dozbierać. Jak przystało na konserwe, jestem znacznie bardziej tolerancyjny u mad
Wciąż Angry Birds, które się urozmaiciło (ptaki) i skomplikowało (plansze). Dobra i długa popierdółka.
Na razie obadałem demko Motorstorm Apocalypse. A przede mną jeszcze kilkanaście gier (w tym właśnie Borderlands)
Assassin's Creed: Brotherhood - i jest naprawdę syto. Coś czuje, że gra mnie wciągnie na długie godziny, a może i nawet dni.
Muramasa: The demon blade gra kopie anusa ostro.Szkoda ze tak pozno zdecydowalem sie na Wii.