Xell, lewaku, sluchaj, nie jestem propisowcem, uwazam jedynie ze sa mniejszym zlem niz PO/Nowoczesna/PSL/SLD. Choc popelniaja bledy, ale o tym m.in mowi Twoj "ulubiony" Gadowski. Ostatnio coraz wiecej.
Konstytucja w PL jest zla, wypadalo by ja zmienic, sady na najwyzszych szczeblach sa zle, bo obsadzone przez grupe, przekupnych, postkomunistycznych kotow, nepotyzm jak sie patrzy. Mozna tak wymieniac w nieskonczonosc, jakos news o minimum egzystencji pominales. To takie lewackie nie rozmawiac o trudnych sprawach.
Miedzynarodowa korporacja jaka jest Facebook jest dosc mocno liberalna, i tak jak UE nie stosuje sie do praworzadnosci. Gdyby tak bylo, jedne z najbogatszych krajow w Europie nie wzbranialy by sie by do niej przystapic (Norwegia, Szwajcaria, Islandia etc.).
A ktora partia nie zdobyla wladzy klamstawami i niedomowieniami? Mam Ci przypomniec 4xTAK PO.
Ps. Jak tak Ci zle w PL, to zapraszam na emigracje, zobaczysz jaki to kawalek chleba na poczatku. Nikt Ci nie broni siedziec w kraju. PO z PSL te wentyle bezpieczenstwa - emigracja to zrobily celowo, inaczej dawno by juz stracili wladze. Plus, o sytuacji w PL staram sie mowic jak najmniej, nie mieszkam w PL wiec jest to logiczne.