Rzeczy zostaly wypozyczone...nie skradzione....
Ahaha jak z komedii wymówka "ja nie ukradłem tego samochodu panie władzo, ja go tylko pożyczyłem"
Ktos sie pod tym protokolem podpisal (wydanie, ktos podpisal przyjecie I ktos bedzie musial podpisac protocol zwrotu), procedura wypozyczenia musiala istniec wczesniej, ale pomijam to. Myslec nie potrafisz.
Gdyby to był Duda juz by prokuratura prowadziła śledztwo
Rzeczy zostaly wypozyczone...nie skradzione....LOL....to nie jest wykaz brakujacych przedmiotow.. Co innego, ze beka, z faktu jakie przedmioty zostaly wypozyczone - kosze (?).
Nie sądziłem.ze trafi się idiota który będzie tego bronił, a jednak. Proszę pokazać umowę na użyczenie czy jak to nazwac, do tego Komorowski sam sobie wydał pozwolenie nie??! Tobie jak by świnia naplula na pysk to powiedziałbym ze deszcz pada
Betonie, wyraznie pisze w naglowku dok. wrzuconego przez Irasa. Debil poprostu co czytac nie umie. BEKA.
Gdyby to był Duda juz by prokuratura prowadziła śledztwo
Rzeczy zostaly wypozyczone...nie skradzione....LOL....to nie jest wykaz brakujacych przedmiotow.. Co innego, ze beka, z faktu jakie przedmioty zostaly wypozyczone - kosze (?).
pożyczone będzie, jak odda, a szczerze wątpie by to kiedykolwiek nastąpiło.
LOL. Wypozyczalnie np. samochodow tez tak dzialaja? Z tego co sie orientuje, to fakt wypozyczenia nastepuje po podpisaniu dok. odbioru, kwestia zwortu pozostaje otwarta, jesli nie nastapi w ustalonym terminie, wtedy, I dopiero wtedy, mozemy mowic o kradziezy/przywlaszczeniu.
Nie zastanawia nikogo tak szczególowa lista?