Autor Wątek: POLITYKA  (Przeczytany 2159308 razy)

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
Odp: POLITYKA
« Odpowiedź #15600 dnia: Stycznia 24, 2017, 14:05:54 pm »
Ja nie wiem też czemu pisza coś o dyskryminacji mniejszości. Nasze społeczeństwo się starzeje i to młodzi sa mniejszością, a nie starzy. Jak mi zlikwidują przejścia podziemne to dopiero będzie dyskryminacja mniejszości.

razem pisze tylko o najsłabszych. mniejszości, faszyzm i pis to już radosna twórczość becetola ;)

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #15601 dnia: Stycznia 24, 2017, 14:14:29 pm »
Ja nie wiem też czemu pisza coś o dyskryminacji mniejszości. Nasze społeczeństwo się starzeje i to młodzi sa mniejszością, a nie starzy. Jak mi zlikwidują przejścia podziemne to dopiero będzie dyskryminacja mniejszości.

razem pisze tylko o najsłabszych. mniejszości, faszyzm i pis to już radosna twórczość becetola ;)

Och, myślałem, że becet jakoś cytuje, a na stronę akcji mi się wchodzić nie chce :(

W większości przy tych większych przejściach podziemnych w krk jest winda, to ja nie wiem co ten zandberg znowu pierdoli.

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15602 dnia: Stycznia 24, 2017, 14:23:08 pm »
Ja tam mogę wybaczyć wszystko pisowi jak się weźmie za krętaczy z poprzedniej władzy. Niestety wątpie by to nastąpiło, a pan Emil Wąsacz dalej będzie prezesem Stalexportu i pobierał opłaty z A4. Kolejne podwyżki za przejazd się szykują :lol: Śmieszne, kiedy nie raz stałem w korku do bramek ponad godzinę, do tego nigdy nie przejechałem tym odcinkiem, żeby nei było tam remontów. A4 wiecznie w budowie :lol:

wsciekly_blondyn

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #15603 dnia: Stycznia 24, 2017, 14:49:39 pm »

Faszystowskie pisowskie przejścia podziemne dyskryminują mniejszości, zróbmy pasy ze światłami co 20 metrów by stało się w korku lepiej wszystkim.
Myślałem, że nic mnie nie zaskoczy

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #15604 dnia: Stycznia 24, 2017, 14:50:58 pm »
Ja tam mogę wybaczyć wszystko pisowi jak się weźmie za krętaczy z poprzedniej władzy. Niestety wątpie by to nastąpiło, a pan Emil Wąsacz dalej będzie prezesem Stalexportu i pobierał opłaty z A4. Kolejne podwyżki za przejazd się szykują :lol: Śmieszne, kiedy nie raz stałem w korku do bramek ponad godzinę, do tego nigdy nie przejechałem tym odcinkiem, żeby nei było tam remontów. A4 wiecznie w budowie :lol:

A co PiS powinien zrobić? Znacjonalizować autostradę, a Wąsacza zamknąć bez wyroku? Stalexport nie po to wydał 10 baniek na samo przygotowanie umowy, żeby przez 30 lat ktokolwiek mógł ich ruszyć. Ciesz się, że tylko 10 lat zostało, bo Kulczyk na A2 będzie jeszcze przez 20 straszył.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #15605 dnia: Stycznia 24, 2017, 14:51:20 pm »

razem pisze tylko o najsłabszych

Czyli mniejszości. Raczej większość ludzi nie ma problemu z poruszaniem.

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15606 dnia: Stycznia 24, 2017, 16:09:08 pm »

razem pisze tylko o najsłabszych

Czyli mniejszości. Raczej większość ludzi nie ma problemu z poruszaniem.

Zobaczymy co będziesz mówił po 80, lewaku :troll: Walcz o swoją przyszłość, domaluj pasy w swojej okolicy.

Ale bym miał bekę, jakby dzień po proteście jakiś kierowca potrącił babcię na tych domalowanych pasach, których MPO jeszcze nie zdążyłoby zmyć.

+Centylion+

• J-23
  • Reputacja: 12
  • Nałogowo wpierdalam cebule.
« Odpowiedź #15607 dnia: Stycznia 24, 2017, 20:38:59 pm »
W grach wideo najbardziej realistyczną rzeczą jest niewidzialna ściana.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #15608 dnia: Stycznia 25, 2017, 21:41:53 pm »
Tak sobie właśnie pomyślałem odnośnie Macierewicza i jego doradców z rynku gier. Skoro jestem dobry w symulatory to może zostanę jego kierowcą albo poleci mnie Jarkowi. ;)

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019389,title,Karambol-na-DK10-w-okolicy-Torunia-W-jednym-z-aut-jechal-szef-MON-Antoni-Macierewicz,wid,18685317,martykul.html

Chyba powinni się poważnie zastanowić nad moją propozycją.

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #15609 dnia: Stycznia 26, 2017, 11:06:44 am »
Protest studentów z wczoraj:

Lem++

• Global Moderator
  • Major Hermaszewski
  • Reputacja: 209
  • 07.11.2008 - 16.08.2010 †
« Odpowiedź #15610 dnia: Stycznia 26, 2017, 11:08:07 am »
O! W koncu jakis sensowny protest :angel:

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #15611 dnia: Stycznia 26, 2017, 11:20:15 am »
Protest studentów z wczoraj:
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Dwie dupery z tyłu już są ich.

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15612 dnia: Stycznia 26, 2017, 11:24:53 am »
Ogólnie beka z tym protestem. Przyszli gównie absolwenci moskiewskiego uniwersytetu bez matur.
PiS bedzie rządził wiecznie..

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #15613 dnia: Stycznia 26, 2017, 18:24:29 pm »
ładnie ziobrze odjebało. z urzędu zaczyna ścigać przestępstwa ścigane na wniosek poszkodowanego. za po już by było, że zomo/państwo policyjne itd. itp.

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15614 dnia: Stycznia 26, 2017, 18:55:53 pm »
Z platformy to prokurator generalny mógł co najwyżej michałowi tuskowi loda zrobić.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15615 dnia: Stycznia 27, 2017, 08:42:41 am »

Xell

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
  • Easy Rider
« Odpowiedź #15616 dnia: Stycznia 27, 2017, 09:41:03 am »

Faszystowskie pisowskie przejścia podziemne dyskryminują mniejszości, zróbmy pasy ze światłami co 20 metrów by stało się w korku lepiej wszystkim.
Dopowiedzieć sobie tutaj, że akcja jest wymierzona w pis i że pis odpowiada za budowę przejść podziemnych.
Śmieszne? Troszkę.
Żałosne? Z całą pewnością.

Wpis przy okazji dobrze pokazuje stan psychiczny pisowców: rządzą 1,5 roku, ale swoją indolencję jak zwykle tłumaczą oblężoną twierdzą itp.
Lepiej mieć spokój czy jaja? Współczesne dylematy.

Xell

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
  • Easy Rider
« Odpowiedź #15617 dnia: Stycznia 27, 2017, 09:45:39 am »
Jakiś konkretny przykład pani Jadzi w warzywniaka pertraktującej z zawodowcami z zagranicy czy jak zwykle pijacki bełkot lewackiego skłotersa?
Pobaw się w detektywa, w tym poście masz wszystko czego potrzeba:
Misiewiczów w tym kraju są tysiące.

Aż Betę przytyka.

Na każdego Misiewicza z PO i PSL teraz mamy dziesięciu PISowskich, dobra zmiana w praktyce.

Żeby tylko kasę brali, gorzej jak pani Jadzia z warzywniaka siada do pertraktacji z zawodowcami z zagranicy, wtedy robią NAS jak chcą.
Jeśli trop nie wystarczy, to poszukaj linku PB, był już tutaj.
No chyba że nie wiesz nic o spółkach skarbu państwa, wtedy właśnie od tego proponuję zacząć.
Lepiej mieć spokój czy jaja? Współczesne dylematy.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #15618 dnia: Stycznia 27, 2017, 10:06:11 am »
Śmieszne? Troszkę.

Wpis przy okazji dobrze pokazuje stan psychiczny pisowców

Oczywiście zero odniesienia do meritum - czyli samego pomysłu likwidacji przejść podziemnych w całym kraju - tylko prywata i wyzwiska. A moderacja śpi.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15619 dnia: Stycznia 27, 2017, 10:12:34 am »
Nie widzę tam wyzwisk.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #15620 dnia: Stycznia 27, 2017, 10:19:08 am »
Ok ręka ręke myje :lol: Ale jak jak bym kogoś nazwał żałosnym i śmiesznym psychicznym lewakiem pewnie bym poleciał jak tomasz nie raz za lżejszą prywatę. Ale w drugą stronę to nagle nie wyzwiska. Jednostronne zasady.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #15621 dnia: Stycznia 27, 2017, 10:33:08 am »

Ok ręka ręke myje :lol: Ale jak jak bym kogoś nazwał żałosnym i śmiesznym psychicznym lewakiem pewnie bym poleciał jak tomasz nie raz za lżejszą prywatę. Ale w drugą stronę to nagle nie wyzwiska. Jednostronne zasady.

przecież sobie nawet specjalny temat do tego założyłeś i jakoś po forumku śmigasz :roll:

btw. jaka logika tobą kierowała, gdy żeniłeś wpis razem z faszystami i pis, pozostanie dla mnie niepojętym. tak samo zresztą, jak traktowanie pojęć "najsłabszy" i "mniejszość" naprzemiennie.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #15622 dnia: Stycznia 27, 2017, 10:42:26 am »

przecież sobie nawet specjalny temat do tego założyłeś i jakoś po forumku śmigasz :roll:

Założyłem temat do wyzywania innych użytkowników? :roll: Jakbym założył temat w którym bym pisał że s00s jest żałosny i pokazuje swoje problemy psychiczne to byś to mógł porównać.

btw. jaka logika tobą kierowała, gdy żeniłeś wpis razem z faszystami i pis, pozostanie dla mnie niepojętym.

http://sjp.pl/ironia
http://sjp.pl/sarkazm

Naprawdę myślałeś że ja popieram pomysł Razem i walczę z PiS, bo nie zauważyłeś tam ironii? Następnym razem wstawię dużo śmiejących się buziek to się nie pogubisz: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :grin: :lol: :P :grin: 8) :D

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 14
« Odpowiedź #15623 dnia: Stycznia 27, 2017, 10:56:28 am »
Śmieszne? Troszkę.

Oczywiście zero odniesienia do meritum - czyli samego pomysłu likwidacji przejść podziemnych w całym kraju - tylko prywata i wyzwiska. A moderacja śpi.
Jak ja bym to napisał, już był by ban, żałosne

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15624 dnia: Stycznia 27, 2017, 10:57:22 am »

Manipulacja godna TVNu, jeden kadr, konkretne zamierzenie.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15625 dnia: Stycznia 27, 2017, 10:58:27 am »

Wpis przy okazji dobrze pokazuje stan psychiczny pisowców: rządzą 1,5 roku, ale swoją indolencję jak zwykle tłumaczą oblężoną twierdzą itp.

Wskaż mi proszę wyzwiska.

Soul hunter 16

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 60
  • Two different souls in one body.Which one is mine?
« Odpowiedź #15626 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:04:52 am »
Śmieszne? Troszkę.

Żałosne to jest to, że nie potrafisz być wobec siebie krytyczny. Jak jebałeś po wszystkich przez x miesięcy to nie pamiętasz ? Już dawno nie powinno cię być na tym forum. Które to już konto ? Więc co do ciebie to nie ma się co dziwić, sam sobie zapracowałeś na takie traktowanie. I jeszcze wyskakujesz z żałosne. Jestem na cenzurowanym więc nie będę się wypowiadał co tu jest żałosne.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15627 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:05:19 am »
Jakiś konkretny przykład pani Jadzi w warzywniaka pertraktującej z zawodowcami z zagranicy czy jak zwykle pijacki bełkot lewackiego skłotersa?
Pobaw się w detektywa, w tym poście masz wszystko czego potrzeba:
Misiewiczów w tym kraju są tysiące.

Aż Betę przytyka.

Na każdego Misiewicza z PO i PSL teraz mamy dziesięciu PISowskich, dobra zmiana w praktyce.

Żeby tylko kasę brali, gorzej jak pani Jadzia z warzywniaka siada do pertraktacji z zawodowcami z zagranicy, wtedy robią NAS jak chcą.
Jeśli trop nie wystarczy, to poszukaj linku PB, był już tutaj.
No chyba że nie wiesz nic o spółkach skarbu państwa, wtedy właśnie od tego proponuję zacząć.
Skoro wyzwiska nie są nagradzane, to powiedz mi człowieku o słabej psychice , nie widzisz róznicy w rządzeniu PIsu a PO? co mnie obchodzi ze PIS obsadza stołki swoimi ludzmi, jak robi swoją robote przyzwoicie i wypełnia swoje zobowiązania, jako pierwsza partia po 89r , gdzie byłeś lewaku przez 8 lat jak rządziła tym krajem mafia, a afera goniła aferę, siedziałeś cicho szczurku. Widocznie taki sam beneficjent starej władzy jesteś jak rodzinka Wulfena.

Cześć i chwała bohaterom, na pohybel zidiociałym lewakom

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #15628 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:05:30 am »

Założyłem temat do wyzywania innych użytkowników? :roll: Jakbym założył temat w którym bym pisał że s00s jest żałosny i pokazuje swoje problemy psychiczne to byś to mógł porównać.

kogoś = innych użytkowników. no ale to pewnie znowu jakaś ironia czy sarkazm, więc już się nie czepiam.

btw. przy tłumaczeniu się z "mniejszości = najsłabsi" jakoś o ironii nie pisałeś. długi przewód myślowy masz panie.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15629 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:08:17 am »
Śmieszne? Troszkę.

Żałosne to jest to, że nie potrafisz być wobec siebie krytyczny. Jak jebałeś po wszystkich przez x miesięcy to nie pamiętasz ? Już dawno nie powinno cię być na tym forum. Które to już konto ? Więc co do ciebie to nie ma się co dziwić, sam sobie zapracowałeś na takie traktowanie. I jeszcze wyskakujesz z żałosne. Jestem na cenzurowanym więc nie będę się wypowiadał co tu jest żałosne.
To jest temat polityka, tu zawszę było przyzwolenie na wiecej, nagle sie pozmieniało i banujecie mnie za byle pierdołe, ale jak lewaki wyzywają to nic im nie grozi

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #15630 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:09:45 am »
Śmieszne? Troszkę.

To jest temat polityka, tu zawszę było przyzwolenie na wiecej, nagle sie pozmieniało i banujecie mnie za byle pierdołe, ale jak lewaki wyzywają to nic im nie grozi
Było tylko jak był chwilowy burdel na forum. Zasady są jasne od dość dawna i nie umiesz się dostosować, nie pierwszy raz zresztą.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15631 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:10:38 am »

kogoś = innych użytkowników. no ale to pewnie znowu jakaś ironia czy sarkazm, więc już się nie czepiam.

btw. przy tłumaczeniu się z "mniejszości = najsłabsi" jakoś o ironii nie pisałeś. długi przewód myślowy masz panie.

Nie rozumiesz ze jeszcze w tym kraju są normalni Polacy patrioci i temat lewactwa jest przez nich podnoszony, nie to co na zachodzie. Ale widzę cenzura działa nawet tu doskonale.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15632 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:11:24 am »
Śmieszne? Troszkę.

Było tylko jak był chwilowy burdel na forum. Zasady są jasne od dość dawna i nie umiesz się dostosować, nie pierwszy raz zresztą.
Myślałem ze zasady są takie same dla każdego, jak widać nie

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15633 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:19:42 am »
nagle sie pozmieniało i banujecie mnie za byle pierdołe
Nie pierdołe, tylko przeczytaj sobie swoje posty w tym temacie. Nawet na ten stronie lecą "lewaki" i "szczurki" kierowane bezpośrednio pod adresem innego użytkownika. Serio nie umiesz napisać nic normalnie?

ale jak lewaki wyzywają to nic im nie grozi
Nie kłam, bo inni "nie będący po Waszej stronie" też byli nagradzani ostami. Tylko umieją się zachować i nie cisną dalej by dostać bana.

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #15634 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:19:53 am »
Cześć, z tej strony legit 100% lewak. Przykro mi ze tak brzydko mowicie o ludziach którzy maja troszkę bardziej otwarte glowy na różnorodność, a nie robia wam nic złego.
SW-5606-3156-4802

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #15635 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:24:01 am »
nie robia wam nic złego.

100 000 000 ofiar komunizmu może mieć na ten temat inne zdanie.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15636 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:25:13 am »
nagle sie pozmieniało i banujecie mnie za byle pierdołe
Nie pierdołe, tylko przeczytaj sobie swoje posty w tym temacie. Nawet na ten stronie lecą "lewaki" i "szczurki" kierowane bezpośrednio pod adresem innego użytkownika. Serio nie umiesz napisać nic normalnie?

ale jak lewaki wyzywają to nic im nie grozi
Nie kłam, bo inni "nie będący po Waszej stronie" też byli nagradzani ostami. Tylko umieją się zachować i nie cisną dalej by dostać bana.
Lewactwo, to nie obraza, to stan umysłu, szczurek to nic przy tym co napisał xell, nie pojmujesz ze jego słowa były obrazliwe dla sympatyków PISu?

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #15637 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:27:37 am »
Komunizm a "lewactwo" w dzisiejszym sensie to absolutnie dwie rozne rzeczy. Becet, kto jak kto ale ty jesteś ogarnięty chlop, to powinieneś to wyraznie widzieć.
SW-5606-3156-4802

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #15638 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:29:51 am »
Śmieszne? Troszkę.

Było tylko jak był chwilowy burdel na forum. Zasady są jasne od dość dawna i nie umiesz się dostosować, nie pierwszy raz zresztą.
Myślałem ze zasady są takie same dla każdego, jak widać nie
Są. Ale Ty tego najwidoczniej nie rozumiesz.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15639 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:32:40 am »
szczurek to nic przy tym co napisał xell, nie pojmujesz ze jego słowa były obrazliwe dla sympatyków PISu?
Które słowa?

Idąc dalej:
na pohybel zidiociałym lewakom
Słowa obraźliwe dla sympatyków lewej strony. I co, ban?