W TVP podali liczbę osób obliczoną z nagrania GW. 45200 osób. Pozdro pani gronkiewicz waltz co pierdoli, że było ćwierć miliona
Podaj źródło, bo pisoTV zbyt wiarygodna dla mnie nie jest.
Niezły dałn
W wiadomościach pokazywali jak liczyli i z tym co sam policzyłem z materiału GW to dokładnie to samo wyszło (przynajmniej to co zaznaczyli w takcih kwadracikach). No ale ska∂ wziąć jakieś źródło dla kodowców jak GW nie poda faktycznej ilości manifestujących bo im to nie na rękę, TVN to samo. Lepiej wciskać kity, a KOD i tak będzie gadał jak Iras napisał - nawet ponumerowani manifestujący nie przekonaliby KODowcó.
Typowy kodowiec jesteś
Zaprzeczanie rzeczywistości, byleby pie**olić głupoty, że było 240tys osób
Ciekawe kiedy GW/TVN/HGW/PO/KOD i reszta poslkiego gówna poda, że na marszu było milion osób. Co marsz podają większą wartoś, bo widzą, że ciemna masa polskiej hołoty w to uwierzy bez popity. Teraz srogo dojebali, a idioci i tak uwierzyli i na FB kodowcy szaleją bijąc brawo pod artykułami GW.
W TVP podali liczbę osób obliczoną z nagrania GW. 45200 osób. Pozdro pani gronkiewicz waltz co pierdoli, że było ćwierć miliona
Tam mówili o ludziach znajdujących się na placu Piłsudskiego. Nie liczono ludzi, którzy szli ulicami. To były dane Policji z tego co zrozumiałem.
250tyś tam na pewno nie było, ale na pewno nie było też 45tyś. Coś około 100-120tyś podejrzewam.
WOT
Kolejny kodowiec... Oglądałeś wiadomości, czy relacje od Londka?
W wiadomościach liczbę ludzi policzyli na podstawie fimiku GW, z przemarszu całego pochodu z jakiejś tam kamienicy. Na GW do tego pisali "zobacz jak było naprawdę" i pokazywali jak było naprawdę, bo na filmiku było 45200 osób, ale KODidioci nie bedą liczyć tylko uwierzą, że to ćwierć miliona osób.
Oczywiście dla kodowców najlepszym źródłem informacji jest GW i nagłówki artykułów?
450 tysięcy osób czy 20 tysięcy osób? Zobacz ile osób szło w marszu KOD. Zobacz Timelapse<KODowcy szaleją, 450 tysiecy osóļ, bo widzą ciemną od osób ulicę>
Nawet ja uwierzyłem, że było sporo osób i że jednak Policja coś tam przekręca, że moze jednak było tam z 70-80tys. Jak widać GWno prawda.