Autor Wątek: POLITYKA  (Przeczytany 2159364 razy)

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 14
Odp: POLITYKA
« Odpowiedź #15640 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:34:26 am »
Lewaka można poznać po tym
-ojczyzna dla niego to ścierwo
-honoru za gorsz
-niewierzący
-brak szacunku do życia, nienarodzonego.
-lubujący sie w pedałach.
Nie wszystko musi występować razem, ale przynajmniej część

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15641 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:35:10 am »
szczurek to nic przy tym co napisał xell, nie pojmujesz ze jego słowa były obrazliwe dla sympatyków PISu?
Które słowa?

Idąc dalej:
na pohybel zidiociałym lewakom
Słowa obraźliwe dla sympatyków lewej strony. I co, ban?
A dawaj, ulżyj sobie

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #15642 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:36:22 am »
Jeśli trop nie wystarczy, to poszukaj linku PB, był już tutaj.

:lol:

Oddziel z listy PB ludzi wykształconych, kompetentnych i takich, którzy swoje stanowiska zdobyli w konkursach i wtedy wróć do dyskusji, a tymczasem nie bredź i nie zawracaj innym dupy pierdołami.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #15643 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:47:07 am »
szczurek to nic przy tym co napisał xell, nie pojmujesz ze jego słowa były obrazliwe dla sympatyków PISu?
Które słowa?

Idąc dalej:
na pohybel zidiociałym lewakom
Słowa obraźliwe dla sympatyków lewej strony. I co, ban?
A dawaj, ulżyj sobie
Nie chodzi o to, bym sobie ulżył dając Ci bana, tylko byś zauważył różnicę w wypowiadaniu się o ogóle danej grupy społecznej, partii politycznej itd., a prywacie do użytkownika forum typu "Ryo ty pisuarze zaje**ny, szczurku gdzie byłeś jak robili 4 pedałów w samochodzie przez 10 lat".

Xell

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
  • Easy Rider
« Odpowiedź #15644 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:51:27 am »
Iras, właśnie o to w liście PB chodzi, na serio myślałem że wiesz :roll:

Becet wraca do becetowania, niby dobrze, bo dziwnie było, jak udawał.

Tomku, napisz z głębi serca co sądzisz o Misiewiczach i tym podobnych złodziejach z pisu, to porozmawiamy o honorze i jego braku.
Lepiej mieć spokój czy jaja? Współczesne dylematy.

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
« Odpowiedź #15645 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:53:50 am »

Tomku, napisz z głębi serca co sądzisz o Misiewiczach i tym podobnych złodziejach z pisu, to porozmawiamy o honorze i jego braku.
a kogo lub co okradł Misewicz?

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #15646 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:54:13 am »
Komunizm a "lewactwo" w dzisiejszym sensie to absolutnie dwie rozne rzeczy.

<ok>

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #15647 dnia: Stycznia 27, 2017, 11:54:50 am »

Ryo dalej nie widzi prywatnych ataków jak mniemam  :lol:

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15648 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:04:23 pm »

Misiewicz na pewno, nie zasłużył na medal, tyle mogę powiedzieć o nim, bo te medialne nagonki mozna sobie w dupe wsadzić. Ale jeśli ten rząd i jego afery to dawanie niesłusznie medali, to ja sie pytam gdzie byłeś przez 8 lat rozkradania kraju.
Ten rząd nie kradnie jak poprzedni. Ci dzięki zaoszczędzonym pieniądzom obniżają wiek emerytalny, dają 500+ dla rodzin ubogich i nie tylko[ znaczny wzrost urodzeń, ponad 5tys względem roku ubiegłego] zwiekszają wynagordznie, minimalna stawka godzinowa, odkupują banki które należały kiedyś do nas, teraz odbudowują stocznie, które będą produkować okręty również dla Polskiej marynarki wojennej, już nie wspominają o Polskiej grupie zbrojeniowej i zamówieniach na zestawy przeciwlotnicze, drony i armatohałbice KRAB polskiej produkcji. Zapomniałbym o zaprzestaniu wydalania żołnierzy po 12 latach służby i wielu innych rzeczy które dokonał ten rząd, wiec sie pytam jakim prawem piszesz takie bzdury na temat tak propaństwowego rządu.
To za tego rządu bohaterowie 2 wojny swiatowej ale nie tylko, przywracane jest im ich godność.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15649 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:05:21 pm »

Ryo dalej nie widzi prywatnych ataków jak mniemam  :lol:

Sam masz w podpisie:
Becetuje - tępię głupotę

Więc nie wiem jak to odbierasz, atak, wyróżnienie, zaczepkę?

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #15650 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:11:45 pm »
Jako prywatę zamiast rozmowy na temat. O co dbać ma tu moderacja? Też mam latać i pisać co sądzę o ludziach się tu wypowiadających czy mówić na temat?

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15651 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:15:23 pm »
Ryo byś coś napisał o POLITYCE w temacie a nie tylko prywate uprawiasz.
Wszyscy jesteśmy ciekawi poglądów. 

Xell

• Marynarz z Potiomkina
  • Easy Rider
« Odpowiedź #15652 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:17:06 pm »
Tomku, wszystko, co Twoim zdaniem jest nie w porządku z Misiewiczem (i innymi misiewiczami), to jego medal?
Na serio nie ma co rozmawiać o honorze. "Lewactwo i inne wykształciuchy" mają słownikową definicję honoru, pisoprawica jakąś własną, dziwną, inną dla swoich, inną dla "wrogów". Trudno.

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15653 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:17:36 pm »
Komunizm a "lewactwo" w dzisiejszym sensie to absolutnie dwie rozne rzeczy.

<ok>
na tym zdjeciu jest trocki nie stalin. jak powszechnie wiadomo to polityka i poglady trockiego były dobre i gospodarka ruszyłaby do przodu z szybkoscią łorpową.

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15654 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:18:48 pm »
Tomku, wszystko, co Twoim zdaniem jest nie w porządku z Misiewiczem (i innymi misiewiczami), to jego medal?
Na serio nie ma co rozmawiać o honorze. "Lewactwo i inne wykształciuchy" mają słownikową definicję honoru, pisoprawica jakąś własną, dziwną, inną dla swoich, inną dla "wrogów". Trudno.
ludzie inteligentni, z dużych miast, aha :lol: :lol: :lol:

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15655 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:19:20 pm »
Ale udokumentuj coś , przedstaw fakty, no i co z tym wszystkim co napisałem, nie widzisz tego? nie widzisz ile dobrego zrobił ten rząd?

Xell

• Marynarz z Potiomkina
  • Easy Rider
« Odpowiedź #15656 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:26:00 pm »
Ale udokumentuj coś , przedstaw fakty, no i co z tym wszystkim co napisałem, nie widzisz tego? nie widzisz ile dobrego zrobił ten rząd?
Dużo dobrego robi w wielu miejscach, masz rację. Ale pewnych rzeczy tolerować nie powinien, bo wychodzi wtedy, że jest taki sam jak inni lub wręcz gorszy. Po co to? A tak łatwo byłoby przeciwnikom wytrącać kolejne argumenty, trochę porządku...

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #15657 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:30:54 pm »
-honoru za gorsz
-niewierzący

Uwielbiam takich wokalnych patriotów. A powiedz jak tam u ciebie, patrioto ty mój, z płaceniem podatków? Bo wszyscy znani mi operatorzy koparek, dealerzy piachu i czarnoziemu oferują swoje usługi zasadniczo "bez faktury".... "Bo po co faktura Panie?!?, A kto to sprawdzi?"

Ja z drugiej strony odprowadzam co miesiąc do budżetu ciężkie pieniądze w formie przeróżnych danin i podatków. Z moich pieniędzy pieniędzy utrzymywany jest nieudolny rząd, administracja, infrastruktura i niemili memu sercu wyborcy PiS w swej masie - rolnicy, górnicy i inni alkoholicy. W zamian dostaje zasadniczo nic. Ale gdzie mi tam do bycia patriotą....

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15658 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:38:03 pm »
Dużo dobrego robi w wielu miejscach, masz rację. Ale pewnych rzeczy tolerować nie powinien, bo wychodzi wtedy, że jest taki sam jak inni lub wręcz gorszy. Po co to? A tak łatwo byłoby przeciwnikom wytrącać kolejne argumenty, trochę porządku...
Tak jak mówie, fakty i konkretne potwierdzony przypadki, bo to co robi TVN z resztą nie można nazwać dobrą krytyką

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15659 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:41:29 pm »
-honoru za gorsz
-niewierzący

Uwielbiam takich wokalnych patriotów. A powiedz jak tam u ciebie, patrioto ty mój, z płaceniem podatków? Bo wszyscy znani mi operatorzy koparek, dealerzy piachu i czarnoziemu oferują swoje usługi zasadniczo "bez faktury".... "Bo po co faktura Panie?!?, A kto to sprawdzi?"

Ja z drugiej strony odprowadzam co miesiąc do budżetu ciężkie pieniądze w formie przeróżnych danin i podatków. Z moich pieniędzy pieniędzy utrzymywany jest nieudolny rząd, administracja, infrastruktura i niemili memu sercu wyborcy PiS w swej masie - rolnicy, górnicy i inni alkoholicy. W zamian dostaje zasadniczo nic. Ale gdzie mi tam do bycia patriotą....

Ja pracuje tylko pod wielkim firmami, jak Skanska, inzynieria, besta, Molter, probet, i wiele wiele innych i tam nie ma szans na nie płacenie podatków, bo niby jak Ci ktoś wypłaci za usługę bez wystawienia faktury VAT. Jeśli ty myślisz ze wykopaniem stawu u sąsiada da sie robić kokosy to jesteś w błędzie.

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #15660 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:42:09 pm »

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/kancelaria-sejmu-prezydenta-i-senatu-ile,209,0,2230225.html

Na 168,3 mln zł zaplanowano budżet Kancelarii Prezydenta; to więcej od budżetu na 2016 r. o 720 tys. zł - poinformowała szefowa Kancelarii Prezydenta Małgorzata Sadurska.

jakoś za po bardzo bolały cię niebotyczne wydatki kancelarii prezydenta i latałeś po forumku, że mamy jednego z najdroższych prezydentów w europie. mało tego, zapowiadałeś, że jak pis uchwali swój własny budżet, to będzie inaczej. no i co panie, jak to z tobą jest, co teraz wymyślisz na usprawiedliwienie wysokich wydatków kp?

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15661 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:49:26 pm »

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/kancelaria-sejmu-prezydenta-i-senatu-ile,209,0,2230225.html

Na 168,3 mln zł zaplanowano budżet Kancelarii Prezydenta; to więcej od budżetu na 2016 r. o 720 tys. zł - poinformowała szefowa Kancelarii Prezydenta Małgorzata Sadurska.

jakoś za po bardzo bolały cię niebotyczne wydatki kancelarii prezydenta i latałeś po forumku, że mamy jednego z najdroższych prezydentów w europie. mało tego, zapowiadałeś, że jak pis uchwali swój własny budżet, to będzie inaczej. no i co panie, jak to z tobą jest, co teraz wymyślisz na usprawiedliwienie wysokich wydatków kp?

Ja wiem ze ty nie widzisz róznicy miedzy Dudą a Komorem, ale ja widzę znacznie wiecej podróży zagranicznych które jednak kosztują, nie widzę za to wydawanie na złotą porcelanę. Kumasz? Do tego dorzuć znacznie mniej wydanych pieniedzy wydanych 2016r niż planowali. Tak że plany a, potem rzeczywiste wydatki to zupełnie inne rzeczy, pewnie woleli mieć w dyspozycji więcej, na wszelki wypadek, co nie znaczy ze tyle wydadzą co pokazuje rok 2016. Oczywisćie mówie o rządzie i budzecie na 2016r
« Ostatnia zmiana: Stycznia 27, 2017, 12:54:07 pm wysłana przez Braveheart1989 »

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #15662 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:49:49 pm »
-honoru za gorsz
-niewierzący

Ja pracuje tylko pod wielkim firmami, jak Skanska, inzynieria, besta, Molter, probet, i wiele wiele innych i tam nie ma szans na nie płacenie podatków, bo niby jak Ci ktoś wypłaci za usługę bez wystawienia faktury VAT. Jeśli ty myślisz ze wykopaniem stawu u sąsiada da sie robić kokosy to jesteś w błędzie.

Tak trzymaj zatem. I mówię to całkowicie poważnie.

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15663 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:53:27 pm »
Ten nieustanny ból dupy lewaków o Misiewicza :lol:

Czyli o co?

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #15664 dnia: Stycznia 27, 2017, 12:56:25 pm »
Ja nie rozumiem jaki wy macie problem w PISie, 8 lat rozkradania kraju siedzieliście cicho jak mysz pod miotłą, a teraz wielki wrzask, za 3 lata nie widzę problemu żebyście poszli do urn wyborczych i wybrali swoich przedstawicieli.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15665 dnia: Stycznia 27, 2017, 13:05:28 pm »
Jako prywatę zamiast rozmowy na temat. O co dbać ma tu moderacja? Też mam latać i pisać co sądzę o ludziach się tu wypowiadających czy mówić na temat?
Serio, nie rozumiem i chyba się nie dogadamy ;) Mam mu dać osta o treści "prywata - nie odpowiedziałeś poprawnie becetowi"? Albo "prywata - napisałeś, że becetuje (nie ważne, że sam to ma w podpisie)"? Dla mnie EOT, bo robi się syf w temacie, nie widzę powodu do osta. Może drugi moderator ma inne zdanie. Jeżeli chcesz dalej rozmawiać i kontynuować ten temat to pisz w Księdze zażaleń, żebyśmy tu nie śmiecili.

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #15666 dnia: Stycznia 27, 2017, 13:10:13 pm »
-honoru za gorsz
-niewierzący

No, to w sumie u mnie wszystko poza brakiem honoru sie zgadza. No i dlaczego za takie poglądy na mnie sie brzydko mowi?

Edit: Widzisz becet, wg tej definicji współczesny lewak nie ma nic wspólnego z sierpami mlotami i cyrylica.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 27, 2017, 13:11:49 pm wysłana przez inż. Oscyp »
SW-5606-3156-4802

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #15667 dnia: Stycznia 27, 2017, 13:31:50 pm »
Ja wiem ze ty nie widzisz róznicy miedzy Dudą a Komorem, ale ja widzę znacznie wiecej podróży zagranicznych które jednak kosztują, nie widzę za to wydawanie na złotą porcelanę. Kumasz? Do tego dorzuć znacznie mniej wydanych pieniedzy wydanych 2016r niż planowali. Tak że plany a, potem rzeczywiste wydatki to zupełnie inne rzeczy, pewnie woleli mieć w dyspozycji więcej, na wszelki wypadek, co nie znaczy ze tyle wydadzą co pokazuje rok 2016. Oczywisćie mówie o rządzie i budzecie na 2016r

o ile więcej jest tych podróży? daj w końcu jakieś konkrety, bo ostatnio jak chciałem, żebyś skonkretyzował działania morawieckiego, to schowałeś głowę w piasek.

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15668 dnia: Stycznia 27, 2017, 13:34:28 pm »

o ile więcej jest tych podróży? daj w końcu jakieś konkrety, bo ostatnio jak chciałem, żebyś skonkretyzował działania morawieckiego, to schowałeś głowę w piasek.
strzelam ze to wyglada mniej wiecej tak:
Bronek vs Duduś
       4    vs   173

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #15669 dnia: Stycznia 27, 2017, 13:34:40 pm »
Serio, nie rozumiem i chyba się nie dogadamy

Najwyraźniej. Tylko żeby mi się jakiś głos z budy nie pojawił jak komuś "niepoprawnie odpowiem".

-honoru za gorsz
-niewierzący

No, to w sumie u mnie wszystko poza brakiem honoru sie zgadza. No i dlaczego za takie poglądy na mnie sie brzydko mowi?

Edit: Widzisz becet, wg tej definicji współczesny lewak nie ma nic wspólnego z sierpami mlotami i cyrylica.

Jak nie ma? Wszystko się zgadza, może oprócz ostatniego ale jak czytamy "Nie wszystko musi występować razem, ale przynajmniej część"

Xell

• Marynarz z Potiomkina
  • Easy Rider
« Odpowiedź #15670 dnia: Stycznia 27, 2017, 14:07:05 pm »
Ten nieustanny ból dupy lewaków o Misiewicza :lol:

Czyli o co?
Gdyby Bóg, Honor lub Ojczyzna coś dla Ciebie znaczyły, też byś miał bul dópy o Misiewicza :roll: I innych misiewiczów. Pamiętaj Iras, zmiana zdania na mądrzejsze (nawet wbrew większości) to żadna zniewaga, wręcz przeciwnie, pokazuje siłę charakteru.

Link którego nie umiesz znaleźć: https://www.pb.pl/teraz-k-my-na-calego-852258
Jeszcze jakieś wątpliwości?

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #15671 dnia: Stycznia 27, 2017, 14:08:27 pm »
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/podwyzki-dla-poslow-ryczalt,102,0,2243686.html

Marszałek Kuchciński jest nadzwyczaj hojny dla parlamentarzystów. Styczniowa podwyżka jest już bowiem drugą w tej kadencji Sejmu. Posłowie zaczynali w listopadzie 2015 roku z ryczałtem na poziomie 12 150 zł. Dziś jest to już o 2050 zł więcej.

Zresztą tak samo jest w przypadku izby wyższej parlamentu. Marszałek Stanisław Karczewski nie ustępuje swojemu odpowiednikowi w Sejmie i stu senatorów również dostanie podwyżki. Rachunek jest więc prosty - tylko w tej kadencji wzrost ryczałtu dla parlamentarzystów kosztował już podatników 14 mln zł, z czego niemal połowa przypada na styczniową podwyżkę.

Dla porównania, na starcie poprzedniej kadencji parlamentarzyści mieli do dyspozycji 11 650 zł. Przez cztery lata marszałkowie Ewa Kopacz, Radosław Sikorski i Małgorzata Kidawa-Błońska dali więc posłom ledwie 500 złotych podwyżki. Za rządów PiS wystarczyło ledwie 14 miesięcy, by przyznać im cztery razy tyle.

Xell

• Marynarz z Potiomkina
  • Easy Rider
« Odpowiedź #15672 dnia: Stycznia 27, 2017, 14:14:27 pm »

strzelam ze to wyglada mniej wiecej tak:
Bronek vs Duduś
       4    vs   173
I wszystkie na narty ;)

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15673 dnia: Stycznia 27, 2017, 14:17:53 pm »
Gdyby Bóg, Honor lub Ojczyzna coś dla Ciebie znaczyły, też byś miał bul dópy o Misiewicza :roll: I innych misiewiczów. Pamiętaj Iras, zmiana zdania na mądrzejsze (nawet wbrew większości) to żadna zniewaga, wręcz przeciwnie, pokazuje siłę charakteru.

Link którego nie umiesz znaleźć: https://www.pb.pl/teraz-k-my-na-calego-852258
Jeszcze jakieś wątpliwości?

Bogiem, Honorem i Ojczyzną to ty sobie lewackiej gęby nie wycieraj!

Z listą pb napisałem ci, co masz zrobić, ale jak widać przerosło.

Xell

• Marynarz z Potiomkina
  • Easy Rider
« Odpowiedź #15674 dnia: Stycznia 27, 2017, 14:19:52 pm »
Wycieranie, a oglądanie pisoprawicy w praktyce, to dwie różne rzeczy.

No i teraz masz link do pb, możesz czytać i wyciągać wnioski. Przytłaczają?

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #15675 dnia: Stycznia 27, 2017, 14:22:46 pm »
Bogiem, Honorem i Ojczyzną to ty sobie lewackiej gęby nie wycieraj!

Z listą pb napisałem ci, co masz zrobić, ale jak widać przerosło.

iras, z tobą przecież to jest tak, że nawet jakby ci podał na tacy nazwiska to, zamiast przeprosić, walnąłbyś soczyste "spier**laj", dołączył zdjęcie fakera i taka rozmowa z konserwą. szkoda czasu.   

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15676 dnia: Stycznia 27, 2017, 14:35:01 pm »
No i teraz masz link do pb, możesz czytać i wyciągać wnioski. Przytłaczają?

Przytłacza co najwyżej kretynizm autorów listy i ludzi, którzy się na nią powołują.

iras, z tobą przecież to jest tak, że nawet jakby ci podał na tacy nazwiska to, zamiast przeprosić, walnąłbyś soczyste "spier**laj", dołączył zdjęcie fakera i taka rozmowa z konserwą. szkoda czasu.   

Jeszcze raz powtarzam w dupę sobie wsadźcie tę listę, bo nie zamierzam poważnie traktować publikacji, gdzie jakiś idiota ma ból dupy, że doktor habilitowany nauk ekonomicznych po najlepszej uczelni ekonomicznej w Polsce zasiadł w Radzie Polityki Pieniężnej. Bredzicie o pani Jadzi z warzywniaka, a na potwierdzenie wklejacie listą złożoną w dużej mierze z - na ile to można zweryfikować przez internet - fachowców.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #15677 dnia: Stycznia 27, 2017, 14:42:32 pm »
w dupę sobie wsadźcie tę listę

no i taka gadka z konserwą. do tego wszędzie ten mityczny ból dupy lewaków. człowieku, kiedyś można było z tobą normalnie porozmawiać, a od jakiegoś czasu nic tylko wyzwiska i pogarda. jest mowa o misiewiczu, to się śmiejesz, że "ból dupy lewaków", podają ci listę 1000 misiewiczów, to że w dużej mierze fachowcy, a zastanowiłeś się co z resztą? co z ludzmi z listy, którzy tymi fachowcami nie są? 

ja rozumiem syndrom odreagowania, "teraz kur** my" itd., ale miej ty chociaż trochę godności.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #15678 dnia: Stycznia 27, 2017, 14:46:04 pm »
« Ostatnia zmiana: Stycznia 27, 2017, 14:49:57 pm wysłana przez s00s »

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #15679 dnia: Stycznia 27, 2017, 14:50:12 pm »
I znów bajanie o liście tysiąca Misiewiczów, a sławnej pani Jadzi z warzywniaka brak :lol: