Autor Wątek: Ninja Gaiden 2  (Przeczytany 132271 razy)

luk

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
  • PSN: splintersPL
Odp: Ninja Gaiden 2
« Odpowiedź #760 dnia: Czerwca 15, 2008, 19:44:49 pm »
spoko :) wlasnie zdążyłem zauważyć, ze te sekretne osiągnięcia nie sa wcale takie sekretne :p
No i stanąłem w miejscu  :-? Ten wodny gad w 5 misji mnie dosłownie rozpier**** nie mam zielonego pojęcia jak sie zabrać za dziadygę. Biegam jak popieprzony po wodzie i jedyne co mi pomaga, to jaskółka ze 2x w ryj i to praktycznie tyle. Jak skubaniec ma już polowe energii, to wychodzą te szkieletowate ryby i mnie skubią aż do takiego stopnia, że mnie zaczyna telepać z nerwów, musiałem już przy 50 próbie wyłączyć konsole. Ehhh trzeba ochłonąć i brać się za tego gada :)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #761 dnia: Czerwca 15, 2008, 20:13:49 pm »
Nie wchodz do wody, zostan na tej skale, uzywaj luku i przeszywajacej pustki, albo ognia piekiel, jedyne o co bedziesz sie musial martwic to ten jego oddech i lodowe sople, ale to sie da latwo ominac. Uzywaj na maxa naladowanych strzal i celuj w glowe, jezeli nie wejdziesz do wody nie bedzie tych glupich ryb :)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 15, 2008, 20:35:49 pm wysłana przez _ReD_ »

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #762 dnia: Czerwca 15, 2008, 21:27:25 pm »
Znowu mnie Red z poradą wyprzedził:P

Mentor to dla mnie jakiś żart. Jestem przy PIERWSZYM bossie i nie mogę przejść. Jeszcze te kurwiszony małe biegają i rzucają strzałkami wybuchowymi. Ja pitole i tak mało życia. Bez jaj...Mój jedyny sposób to Jaskóła, ale najdalej doszedłem do połowy życia. SŁIT xD

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #763 dnia: Czerwca 15, 2008, 21:39:58 pm »
A nie mowilem :) Te poku*** male ze strzalkami sa najgorsze, no jeszcze te psy demoniczne ale to juz dalej w grze :)

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #764 dnia: Czerwca 15, 2008, 21:48:18 pm »
Od razu się spytam, bo to jest chyba dla mnie kluczowe.

Czy przedostatni boss na mentorze jest dużo trudniejszy od tego na wojowniku? Jeśli tak to nie ma sensu grać :P

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #765 dnia: Czerwca 15, 2008, 21:52:20 pm »
Chodzi ci o pierwsza forme tego ostatniego bossa? Tego co trzeba z luku naparzac? Jesli tak, to jest on nieco trudniejszy ale spokojnie mozna go przejsc bez straty energi :)

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #766 dnia: Czerwca 15, 2008, 22:17:53 pm »
No co Ty. Ja się z nim nieźle namęczyłem. Szczególnie jak dostawałem trzy razy pod rząd łapskiem to nieźle irytowało.

Ale po pierwszym akcie jestem raczej mało optymistyczny...

Soul hunter 16

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 60
  • Two different souls in one body.Which one is mine?
« Odpowiedź #767 dnia: Czerwca 15, 2008, 22:29:04 pm »
No co Ty. Ja się z nim nieźle namęczyłem. Szczególnie jak dostawałem trzy razy pod rząd łapskiem to nieźle irytowało.

Ale po pierwszym akcie jestem raczej mało optymistyczny...

Ninja never give up.

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #768 dnia: Czerwca 15, 2008, 22:32:33 pm »
Ninja never gives up.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #769 dnia: Czerwca 15, 2008, 22:51:14 pm »
Ale jak to pisze w samej grze- ninja idzie przez kolejne dni, czekając na śmierć.

Także- Ninja sometimes gives up.

Sad but true.

Soul hunter 16

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #770 dnia: Czerwca 15, 2008, 22:54:04 pm »
Ninja never gives up.

ok ok ale mój angielski jest chu....y(gramatyka) :PP

luk

• Towarzysz
  • PSN: splintersPL
« Odpowiedź #771 dnia: Czerwca 16, 2008, 18:08:54 pm »
Ok gadzina z piątego lewelu rozjechana  8-) Dzięki ReD

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #772 dnia: Czerwca 16, 2008, 18:18:24 pm »
Nieuk jeden  :mad:

Ninja never gives up.
Lingwista się znalazł, erudyta jeden  :mad:

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #773 dnia: Czerwca 16, 2008, 19:11:35 pm »
Nieuk jeden  :mad:

Ninja never gives up.
Lingwista się znalazł, erudyta jeden  :mad:

:-o;;

Soul hunter 16

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #774 dnia: Czerwca 16, 2008, 19:20:33 pm »
Ja mam angielski dopiero 2 rok i do tego podstawowy :PP Narazie to ja umiem I can swim,You can't read :PP

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #775 dnia: Czerwca 16, 2008, 19:43:35 pm »
To teraz ja po angielsku.

Who cares? :eek:

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #776 dnia: Czerwca 16, 2008, 21:52:08 pm »
Dobra Soul wybaczamy, ale popraw sie waść  :-D

Soul hunter 16

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #777 dnia: Czerwca 16, 2008, 22:07:19 pm »
Dzięki że mnie za to nie zjedziecie :D Obiecuje poprawe :D Kurde zagrałem dzisiaj sobie w demko NG 2 i tam jest tylko poziom ucznia i w niektórych miejscach niezle zycia mi zjechali,ja sobie nie wyobrazam co będzie na mentorze(a to jeszcze wojownik jest) a co dopiero na tym ostatnim...OMG

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #778 dnia: Czerwca 16, 2008, 22:22:03 pm »
Ok gadzina z piątego lewelu rozjechana  8-) Dzięki ReD

Spoko, nie ma sprawy, ciesze sie ze moglem pomoc ;) Jakbys mial z czyms problemy to wal smialo, najlepiej na live bo szybciej dostaniesz odpowiedz, :)

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #779 dnia: Czerwca 16, 2008, 22:30:07 pm »
Soul, ja od razu grałem na wojowniku, na początku dość ciężko, potem łatwo, przy końcu banalnie.

Na mentorze nie mogę przejść pierwszego bossa i niech to będzie komentarz do wyższych poziomów..

Ghostie

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #780 dnia: Czerwca 16, 2008, 22:37:57 pm »
wczoraj kupilem NG zeby sie troche rozerwac po RPGach ktore niedawno przechodzialem ^^ rzeznia niesamowita ,az wstalem o 5rano zeby poobcinac troche konczyn przed praca :D tylko mam pytanie ile jest dostepnych rodzajow broni i w jakich rozdzialach bo chyba cos przegapilem.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #781 dnia: Czerwca 17, 2008, 02:39:42 am »
Wszystkich rodzajow broni jest 8 i znajdujesz je wraz z postepem w grze. Zaczynasz gre z Dragon Sword, w pierwszym rozdziale masz Lunar Stuff, bedziesz walczyl z taka grupka Ninja i jak ich wszystkich pokonasz otworza sie drzwi a za nimi bedzie taki posag i save point, Lunar Stuff jest na posagu. W drugim rozdziale, w jednym z domkow sa Falcon’s Talons, domek znajduje sie zaraz kolo oltarzyka, gdzie bierzemy przedmiot do Test of Valor. W czwartym rozdziale, w statule wolnosci, w pomieszczeniu gdzie bedzie sporo roznych eksponatow, za szyba sa Dragon’s Claw & Tiger’s Fang, w tym samym pomieszczeniu, jesli zniszczysz szafke, bedzie za nia logo X'a ktore daje ci nieskonczone leczenie. Na poczatku piatego rozdzialu w ciele martwego Ninja znajdziesz Kasari-Gama. W szostym rozdziale po pokonaniu Volfa dostaniesz Eclipse Scythe a w siodmym rozdziale w jednym z pomieszczen znajdziesz lezacego martwego Ninja, pomieszczenie wyglada jak jakis skladzik, ktory ma przy sobie Tonfy. W osmym rozdziale nic nie ma ( z tego co pamietam) a w dziewiatym, gdzies w polowie, przy zwlokach znajdziesz Vigoorian Flails. To chyba tyle, mam nadzieje ze nic nie pokrecilem bo z pamieci pisalem, jak cos jest nie tak to niech ktos mnie poprawi :)

EDIT:
Chwilowo koniec z Dragon Ball'em i wielki powrot do Ninja Gaiden 2, normalnie teraz czuje ze oddycham heheh, przeszedlem tak lajtowo siedem rozdzialow przy uzyciu Kasari-Gama, trudno sie gra ta bronia, ale jak sie ja opanuje to prawdziwa maszyna do zabijania, nikt nawet w poblizu Ryu nie da rady podejsc taka sieka heheh, tylko potrzeba paru sekund az Ryu rokreci ciezarek, ale gdy juz to zrobi to uczta dla oczu :)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2008, 09:29:02 am wysłana przez _ReD_ »

Ghostie

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #782 dnia: Czerwca 17, 2008, 11:20:16 am »
To jednak mam wszystkie (oprocz tych z 9 bo dopiero go zaczynam) , ja tam najbardziej lubie pazury ale jakos tak malo efektowne sa i zazwyczaj latam ze swordem lub dualami.

O co chodzi z tym logiem Xa i nieskonczonym leczeniem?  :shock: i czy jak przejde gre to przy nastepnym podejsciu bede miec wszystkie bronie od poczatku?
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2008, 11:38:42 am wysłana przez Ghostie »

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #783 dnia: Czerwca 17, 2008, 11:53:37 am »
Logo X'a jak pisalem mozna znalezc ukryte w szafie (szafce) w statule wolnosci, tam gdzie bierzesz dual katany. Nie da sie go ze soba zabrac, ale na tyle na ile budowa levelu pozwala mozna sie do tego miejsca wracac i leczyc w nieskonczonosc, cholernie przydatne na Mentorze :)

A jesli chodzi o bronie, to tak, przenosza sie wszystkie, wlacznie z upgradem, pasek zycia postaci, kasa i przedmioty takze. Wszystkiego bedziesz m ogl zywac od poczatku nowej gry, z malym tylko ale, bedziesz musial grac na tym samym poziomie trudnosci na ktorym gre przeszedles.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2008, 11:57:15 am wysłana przez _ReD_ »

damian89

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #784 dnia: Czerwca 17, 2008, 13:00:14 pm »
Pominoles jeszce bronie miotane .... jestem w Wenecji i mam póki co "szurikeny" zwykle i wybuchowe, i luk. tak to mam miesz smoka, ksiezycowa palke, jastrzebie ostrza i te dwa miecze ( tygrysi i jakis tam), i ta siekierke z lancuchem :P ( mam polska wersje dlatego podaje polskie nazwy:) ) a balem sie ze gdzies przegapilm kose bo na youtube widzialem filmik gdzie gosciu gral juz w  wenecji kosa, wychodzi na to ze gra kolejny ral :p

ps. gdziesz na 4X stronie tematu wyczytalem ze idzie bron podniesc do 4 lvl czy to prawda, co trzeba zrobic ??

Pzdr

Gra wymiata

Ghostie

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #785 dnia: Czerwca 17, 2008, 13:13:39 pm »
zaraz pad bedzie latac chyba  :mad: kto dal tym zasrancom wyrzutnie rakiet i wybuchajace shurikeny. Tak pozatym to walki na wodzie chyba bardziej beznadziejnej zrobic nie mogli :(

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #786 dnia: Czerwca 17, 2008, 13:39:10 pm »
Damian- tylko miecz, dopiero w 10 rozdziale.

Staje się wtedy "True Dragon Sword'em'  :-D

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #787 dnia: Czerwca 17, 2008, 19:03:53 pm »
Ciapkas, jeszcze pod koniec gry, koncowka rodzialu 14, dostajemy lvl4 dla Double Katana, przez to ze dostajemy ten miecz od Genshina.

Damian 89, broni miotanych to wogole nie bralem po uwage, z miotanych to sa zwykle i wybuchowe szurikeny, luk, miotacz harpunow, i gigantyczny shuriken-bumerang :)

Ghostie, fakt walki w wodzie nie sa rewelacja, ale da sie to bardzo latwo rozwiazac, uzywaj miotacza Harpunow, wszystko co w wodzie padnie po trzech strzalach :) Po to dali nam ta bron aby jej w wodzie uzywac, i mimo iz mozna machac mieczem w wodzie, to i tak nic nie zastapi miotacza Harpunow podczas tych walk :)

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #788 dnia: Czerwca 17, 2008, 19:09:40 pm »
Ano możliwe. I tak nie używałem tych dwóch mieczy.

Shiruken bumerang rządzi szczególnie jak odciąży oponenta o głowę... :lol: :lol:

damian89

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #789 dnia: Czerwca 17, 2008, 21:17:29 pm »
Ciapkas, jeszcze pod koniec gry, koncowka rodzialu 14, dostajemy lvl4 dla Double Katana, przez to ze dostajemy ten miecz od Genshina.

Damian 89, broni miotanych to wogole nie bralem po uwage, z miotanych to sa zwykle i wybuchowe szurikeny, luk, miotacz harpunow, i gigantyczny shuriken-bumerang :)

Ghostie, fakt walki w wodzie nie sa rewelacja, ale da sie to bardzo latwo rozwiazac, uzywaj miotacza Harpunow, wszystko co w wodzie padnie po trzech strzalach :) Po to dali nam ta bron aby jej w wodzie uzywac, i mimo iz mozna machac mieczem w wodzie, to i tak nic nie zastapi miotacza Harpunow podczas tych walk :)

Double Katana-> mas zna myśli te dwa miecze znalezione w Statule Wolności??

Kiedy znajduje sie tego shuriken-bumerang??

A słabe są jeszcze te czary. Póki co to mam tylko dwa ten ogień i wiatr ale są słabe, uważam ze powinny zadawać obrażenia kilku przeciwnikom i stanowić taką ostatnia deskę ratunku.

Są potem jakieś mocniejsze czary bo nie wiem czy używać tych kul (mam 2) co zwiększają moc jednej z magi.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2008, 21:30:47 pm wysłana przez damian89 »

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #790 dnia: Czerwca 17, 2008, 21:23:30 pm »
Tak te dwa miecze, ktore znajdujesz w statule wolnosci pod koniec gry beda mialy lvl 4, bo dostaniesz ten naladowany elektrycznym ladunkiem miecz od Genshina, wiec double katana to bedzie wtedy Dragon Sword na lvl 4 i ten miecz Genshina na lvl 4 :) a co do shuriken-bumeranga, to znajdujeszcz go dopiero w 11 rozdziale, w takiej zamknietej chatce kaplana, beda trzy skrzynie w srodku w jednej z nich bedzie wlasnie ten duzy shuriken :)

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #791 dnia: Czerwca 17, 2008, 21:39:00 pm »
Dokładnie to w zbrojowni o ile mnie pamięć nie myli. Pamiętaj jednak ze tam drzwi są zamknięte 'na głucho'(trzeba klucza). :lol: :lol: :lol: :lol:

damian89

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #792 dnia: Czerwca 17, 2008, 22:02:19 pm »
Tak te dwa miecze, ktore znajdujesz w statule wolnosci pod koniec gry beda mialy lvl 4, bo dostaniesz ten naladowany elektrycznym ladunkiem miecz od Genshina, wiec double katana to bedzie wtedy Dragon Sword na lvl 4 i ten miecz Genshina na lvl 4 :) a co do shuriken-bumeranga, to znajdujeszcz go dopiero w 11 rozdziale, w takiej zamknietej chatce kaplana, beda trzy skrzynie w srodku w jednej z nich bedzie wlasnie ten duzy shuriken :)

Troszke chyba namieszales, albo ja to zle interpretuje ( co mozliwe bo lekko nieprzytomny jestem :) )

Piszesz ze double katana to te dwa miecze znalezione w statule (Smoczy Pazur i Tygrysi Kieł) i beda mialy lvl 4 bo dostane od Genshina miecz i bedzie on razem z Mieczem Smoka tworzyl double katana ale te miecze w staule a ten od genshina i miecz smoka to sa zupelnie inne zestawy.

Chodzilo ci moze o to, ze double katana to te dwa miecze znalezione w statule (Smoczy Pazur i Tygrysi Kieł) i beda mialy lvl 4 dodatkowo pod koniec 14lvl dostane miecz od Genshina ktory bedzie razem z Mieczem Smoka stanowil drugi zestaw Double katana ktory tez bede mial na 4lvl.

Podsumowując bede mial dwa zestawy double katana:
 1)Ten znaleziony w satule czyli Smoczy Pazur i Tygrysi Kieł ( dwa miecze uzywane jednoczesnie) 
 2)Miecz Smoka ( miecz z ktorym zaczynamy gre) i miecz ktory dostaniemy od Genshina pod koniec 14 rozdzialu i beda od tego momentu uzywane razem i tworzyły drugi zestaw.

I oba zestawy beda na 4lvl czy tylko ten zestaw drugi :?:
Drugi zestaw bedzei mial 4lvl po 14 rozdziale a ten pierwszy zestaw kiedy bedzie mial 4lvl :?:
I czy do osiagniecia tego 4 lvl w obu przypadkach potrzebna jest kasa(mam na mysli te zlote kulki co uzywamy w sklepie) :?:

moze glupoty pisze , to sorki ale jak pisalem jestem troche nieprzytomny :P

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #793 dnia: Czerwca 17, 2008, 22:08:03 pm »
Damian jesli chodzi o ninpo (czary) jesli moge cos zasugerowac to na poczatek inwestuj w "sztuke wiatrowych ostrzy", daj to na maxa, to jest po prostu nie zastapione, przy maxymalnym poziomie razi wszystko dookola ciebie atumatycznie odcinajac cos delikwentom, podbiegasz tylko i dobijasz, moim zdaniem najbardziej urzyteczne, praktyczne i potrzebne ninpo. Drugie ninpo ktore bedzie cholernie potrzebne to "sztuka przeszywajacej pustki", niemalze konieczne do niektorych walk z bossami, i sprawia ze staja sie one banalne, na maxymalnym poziomie jeden strzal zabiera smokom ( bossowie z 9 rozdzialu) 3/4 energi, ale przydaje sie takze przeciwko innym przeciwnikom, daj to na maxa. Pozniej wszystko co ci pozostanie wladuj w "sztuke piekiel" czasami sie przydaje, nie bedziesz tego za czesto uzywal, ale moze uratowac tylek od czasu do czasu, wladuj w to ile sie da. A na koniec jesli masz jeszcze jakis "klejnot demonicznej piesci" to wladuj w sztuke ognistego feniksa", ktora jes moim zdaniem kompletnie beznadziejna. Szukalem, dlubalem i kombinowalem ale nie znalazlem na to dobrego zastosowania, mozna sobie to smialo odpuscic :)

Edit:
Ta double katana ktora znajdziesz w statule wolnosci Smoczy Pazur i Tygrysi Kieł zostanie po prostu zastapiona, Smoczy Pazur przez lvl 4 Perfect Dragon Sword i Tygrysi Kieł przez miecz Arcydemona lvl 4, ten od Genshina, ot teraz en zestaw bedzie sie nazywal miecz Arcydemona i bedzie na poziomie 4 :) Mam nadzieje ze teraz wiesz o co mi chodzi :)
W obu przypadkach, nie powinienes upgrade'owac tych broni, ani Dragon Sword'a ani Double katana, gdy przyjdzie czas dostaniesz lvl 4 automatycznie za darmo :) zaoszczedzisz troche kasy, no chyba ze grasz na nizszych poziomach trudnosci wtedynie ma to znaczenia :)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2008, 22:15:12 pm wysłana przez _ReD_ »

damian89

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #794 dnia: Czerwca 17, 2008, 22:14:29 pm »
Czy "klejnot demonicznej piesci" to sa wlasnie te kule zwiekszajace moc nimpo :?: Poki co to bedac w wenecji mam dopiero 2 kule.
Pamietasz moze kiedy naucze sie "sztuki przeszywajacej pustki" :?:

Edit:
Gram na poziomie ucznia bo myślałem ze nie dam razy na wyższym poziomie. To jest moja pierwsza konsola i pierwsza tego typu gra. Do tej pory grałem tylko na PC za pomocą klawiatury. Idzi mi całkiem dobrze zarówno w strzelankach jak i w NINJA GAIDEN II :)

Niestety Miecz Smoka podniosłem już do 3 lvl i Księżycowa Pałkę tez mam na 3lvl.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2008, 22:22:32 pm wysłana przez damian89 »

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #795 dnia: Czerwca 17, 2008, 22:17:33 pm »
Klejnot demonicznej piesci to jest wlasnie ta kula zwiekszajaca moc ninpo, i niestety ale nie pamietam kiedy dokladnie nauczysz sie "sztuki przeszywajacej pustki", sorry. Pozniej w grze znajdziesz duzo wiecej tych klejnotow, wystarczy spokojnie na wymasterowanie 3 sztuk.  Sprawdz post wyzej bo dodalem odpowiedz odnosnie tych broni :)

Ja w chwili obecnej mam extra 6 klejnotow demonicznej piesci, extra 9 zycie tysiaca bogow i extra 18 zycie bogow, nie da sie ich juz uzyc ani miec wiecej, a do tego mam 7 slotow na uzycie ninpo, to takze jest max
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2008, 22:19:42 pm wysłana przez _ReD_ »

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #796 dnia: Czerwca 17, 2008, 22:32:12 pm »
Aby zwiększać moc nimpo(kuleczek fioletowych) jest akurat 12. Tak żeby był 3ci poziom każdej sztuki. Wiem bo sprawdziłem, a co. 8)

Ghostie

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #797 dnia: Czerwca 17, 2008, 22:56:54 pm »
Jak sie dobrac do tego zasranego robala w zielonej jaskini (rozdzial8 zdaje sie) bo jakos niemam pomyslu  :mad:

dobra nvm juz go ubilem  8-)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2008, 23:06:30 pm wysłana przez Ghostie »

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #798 dnia: Czerwca 17, 2008, 23:06:51 pm »
Jest kilka sposobow, jeden ( bardzo latwy ale trwa troche) siedzisz w bocznej jaskini, i czekasz az robal zacznie sie zblizac, jak tylko zobaczysz go w otworze to walisz z luku na maxa naladowana strzala. Jesli nie chce sie robal ruszac wychodzisz z jaskini na chwile i wracasz, robal zacznie pelzac. Drugi to stajesz na srodku i czekasz na niego, pozwalasz mu sie dotknac, przewiezie cie troszke a potem naparzasz w niego przy uzyciu "kosy zacmienia" jesli jest na poziomie trzecim, to robal padnie przy paru uderzeniach :)

Te jaskinie to jest swietne zrodlo kasy, zanim go zabijesz to zbierz ile sie da, niszcz te kokony, z tego jest od cholery kasiory, ja w samych jaskiniach uzbieralem 100 tysiakow :)

Ktos tutaj mial problem podczas walki z tymi dwoma smokami i z pierwsza forma ostatniego kolesia, pozniej nagram filmiki jak to zrobic szybko i bezbolesnie :)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2008, 23:11:15 pm wysłana przez _ReD_ »

Ghostie

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #799 dnia: Czerwca 17, 2008, 23:16:19 pm »
No z ta kasa wlasnie widzialem ale mam tylko 60k :p i tak btw po co sa nieraz na ziemi takie kamienne kregi ?

omg padlem na 4 strzaly od jakis kolesi z pila mechaniczna w jednej rece i z armata w drugiej  :-o
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2008, 23:21:14 pm wysłana przez Ghostie »