Autor Wątek: Co lubicie?  (Przeczytany 21301 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Co lubicie?
« dnia: Września 18, 2007, 16:10:23 pm »
Pewnie zjedziecie na początku ten temat, pewnie będą komentarze w stylu "bravo.pl", ale dajcie mu szansę :) Może przyjmie się tak samo, jak "Co Was Wkurza?", albo "Co Was w życiu napawa optymizmem?".

A więc tak:

Lubię, gdy budzę się w nocy (np. koło 4.) i zdaje sobie sprawę, że zostało mi jeszcze 3 godziny snu.
Lubię przy jedzeniu obiadu/kolacji obejrzeć sobie jakiś odcinek "Przyjaciół".
Lubię zamiecie śnieżne. Poważnie, fajnie to wygląda jak, tylko że potem jak trzeba się przedzierać przez zaspy to już tak fajnie nie jest.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
Odp: Co lubicie?
« Odpowiedź #1 dnia: Września 18, 2007, 17:19:39 pm »
Lubie jak jest ciepło na dworze, moją klasę, moją PS2, samego siebie (nie że cham tylko że akceptuje siebie takim jakim jestem). Lubie kebaba, frytki i chińskie żarcie.

Desser

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #2 dnia: Września 18, 2007, 18:14:53 pm »
Przeciez "Co Was w zyciu napawa optymizmem" pokrywa sie z tym tematem... Wiadomo, ze rzeczy, ktorych nie lubimy, nie beda nas napawac optymizmem ;)

Lubie dobra muzyke (tzn. taka, ktora ja uwazam za dobra i mnie sie podoba), lubie podrozowac, uwielbiam wprost spac, jesc (pizza > all), jezdzic samochodem (prawko juz w sobote :twisted:), grac (w zasadzie we wszystko i na wszystkim), udawac, ze gram na perkusji :lol:, ogladac filmy, czytac gazety/czasopisma/ziny na tematy mnie interesujace, zbijac baki caly dzien, nie miec nic na glowie, jezdzic na rowerze w pelnym sloncu i jogurty Jogobelli :o

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #3 dnia: Września 18, 2007, 19:09:35 pm »
Siebie lubię.

Gomez

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #4 dnia: Września 18, 2007, 21:46:05 pm »
Lubie jak jest bardzo zimno lub bardzo gorąco, jeździć na rowerze, chodzić na grzyby, pływać, wstawć wcześnie rano, moje akwarium, Kaśke z 3 j, czytać, grać, zwiedzać, Iron Maiden, Nightwish, boczek z grilla, biegać, śmiać się......................... i tak dalej :-P

Przecież tu można wypisywać bez końca.

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #5 dnia: Września 18, 2007, 22:48:53 pm »
Lubię moje konsole, gry, lubię robić siko rano, lubie udawać dziewczyne, lubię grać na gitarze i ogólnie grać we wszystko na wszystkim ze wszystkimi, lubię to co lubi Hubi i lubię moje życie.
Opublikowane: Wrzesień 18, 2007, 21:49:13
Lubię też Tarniaka ;*

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #6 dnia: Września 19, 2007, 10:22:51 am »
Pewnie zjedziecie na początku ten temat, pewnie będą komentarze w stylu "bravo.pl", ale dajcie mu szansę :) Może przyjmie się tak samo, jak "Co Was Wkurza?", albo "Co Was w życiu napawa optymizmem?".

A więc tak:

Lubię, gdy budzę się w nocy (np. koło 4.) i zdaje sobie sprawę, że zostało mi jeszcze 3 godziny snu.
Lubię przy jedzeniu obiadu/kolacji obejrzeć sobie jakiś odcinek "Przyjaciół".
Lubię zamiecie śnieżne. Poważnie, fajnie to wygląda jak, tylko że potem jak trzeba się przedzierać przez zaspy to już tak fajnie nie jest.

Kurde - lubię dokładnie to samo :-o. Poza tym lubię banany, małe blondynki i zapach świeżego tuszu drukarskiego. Także pocić się lubię, biegać, wypić piwko czasami i mangę i anime lubię bardzo. No i lubię wyjść z mokrą mordą na mróz, bo fajnie wodę w nosie ścina - w ogóle to zimę lubię, bo to najlepsza pora roku, ale tylko jeśli dużo pada i jest zimno, a nie pełno błota i odwilż. I pochodzić w samych gaciach trochę lubię. I koty lubię, oo. :-o
GT: Trusio

cappo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 17
« Odpowiedź #7 dnia: Września 19, 2007, 11:31:42 am »
Poza tym lubię banany, małe blondynki
pedofil-bananofil  :shock: :eek:
a ja lubię zapach benzyny :)

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #8 dnia: Września 19, 2007, 11:38:10 am »
Bezołowiowej?? Mięczak :-x

Kopersztyk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 39
  • Why so serious?
« Odpowiedź #9 dnia: Września 19, 2007, 14:24:28 pm »
Uwielbiam wprost powroty do domu po całonocnej imprezie, odsypianie tego wszystkiego - a najlepsze jest to, że za kilka godzin następna impra...

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10 dnia: Września 19, 2007, 15:52:17 pm »
Poza tym lubię banany, małe blondynki
pedofil-bananofil  :shock: :eek:
a ja lubię zapach benzyny :)
Me too. Poza tym lupie zapach zapalanego papierosa (sam nie pale, ale lubię ten zapach zaraz po zapaleniu).

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #11 dnia: Września 19, 2007, 15:55:41 pm »
A ja lubię zapach ciasta drożdżowego. benzyny też, oraz gazu LPG.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Września 19, 2007, 19:58:12 pm »
Ja lubię siedzieć z gazetką na kiblu we własnym domu. Odpręża mnie sra*ie, ogólnie rzecz ujmując.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #13 dnia: Września 19, 2007, 20:05:48 pm »
Ja lubię siedzieć z gazetką na kiblu we własnym domu. Odpręża mnie sra*ie, ogólnie rzecz ujmując.
A ja mam tak ze jesli nie trzymam w ręku chociazby puszki odswiezacza z ktorej nie bede czegos czytał to sie nie wysram. Nigdy. Musze miec cos do czytania.

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #14 dnia: Września 19, 2007, 20:26:40 pm »
W kiblu sie sra a nie czyta :P.
Yeahh, me and hate that's an odd couple

_Maniek_

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #15 dnia: Września 19, 2007, 20:29:00 pm »

Nic nie pobije odlewania się z sameko ranka, jedno z najprzyjemniejszych uczuć  :grin:

cappo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 17
« Odpowiedź #16 dnia: Września 19, 2007, 20:40:54 pm »
o totototo ja też lubię coś przeczytać podczas załatwiania się  :grin:

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Września 19, 2007, 20:44:29 pm »
a nikt już nie lubi zapachu napalmu o poranku?

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Września 19, 2007, 21:03:59 pm »
Nie, tylko surfing podczas ostrzału.

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Września 19, 2007, 21:17:01 pm »
nioh nioh nioh  :-)

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #20 dnia: Września 19, 2007, 22:43:05 pm »
O tak poranne sikanie, lubie zapach splain starych samochodów. Lubię jeszcze Tarniaka oj tak ;*

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #21 dnia: Września 20, 2007, 17:33:06 pm »
lubie zapach splain starych samochodów
Ja lubię odgłosy silników starych samochodów. Np. taki Mustang- poezja. Nie to co te dzisiejsze :)

VaaKo

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #22 dnia: Września 21, 2007, 04:20:20 am »
lubie zapach splain starych samochodów
Ja lubię odgłosy silników starych samochodów. Np. taki Mustang- poezja. Nie to co te dzisiejsze :)

W ogóle cały Mustang to poezja... !!!! :D samochodziki typu Ferrari itd są dla starych dziadków co pykają dodowate 18nastki, i dla szpanerów :lol:. Mustang to wóz dla prawdziwego faceta :D i jego cena nawet osiągalna dla zwykłego śmiertelnika... najtańszy model około 20tyś usd :O przy ich zarobkach to śmieszna suma, a co lepsze sam samochód wygląda na 100tyś usd :lol: ( info. dla tych co kupują samochód do szpanu ). Niestety w Polsce trudno dostępny :(  Ford tłumaczy to małym zainteresowaniem.. no tak jednym brak kasy nie pozwala, a inni mają odmienne gusta i wolą np. Rekiny BMW :D

A to mój faworyt :D Dodge Challenger chociaż starsze są i tak "lepsiejsze" :D

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #23 dnia: Września 21, 2007, 13:56:28 pm »
Mustangi były spoko, ale do czasu. W ostatnich latach jest na nie istny boom i każdy jeden cfaniak, czy gej, czy "artysta", czy student chciałby takiego. Sam marzył mi się taki Shelby Cobra GT - wszystko po przeczytaniu Gunsmith Cats, nie mówiąc o klasycznych amerykańskich filmach gangsterskich :D. Ale jak ostatnio widzę Mustangi nawet w reklamach jakiejś pianki czy innego utwardzacza do włosów, gdzie jadą se nim trzej zorientowani inaczej emo - jest mi smutno :-(. Zwłaszcza, że wszędzie widzi się ten srebrny lakier i dizajn wzorowany na modelu z filmu "60sek" z Nicolasem Cage'em. Mustangi mają duszę - ale rzeczywistość jest taka, że amerykańskie samochody typu Mustang:
a) ch**owo się prowadzą
b) palą jak smoki
c) pokazują je stuningowane w reklamach taftu czy filmach pokroju 2Fast2Furious (co jest najgorsze i spierdoliło doszczętnie image tych wozów w moich oczach)

Ja się nic a nic nie znam na samochodach, ale fakt pozostaje faktem, że moje chłopięce zauroczenie zostało zniszczone przez ten durny mainstream :-x.

Darioush

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: Września 21, 2007, 14:24:49 pm »
wracajac do tematu... uwielbiam: grac,moja 17-sto letnia suczke(w sensie ze pieska),ogladac poj****e seriale komediowe oraz zajarac z wiaderka :cool:

FREZER

• Towarzysz
« Odpowiedź #25 dnia: Września 21, 2007, 14:30:16 pm »
lubie słyszeć w wiadomościch że jakiś policjant zarobił  kulke albo go ktoś rozjechał, to sie nazywa usłyszeć dobre wiesci
 Prowokacje
« Ostatnia zmiana: Września 21, 2007, 14:35:02 pm wysłana przez FREZER »

suli dia

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 13
« Odpowiedź #26 dnia: Września 21, 2007, 16:15:26 pm »
Wstać rano i napić si mocnej kawy w połączeniu z papieroskiem aż mi wtedy lepiej powaga  :D
Umiesz Liczyć, Licz na Siebie!!!

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #27 dnia: Września 21, 2007, 17:16:15 pm »
lubie słyszeć w wiadomościch że jakiś policjant zarobił  kulke albo go ktoś rozjechał, to sie nazywa usłyszeć dobre wiesci
A ja lubię przeczytać na forum, że jakiś użytkownik /\ dostał bana 8) Litości!
                                                                      |   

Trusio- po części masz racje, może i jest bomm na Mustangi, ale raczej nie w Polsce.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Września 21, 2007, 17:26:07 pm »
Lubię chwile gdy trzymam nowe PE w dłoniach i czeka na mnie jeszcze niezbadana zawartość numeru.

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #29 dnia: Września 21, 2007, 17:28:11 pm »
Lubie dobrą muzykę bez niej bym umarł. Lubię jazdę na motocyklu, lubię dużą prędkość, lubię klimaty feudalnej Japonii, lubię pływać, lubię jeździć i wymiatać na rolkach, lubię spokój i czasami poszaleć :P, lubię piwko :D, i resztę rzeczy które lubią tygryski  :cool:

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
« Odpowiedź #30 dnia: Września 21, 2007, 19:34:37 pm »
lubie wyjść się przejść, po drodze spotykając masę znajomych, z kazdym przybić pięć, chwile pogadać, dac namówić sie na piwo, i wrócić z takiego, w zamierzeniach, krótkiego spacerku po 3 godzinach
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #31 dnia: Września 22, 2007, 02:24:30 am »
Lubię dziewczyny z kręconymi włosami (usunąłem emotka, żeby nikt więcej źle tego nie zinterpretował).

Opublikowane: Wrzesień 22, 2007, 00:36:06
OMG! Dostałem za to ostrzeżenie!
Chodziło mi o włosy na głowie, nie moja wina, że sobie ktoś to inaczej skojarzył.

Chyba jednak już nie mam warna...
« Ostatnia zmiana: Września 22, 2007, 02:45:59 am wysłana przez Hubi »

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #32 dnia: Września 22, 2007, 02:40:22 am »
Weź się nawet nie usprawiedliwiaj, mały zboczuchu :////////////////////////////////////////////

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #33 dnia: Września 22, 2007, 12:51:04 pm »
Ehhhh ta młodzież :mad: :mad:

Lubię zapach tzw. "nowości"

mateo

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Września 22, 2007, 13:11:14 pm »
Lubie ten charakterystyczny dzwięk, gdy włanczam PSX'a.
Przypominają mi się wspaniałe czasy związane z tą konsolą, a i nadal gram na moim ukochanym szaraku.
Kończe FFIX :]

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #35 dnia: Września 23, 2007, 17:54:45 pm »

Jak można być tak skurwiałym, tępym pierdolcem?? Człowieku - gratuluję inteligencji. Twoi rodzice muszą być ciebie bardzo dumni. Pewnie masz zajebisty respekt u swoich kumpli z hitlerjungen - takich kozaków nam właśnie trzeba na tym forum! Mój ojciec od 30 lat pracuje w policji - i właśnie z szacunku dla niego i tysięcy innych ludzi, którzy za psie pieniądze pilnują bezpieczeństwa społeczeństwa, do którego, niestety, ty także należysz - upominam cię i apeluję - znajdź coś twardego i tępego, co tylko masz pod ręką, i pierdolnij się w ten swój zakuty łeb!! Nie mam zwyczaju obrażać nikogo, ani negować publicznie osób i ich poglądów, ale teraz mówię z całą powagą - jesteś kompletnym idiotą, po prostu śmieciem, którego narodziny były wielkim ciosem dla naszej planety! No i zgłaszam to do moderacji i apeluję o usunięcie w końcu raz na dobre tego "członka" naszego forum...
 Przeklinanie, obraza użytkownika

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #36 dnia: Września 23, 2007, 17:59:02 pm »

Jak można być tak skurwiałym, tępym pierdolcem?? Człowieku - gratuluję inteligencji. Twoi rodzice muszą być ciebie bardzo dumni. Pewnie masz zajebisty respekt u swoich kumpli z hitlerjungen - takich kozaków nam właśnie trzeba na tym forum! Mój ojciec od 30 lat pracuje w policji - i właśnie z szacunku dla niego i tysięcy innych ludzi, którzy za psie pieniądze pilnują bezpieczeństwa społeczeństwa, do którego, niestety, ty także należysz - upominam cię i apeluję - znajdź coś twardego i tępego, co tylko masz pod ręką, i pierdolnij się w ten swój zakuty łeb!! Nie mam zwyczaju obrażać nikogo, ani negować publicznie osób i ich poglądów, ale teraz mówię z całą powagą - jesteś kompletnym idiotą, po prostu śmieciem, którego narodziny były wielkim ciosem dla naszej planety! No i zgłaszam to do moderacji i apeluję o usunięcie w końcu raz na dobre tego "członka" naszego forum...

Frezer już niejednokrotnie pokazywał swój poziom wypowiedziami w stylu: "ej siema elo jak fajnie bede mial pirata haha a wy glupi placicie nie stawiam przecinkow bo po co lolololol". Poza tym myślę, że Frezer to taki bardziej "Elo H.W.D.P. Rychu Peja, SLU itp." ;)

Lubię, gdy nie mam nic ważnego do roboty i mogę zajac się tym, czym chce.

FREZER

• Towarzysz
« Odpowiedź #37 dnia: Września 24, 2007, 18:11:33 pm »

WOW Z tego co widze to ty powinieneś dostać bana za słownictwo ja w odróznieniu od ciebie nie przeklinam ani nie biore udziału w fanbojskich przepychankach na forach ani w komenarzach,a że mam swoje zdanie na niektóre RZECZY to chyba nic strasznego. Co do twojego staruszka cóż rodziny sie nie wybiera wiec pozostaje mi tylko ubolewać nad losem syna policjanta straszne upokozenie to musi być.

Do GameOnly : oczywiście nie domagam sie bana dla tego szaleńca, ale nich ktoś go upomni zasmieca forum wulgaryzmami do czego to podobne ?

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #38 dnia: Września 24, 2007, 18:25:14 pm »
Lubię, gdy jakiś idiota dostaje bana.

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #39 dnia: Września 24, 2007, 18:28:42 pm »

WOW Z tego co widze to ty powinieneś dostać bana za słownictwo ja w odróznieniu od ciebie nie przeklinam ani nie biore udziału w fanbojskich przepychankach na forach ani w komenarzach,a że mam swoje zdanie na niektóre RZECZY to chyba nic strasznego. Co do twojego staruszka cóż rodziny sie nie wybiera wiec pozostaje mi tylko ubolewać nad losem syna policjanta straszne upokozenie to musi być.

Do GameOnly : oczywiście nie domagam sie bana dla tego szaleńca, ale nich ktoś go upomni zasmieca forum wulgaryzmami do czego to podobne ?

Popieram, rodziny się nie wybiera, pewnie sam to doskonale rozumiesz bo twoi rodzice dostają załamania nerwowego jak patrzą co za głupie dziecko mają...