To kaczynski straszy chorobami uchodzcow tak jak straszono ze zydzi przenosza choroby. Wiemy wszyscy czym to sie skonczylo.
No no, Kaczyński sobie wymyślił. A że zarówno Newsweek i GW o tym pisały całkiem niedawno to już wcale nie znaczy że
nazizm odradza sie w kraju, ktore z reki hitlera tyle ucierpial.
Weź ty zacznij myśleć samodzielnie, bo nawet twoja wypowiedź to praktycznie przepisane słów GW.
W odroznieniu od ciebie mam swoje poglady! Od 10 lat mieszkam w wielo kulturowym miescie, mam znajomych z wielu krajow, codziennie mijam kilkanascie tys. ludzi w metrze itd.
Co do artykulu Newsweeka, zadnej epidemii polio od/w 2013 nie bylo, chyba, ze cos mnie ominelo.
Co nie zmienia faktu, ze uwazam oba artykuly za slabe, strasznie ludzi, tanie szukanie sensacji.
Problem jest, ale w wiekszosci jest to wina b. slabych warunkow sanitarnych w tych obozach, i tak epidemnie wybuchaja w takich warunkach. Jak juz nie jednokrotnie pisalem, EU nie ma pomyslu na imigrantow i sobie nie radzi i to moze doprowadzic do dramatu.
Nie, tak jak nie dziwi ze prawica redaguje niezalezna, wsieci I reszte tych prawicowych szmatlawcow
Prawica redaguje prawicowy dziennik, niesamowita dedukcja szerloku, jak na to wpadłeś. Nie ma to jednak nic do tego co ja napisałem, bo ja mówię o redagowaniu lewicowego dziennika przez polityków konkretnej, podającej się za prawicową, partii Nowoczesna.
Ja juz sie gubie kto jest prawicowy wg. was a kto jest lewakiem ...LOL
Nie według nas tylko według Ciebie, skoro upierasz się że masz prawicowe poglądy, to ciekawy jestem jaki masz pretekst żeby nie głosować na Partie Korwin? Bo twierdzisz że istnieje prawdopodobieństwo że się nie dostanie? To właśnie dlatego głosuj żeby się dostał. Czy masz jakąś inną wymówkę?
LOL.. na KORWINA nie zaglosuje bo nie zgadzam sie bo swiatopogladowo mi KORWIN nie do konca pasuje, wiekszosc jego postulatow gospodarczych uwazam za OK, no moze poza przywroceniem poprzedniego wieku emerytalnego i dystansowania sie od UE, ale to jego kandydaci i kwestie swiatopogladowe mnie odstraszaja.
btw. ja jestem nawet za przywroceniem kary smierci