Chyba od Ciebie
Śmieszny jesteś
udajesz, że się znasz
w ogóle to
lol z Ciebie
Ale każdy na forum nauczył się już, aby twoje posty mieć głęboko w du*ie ;]
Podoba mi się krew w Ninja Gaiden 2
Lubię jak jest spora ilość krwi ;P Wtedy miejscówki wydają mi się takie bardziej klimatyczne:D
[/quote]
ladnie go zgasiles Ingiel, Ty i Nakimimushi macie PS3 wiec wiecie co mowicie w przeciwienstwie do te3sri i(widzisz chlopcze posiadacze PS3 twierdza, ze tak nie jest jak mowisz),ale skad dziecko moze wiedziec, ze to 1080p jest skalowane i aa wali po oczach az milo, naoglodal sie screenow z fotoshopa i bredzi. Ja gralem u kolesia w full HD na Sharpie wiec wiem co mowie(tego niby killera graficznego motorstorma tez gralem AA piekne jest nie powiem hehe)
Gra bedzie zamiatac i wyjdzie najwczesniej pod koniec 2008 wiec grafe jeszcze spokojnie podciagna:)
Krew wypasik, leci glowka to musi posoka ostro pocisnac, piekna sprawa. Ciekawi mmnie poziom trudnosci, bo Sigmie polecial w dol w porownaniu do pierwowzoru.Szykuje sie hit.
Co do HS to port ze starego xboxa w postaci Sigmy na PS3 zebral lepsze noty od pseudo hitu HS, a co dopiero NG2.
Opublikowane: Wrzesień 11, 2007, 17:01:30
juz lece po telewizor fullHD zeby odpalic te cale 2-3 gry i miec reszte rozmazana i przeskalowana do full rozdzialki/
w full HD tez widac slabe AA gdyz to jest dalej 720p tylko przeskalowane, wiec o natywnej rozdzielczosci 1080P zapomnijmy, gdyby ona byla, nie bylo by "zabkow"
Prowokacje