philipo i 18 Gości przegląda ten wątek.
Poza tymi dwoma grami polecam jeszcze Planescape, które jest imo najlepsze z tej trójki
Braid.Co za kozak. I tylko 9 złotych. Najlepsze ratio cena/jakość jakie trafiłem na tej generacji.
AVP (2010) i póki co kampania xenomorph'em wypada najlepiej. Jak ktoś ma ochotę pograć online, to zapraszam na xbl.
Virtua Tennis 4
Jaką platformę chcesz?
Pomyśleć, że wraz z PSP i DSi kupiłem tyle gier, że jak za pół roku wszystko skończę to będzie dobrze.
Cytat: blach0r w Czerwca 26, 2011, 13:32:13 pmVirtua Tennis 4Grasz na move ?
Gothic 2. I jako że już kończe to mam zapytanie. Dajcie tytuły jakichś fajnych w ten deseń gierek. Za każdy tytuł w który nie grałem 2 plusy
Cytat: el becetol w Czerwca 24, 2011, 23:32:50 pmBraid.Co za kozak. I tylko 9 złotych. Najlepsze ratio cena/jakość jakie trafiłem na tej generacji.Ja trafiłem na lepsze Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)dałem 60zł za folie
Cytat: amsterdream w Czerwca 26, 2011, 19:51:04 pmCytat: el becetol w Czerwca 24, 2011, 23:32:50 pmBraid.Co za kozak. I tylko 9 złotych. Najlepsze ratio cena/jakość jakie trafiłem na tej generacji.Ja trafiłem na lepsze Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)dałem 60zł za foliehttp://www.ultima.pl/tomb_raider_ultimate_edition_pl_premium_games/i8082/Zestaw zawiera:Tomb Raider I,Tomb Raider II,Tomb Raider III ,Tomb Raider The Last Revelation,Tomb Raider Chronicles,Tomb Raider Angel of Darkness,Tomb Raider Legend,Tomb Raider Anniversary,Tomb Raider Underworld.
Cytat: piter86 w Czerwca 26, 2011, 09:31:55 amAVP (2010) i póki co kampania xenomorph'em wypada najlepiej. Jak ktoś ma ochotę pograć online, to zapraszam na xbl.Dla mnie to było Marine > Alien > Predator. A ostatnia walka w story Obcego ssie.
W tygodniu powinien przyjść AC:Brotherhood.
Cytat: piter86 w Czerwca 26, 2011, 23:28:13 pm W tygodniu powinien przyjść AC:Brotherhood.Na co ?
Cytat: windomearl w Czerwca 26, 2011, 17:30:35 pmGothic 2. I jako że już kończe to mam zapytanie. Dajcie tytuły jakichś fajnych w ten deseń gierek. Za każdy tytuł w który nie grałem 2 plusy Two Worlds 2.