LEGO Batman 2 DC Super Heroes. Gramy coopa z dziewczyna i jest przekozacko. Rozgrywka to mocne 9/10, naprawde. Pomimo tego, ze walki ograniczaja sie do wciskaja jednego lub max dwoch guzikow i "zagadki" sa latwe jest srogi fun z rozgrywki. Przy dwoch graczach na jednym ekranie jest problem z kamera - ekran dzieli sie, ale nie na rowne czesci tylko jakos kamerka jezdzi z jednej na druga strone, czasami dziwnie sie zatnie i mimo, ze Robin i Batman stoja obok siebie to i tak ekran jest podzielony. Momentami giereczka strasznie przycina. Poza tym grafika nie jest jaka szczegolna, LEGO jak LEGO, wyglada to jak na PS2. Jak na razie zdarzyl nam sie jeden blad w grze, ktory uniemozliwil dalsza rozgrywke - na samym poczatku (epizod taki sam jak w demku) nie mozna bylo kontynuowac gry - po skoczeniu w dziure postac umierala. Restart, powtorka calego epizdu i juz poszlo. Batman doszedl dzis i na jedno posiedzenie zaszlo sie 2,5 godziny... W tym czasie przeszlismy 3,8% gierki i jestesmy w 5 na 250 epizodzie. Wiem, ze innym moze krocej sie zejsc, ale zarowno ja, jak i moja dziewcyzna jestesmy lamersami w gierki, wiec idzie to powoli. No i staramy sie wszystko rozwalac, zeby monety zbierac.
Za 100 zl bardzo fajna gierka na coopa, szczegolnie, gdy ktos szuka gry, w ktorej ciezko sie na cos wkurzyc i traktuje granie jak full rozrywke.