Tak lagi są niestety... Co do ścinki to też jest, największa na Groznyj Grad, szczególnie jak gra 16/16 :] Najbardziej wkurzająca jest sprawa, jak typek robi rolla, i co?! Nagle znika, nie ma go, a po chwili jest za tobą i jesteś dead (z deka wkurzające...)
Co do zabijania ziomów to nie jest trudno, na początku też mi się tak wydawało, ale po 2-3 dniach się przyzwyczaiłem i teraz same BOOM HEADSHOT!
Co do M14EBR to fakt jest to broń "uniwersalna" bo można jej używać jako assault rifle no i sniper rifle (szczególnie jak się przełączy na pojedynczy strzał)... Muszę się przyznać, że opanowałem tą broń do perfekcji... Jedyne wyjście, żeby było równo to wybieranie rozgrywek bez drebin points, ale z drugiej strony, przecież każdy może ją wybrać, ale nie każdy potrafi nią tak dobrze władać
Dzisiaj dobiłem 11 000 punktów lvl 6 całkiem nieźle idzie, no i z rat na eagle przeszedłem
Jednakże mapki BB i MM to moim zdaniem pomyłka szczególnie ta pierwsza, UU i GG są najlepsze...
PS. jest tu gdzieś na forum poradnik dotyczący MGO ? Na razie mam to wszystko strasznie zamotane, głównie chodzi o skille. One się same rozwijają czy jak ?
Nie przejmuj się tak bardzo tymi "skilami" bo jak umiesz robić dobre uniki + celne headshoty to ci niepotrzebne będą skile, choć dobry runner się przydaje, szczególnie na samym początku, żeby zająć "strategiczne" miejsca...
Najbardziej co mnie w tej grze wkurza to gazetki... Super sprawa dla kamperów, siedzi taki jeden w jednym miejscu przez całą grę rozstawi 2-3 gazetki i czeka ;]