0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na PS3 ważyło coś koło 800 mega o ile dobrze pamiętam.
IMO nic specjalnego, taka gra na 8 może 8+.
Lol, mniejsze niż te z Live
No prosze Cie - to nic specjalnego, czy 8+?
CytujNo prosze Cie - to nic specjalnego, czy 8+? nie wiem jak jest w pełnej, jeżeli cała gra jest taka jak te demo to 8, jak są jakieś fajniejsze momenty to 8+.
Cytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 23, 2009, 10:08:26 amCytujNo prosze Cie - to nic specjalnego, czy 8+? nie wiem jak jest w pełnej, jeżeli cała gra jest taka jak te demo to 8, jak są jakieś fajniejsze momenty to 8+.Nie zrozumiałeś. Piłem do tego, że 8+ to jest w ch** wysoka ocena, a Ty wyjechałeś, że "nic specjalnego". W takim wypadku zawężasz gry dobre do 9 i wyżej.
Cytat: Lupi w Stycznia 23, 2009, 17:08:15 pmCytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 23, 2009, 10:08:26 amCytujNo prosze Cie - to nic specjalnego, czy 8+? nie wiem jak jest w pełnej, jeżeli cała gra jest taka jak te demo to 8, jak są jakieś fajniejsze momenty to 8+.Nie zrozumiałeś. Piłem do tego, że 8+ to jest w ch** wysoka ocena, a Ty wyjechałeś, że "nic specjalnego". W takim wypadku zawężasz gry dobre do 9 i wyżej.nic specjalnego to chodziło mi o to że nie ma jakichś zapierających dech motywów czy czegoś czego nie było w innych grach, solidny shooter i tylesądząc po demku gra dostanie właśnie 8 może 8+. Nie jest totalnym crapem, ale na 9 też nie zasługuje.
A ja mam nadzieję że wywalą starcia w tym robocie
Pograłem w demko i mile się zaskoczyłem. Znacznie bardziej mi podeszło od dema pierwszej części i stwierdzam, że jest pod każdym względem lepsze. Szykuje się dobra giera
Cytat: POK w Lutego 02, 2009, 01:48:30 amPograłem w demko i mile się zaskoczyłem. Znacznie bardziej mi podeszło od dema pierwszej części i stwierdzam, że jest pod każdym względem lepsze. Szykuje się dobra giera Hi Five!
+ INTENSE COMBAT WITH WELL-EXECUTED SLO-MO POWERS+ RESPECTABLE MULTIPLAYER- NOTHING TO SCARE YOU HERE. MOVE ALONG? IS THIS GAME TRYING TO SET THE RECORD FOR MOST DEAD-ASS CORPSES PER SQUARE INCH?