Autor Wątek: POLITYKA  (Przeczytany 2153717 razy)

Leszke

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 142
  • Piwo jest dowodem na to, ze Bog nas kocha!!!
Odp: POLITYKA
« Odpowiedź #10160 dnia: Grudnia 12, 2015, 12:21:10 pm »
W czym sie poprawiło?

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #10161 dnia: Grudnia 12, 2015, 12:37:36 pm »
Wystarczy przejechać przez polskie wsie i zobaczyć jakie pałace mają rolnicy. Aczkolwiek za ciężką pracę im się należy. Nie rozumiem tylko dlaczego tak narzekają.

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10162 dnia: Grudnia 12, 2015, 12:40:49 pm »
Wystarczy przejechać przez polskie wsie i zobaczyć jakie pałace mają rolnicy. Aczkolwiek za ciężką pracę im się należy. Nie rozumiem tylko dlaczego tak narzekają.
Pałace powstały tylko czy rolnicy je stawiali? ciekawe Boban nie?

svonston

• Gość
« Odpowiedź #10163 dnia: Grudnia 12, 2015, 12:42:12 pm »
Sam pisałeś, że dotacji dostajesz więcej niż Sylwan rocznie zarabia. To chyba źle nie masz?

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #10164 dnia: Grudnia 12, 2015, 12:46:04 pm »
W czym sie poprawiło?

Ja rozumiem, że unia przez swe chamskie wtykanie nosa spierdoliła model kariery dominujący wśród młodzieży wiejskiej do 2004 r. tj. stanie pod GS i atakowanie tanich win. Pewnie to jest źródłem frustracji ogółu społeczności wiejskiej, ok. Niemniej jeżeli umknęło ci zjawisko pt. "d-o-p-ł-a-t-y", nowe domy na wsi, nowe ciągniki i kombajny, lepsze drogi do chodzenia w procesji, wodociągi, gaz, to być może ty tę karierę dalej kultywujesz?

To jest właśnie problem uczestników tej dyskusji - po prostu nie pamiętacie w jak wielkiej dupie był ten kraj w latach 80-tych i większą część 90-tych. Nie pamiętacie kolejek po cukier, kartek, bezrobocia sięgającego w niektórych miejscowościach 40% osób zdolnych do pracy (ja z takiego miejsca pochodzę), smutnych mord na ulicy, głodnych kolegów w szkole i ogólnej patologii. Nie jesteście w stanie docenić jak wiele się w tym kraju zmieniło.

Ten kraj wymaga sprzątania po PO, a nie rozbiórki na czynniki pierwsze, przez zgraje nieogarów i ruskich agentów.

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #10165 dnia: Grudnia 12, 2015, 12:51:13 pm »
W czym sie poprawiło?

Ja rozumiem, że unia przez swe chamskie wtykanie nosa spierdoliła model kariery dominujący wśród młodzieży wiejskiej do 2004 r. tj. stanie pod GS i atakowanie tanich win. Pewnie to jest źródłem frustracji ogółu społeczności wiejskiej, ok. Niemniej jeżeli umknęło ci zjawisko pt. "d-o-p-ł-a-t-y", nowe domy na wsi, nowe ciągniki i kombajny, lepsze drogi do chodzenia w procesji, wodociągi, gaz, to być może ty tę karierę dalej kultywujesz?

To jest właśnie problem uczestników tej dyskusji - po prostu nie pamiętacie w jak wielkiej dupie był ten kraj w latach 80-tych i większą część 90-tych. Nie pamiętacie kolejek po cukier, kartek, bezrobocia sięgającego w niektórych miejscowościach 40% osób zdolnych do pracy (ja z takiego miejsca pochodzę), smutnych mord na ulicy, głodnych kolegów w szkole i ogólnej patologii. Nie jesteście w stanie docenić jak wiele się w tym kraju zmieniło.

Ten kraj wymaga sprzątania po PO, a nie rozbiórki na czynniki pierwsze, przez zgraje nieogarów i ruskich agentów.

Dobrze powiedziane. Zgadzam się w 100%.
Fryty tyty dotknij pyty

Mrocz

• Gość
« Odpowiedź #10166 dnia: Grudnia 12, 2015, 12:52:17 pm »
Ogólnie uważam, że na tym forum panuje przesadny hurraoptymizm albo jebanie zależnie od partii... Świat nie jest czarno biały tylko w odcieniach szarości ;)

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #10167 dnia: Grudnia 12, 2015, 13:01:12 pm »
Ogólnie uważam, że na tym forum panuje przesadny hurraoptymizm albo jebanie zależnie od partii... Świat nie jest czarno biały tylko w odcieniach szarości ;)

Oj tam Mrocz, przecież znacznie fajniej jest wiecznie obrzucać się błotem(gównem?) zamiast uruchomić od czasu do czasu szare komórki, nie?:)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2015, 13:10:08 pm wysłana przez szafa »
Fryty tyty dotknij pyty

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10168 dnia: Grudnia 12, 2015, 13:07:58 pm »
Sam pisałeś, że dotacji dostajesz więcej niż Sylwan rocznie zarabia. To chyba źle nie masz?
ale gdybym nie dostawał to koszty by mi sie dwukrotnie zmniejszyły i nie przepłacałbym na wszystkim. Przy okazji niemiec dostaje 5 razy wiecej tych dotacji i ma jeszcze dodatki od merkel na eksport i dopłaty do zakupu ziemi za granica. Unia taka fajna, mozna wyjechac z kraju, unijna flaga pomachac a chłopu to dali 400zł dopłaty do hektara ale zajebiscie maja i zusu nie płacą. jejujeju
Demokracja zagrozona zagłosuje na petru on dopłaty zabierze i krus i bedziemy dalej unijna flaga machac ale bedzie dobrze ale sie poprawi..supcio bedzie.

Jak ktoś chce to sero sprzedam pare hektarów, wyżmiecie dopłaty, dotacje i przejdziecie na krus(póki można) i postawicie sobie po pałacu itd.

PS:Szymku to od kiedy w sekcie? Nowe domy na wsi to rolnicy stawiają tak?  :lol:
Może mi jeszcze obliczysz za ile lat nowy kombajn zaczyna sie bilansować?
kur** co za oszołomy.  Ja pier**le :lol:
Papuga jak sie patrzy  :lol:
Nie gadam z wami, dopóki jarek nie wypierdoli tych mafii z tego kraju.
PPS: Tak przy okazji to mylisz PRL z Demokratyczną Polską acz jeszcze nie tak wyzwoloną, oswieconą i unijną.
Za dużo propagandy tuskowej z piosenką bitelsów w tle chyba było. Co w robocie pewnie na okrągło kazali ogladac?
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2015, 13:13:40 pm wysłana przez Leszke »

svonston

• Gość
« Odpowiedź #10169 dnia: Grudnia 12, 2015, 13:12:56 pm »
ale gdybym nie dostawał to koszty by mi sie dwukrotnie zmniejszyły i nie przepłacałbym na wszystkim
Na czym przepłacasz? Wymień.

Przy okazji niemiec dostaje 5 razy wiecej tych dotacji i ma jeszcze dodatki od merkel na eksport i dopłaty do zakupu ziemi za granica
Chętnie byś łapę wyciągnął po dodatkowe pieniądze? :angel:

chłopu to dali 400zł dopłaty do hektara ale zajebiscie maja i zusu nie płacą
I to jedyna dopłata dla ciebie?

Demokracja zagrozona zagłosuje na petru on dopłaty zabierze i krus i bedziemy dalej unijna flaga machac ale bedzie dobrze ale sie poprawi..supcio bedzie.
No przecież gdybyś nie dostawał dopłat, to byś nie przepłacał na wszystkim... To chyba lepiej dla ciebie, nie?

Czyli jesteś na nim stratny? To jak ty prowadzisz gospodarstwo, jak ciągle straty, straty, straty?

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10170 dnia: Grudnia 12, 2015, 13:16:51 pm »
Oho, i to ja ciągle zadaje pytania?

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #10171 dnia: Grudnia 12, 2015, 13:20:23 pm »
PS:Szymku to od kiedy w sekcie? Nowe domy na wsi to rolnicy stawiają tak?  :lol:
kur** co za oszołomy.  Ja pier**le :lol:
Papuga jak sie patrzy  :lol:
Nie gadam z wami, dopóki jarek nie wypierdoli tych mafii z tego kraju.

No ale co, myślisz że mieszkańcy miast są jakoś uprzywilejowani? Ja na swoje w miarę dobre życie zasuwam całymi dniami 10-12 godzin na dobę, 6 dni w tygodniu, płacę kredyty, leasingi, ZUSy, podatki, koszty najmu, wynagrodzenie pracownika, co pochłania większą część zarobionych przeze mnie w każdym miesiącu pieniędzy,  a Skarbowy i tak uważa że trzeba mi przypierdolić bo deklarację VAT 1 dzień po terminie wysłałem.. Czy mi się to wszystko zacznie bilansować przed pierwszym zawalem, tego nie wiem.

Aha - od unii czy Skarbu państwa nie dostałem nigdy złotówki.

Co więcej - niemieccy prawnicy pracują mniej niż ja, jeżdżą lepszym autem i ogólnie mają więcej hajsu. Tyle, że ja nie mam z tym problemu bo NIEMCY TO BOGATSZY KRAJ. A Polska to biedaki cebulaki, które dopiero aspirują i muszą na swój dobrobyt zapracować.
Co nie zmienia faktu, że ch** w dupe PO za napychanie sobie kieszeni, za nie pilnowanie sprawiedliwego wzrostu płac i ogólną arogancję urzędniczą. Ale powtarzam - to jest do naprawy a nie rozpierdolenia i budowania nowej Białorusi
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2015, 13:22:37 pm wysłana przez Szymku »

svonston

• Gość
« Odpowiedź #10172 dnia: Grudnia 12, 2015, 13:26:32 pm »
Na pewno nigdy nie odpowiadasz. :)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2015, 13:43:08 pm wysłana przez svonston »

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #10173 dnia: Grudnia 12, 2015, 14:50:34 pm »
W czym sie poprawiło?

Dokładnie. Pracowałem w administracji kiedy weszły dopłaty i uczestniczyłem w tych wszystkich zmianach o których piszesz. Gdyby nie dotacje to nadal jeździlibyśmy po dziurawych wiejskich drogach, srali do szamba a nie kanalizacji i grali na klepisku a nie orlikach. Unia ma swoje za uszami i za to ch** im w dupe, ale trzeba być ślepym żeby nie widzieć jak wiele się zmieniło na plus w okolicy.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10174 dnia: Grudnia 12, 2015, 14:55:34 pm »

Petru taka prawica :lol:

bojawiem

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 86
« Odpowiedź #10175 dnia: Grudnia 12, 2015, 15:29:17 pm »
Ciekawe jaka stawka u Petru za udział :-)

svonston

• Gość
« Odpowiedź #10176 dnia: Grudnia 12, 2015, 15:57:20 pm »
Co to jest LGBTQWRTY?

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!
« Odpowiedź #10177 dnia: Grudnia 12, 2015, 16:13:56 pm »
Co to jest LGBTQWRTY?

LGBT to wiadomo, a QWRTY to chyba ruch mający na celu przeniesienie literki E w inne miejsce na klawiaturze bo była zbyt rasistowska.

Leszke

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #10178 dnia: Grudnia 12, 2015, 16:21:27 pm »
W czym sie poprawiło?

Dokładnie. Pracowałem w administracji kiedy weszły dopłaty i uczestniczyłem w tych wszystkich zmianach o których piszesz. Gdyby nie dotacje to nadal jeździlibyśmy po dziurawych wiejskich drogach, srali do szamba a nie kanalizacji i grali na klepisku a nie orlikach. Unia ma swoje za uszami i za to ch** im w dupe, ale trzeba być ślepym żeby nie widzieć jak wiele się zmieniło na plus w okolicy.
Ale boban zdajesz sobie sprawe ze to pożyczka była i unia nic darmo nie daje? mamy kraj bardziej zadłużony jak za gierka? A komuchy troszke wiecej dróg zrobili? Niby gdzie wiejskie drogi porobili(ja sie nie spotkałem) niby gdzie zrobili kanalizacje na wsi? I niby kto gra na orlikach? dzieci na wfie? jak wiekszoś zamknieta albo trzeba płacić za otworzenie i swiatło.

Na pewno nigdy nie odpowiadasz. :)
dobra, tylko w innym temacie i pojedynczo zadawaj.

Szymku ja nie chce dopłat, ja chce równego traktowania z niemcem. NIc wiecej. Czy Ty jesteś dyskryminowane w porównaniu z resztą uniji?
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2015, 16:26:30 pm wysłana przez Leszke »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10179 dnia: Grudnia 12, 2015, 17:43:29 pm »

Dobrze że nie miliard od razu  :lol:

Tak wygląda pół miliona ludzi z lotu ptaka, drogie lemingi. :lol:

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 14
« Odpowiedź #10180 dnia: Grudnia 12, 2015, 18:42:54 pm »
 :lol:

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #10181 dnia: Grudnia 12, 2015, 18:46:53 pm »
Przecież piszą że 50tys było.  Chociaż i tak moim zdaniem przesadzone.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10182 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:02:04 pm »
Przecież piszą że 50tys było.  Chociaż i tak moim zdaniem przesadzone.
Jak było max 10 na oko, ale propagandę trzeba siac

Klosz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #10183 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:06:12 pm »
Podsumowujac.

Teatrzyk „Czerwona Gęś”

Klasę człowieka najlepiej poznaje się w momencie gdy spotyka go klęska. Wtedy ukazuje swoją prawdziwą twarz. Podobnie chyba jest z instytucjami.  Od kilku dni jesteśmy świadkami spektaklu, który w założeniu pewnie miał być dramatem, ale – jak zwykle w teatrzyku „Czerwona Gęś” - skończyło się żałosnym kabaretem.

Platforma Obywatelska długo odgrywała rolę, w jakiej chciały widzieć ją postkomunistyczne media. W TVN Platforma wciela się w  rolę damy wykształconej, obdarzonej urokiem i światowym polorem. Specjaliści od pudru i światła robili wszystko, aby uosabiała kulturę, takt i głęboką troskę o sprawy kraju. Była nowoczesna i z delikatnym uśmiechem wyższości spoglądała na swoich oponentów. O jej względy starali się medialni arbitrzy elegancji. Taki był prolog przedstawienia.

Nastąpił jednak zwrot akcji: przyszła wyborcza porażka i....powabna dama nagle zaczęla tracić swój urok. Najpierw przybrała twarz zagubionej, prowincjonalnej lekarki, a potem staczała się już w tempie zastraszającym.

Naraz dama objawiła się nam jak rozparzona ulicznica, żywcem wyjęta spod latarni. Szminka jej się rozmazała, a na twarz wypełzł zły, mściwy grymas.

Nawet w TVN nie da się już wystarczająco przypudrować krostów wyłażących na jej oblicze.

W sejmowej debacie nad wyborem nowych sędziów Trybunału Konstytucyjnego Platforma Obywatelska pokazała twarz Łukaszenki. Jej ludzie wrzeszczeli, odgrywali marne jasełka czyniąc z parlamentu prowincjonalny magiel.

Brak klasy, chamskie maniery i żulerskie zachowanie – oto co naprawdę wyszło spod wykwintnych  - do niedawna – makijaży ludzi ancien regime.

Oto z pozorów kultury wyłonił się rozjuszony cham. Tym razem jednak filipiki chama nie robią już wrażenia na nikim rozsądnym. Henryka Krzywonos wdziera się na sejmową mównicę, ale jej głos brzmi już jak popiskiwanie przydeptanej myszy. Nikt poważnie nie bierze słów osoby, która usiłuje robić karierę na jednym epizodzie ze swojego życiorysu. Były minister Grabarczyk zachował jedynie nienagannie ułożoną fryzurę. Z ust kombinatora, który musiał odejść ze swojej funkcji, gdy wyszły na jaw jego krętactwa, padały słowa o praworządności i szacunku dla konstytucji.

Platforma nadal mówi o praworządności, klasie i szacunku dla prawa, jednak już z daleka widać wiechcie słomy wychodzące z jej butów i twarz rozparzonego chama, który nie potrafi zrozumieć nowej rzeczywistości.

Jaki z tego płynie wniosek? Ano taki, że polska demokracja nie może z jej strony spodziewać się niczego dobrego.

Po utracie władzy, a przed utratą posad i synekur, Platforma trzęsie się ze złości i miota. Z ust jej dewotów padają groźby. Z coraz większym rozbawieniem i niesmakiem możemy w nich posłuchać o doprowadzeniu do „kryterium ulicznego”.

Dalej więc panowie i panie z PO – wyjdźcie na ulicę, spróbujcie mieszać i podjudzać rozruchy.

Tam na ulicy spotkacie nas!

Potraktujemy was tak jak na to zasłużyliście. Dalejże więc chodźcie na tą ulicę, tam panują uliczne zwyczaje. Ciekawe jak sobie poradzicie wydelikaceni w swoich luksusowych gabinetach.

W momencie klęski spadają maski, wracają naturalne proporcje. Teraz okazuje się, że rządzące dotąd „elity” były teatrzykiem. Ich właściwa formacja genetycznie wyszła im na oblicza w momencie porażki. Formacja fornali, którzy ubrali – co prawda – drogie garnitury i garsonki, w duszy jednak pozostali dziećmi swoich rodziców.

Upadający PRL miota się nieestetycznie. Poseł Święcicki – były członek Komitetu Centralnego PZPR – krzyczy na sali sejmowej „precz z komuną”!

Ludzie adiutanta towarzysza Balcerowicza bełkoczą o „upadku demokracji” i „białoruskich standardach”.

Funkcjonariusze dawnego departamentu trzeciego SB uruchamiają na uczelniach swoją najgłębszą, nierejestrowaną agenturę, tylko po to, aby mnożyły się głosy potępienia dla polityki nowych władz.

Teatrzyk „Trzecia RP” boleśnie zmierza do swojego finału

zrodlo: http://www.gadowskiwitold.pl/publicystyka/teatrzyk-„czerwona-gęś”

----

W sumie to ciesze sie ze jestem daleko od tej calej szopki jaka ma miejsce teraz w Polsce.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2015, 19:12:39 pm wysłana przez Klosz »
'Muzyka uzywana jest do ksztaltowania ludzkiego umysłu. Moze byc mocna jak narkotyk, lecz jest o wiele niebezpieczniejsza, gdyz nikt nie traktuje powaznie manipulowania poprzez muzyke.'

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #10184 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:15:07 pm »

Dobrze że nie miliard od razu  :lol:

najpierw cytowanie fejkowych kont, teraz to. i kto tu jest lemingiem?

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #10185 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:19:17 pm »
Jak można narzekać na manipulacje odnośnie liczby uczestników samemu manipulując? Przecież są zdjęcia, gdzie tych ludzi z KOD jest znacznie więcej.

Braveheart1989

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10186 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:21:36 pm »
Jak można narzekać na manipulacje odnośnie liczby uczestników samemu manipulując? Przecież są zdjęcia, gdzie tych ludzi z KOD jest znacznie więcej.
Pokaż mi te 50tys na zdjeciu

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10187 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:24:12 pm »

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #10188 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:28:26 pm »
Pokaż mi te 50tys na zdjeciu
Czy ty w ogóle czytasz ze zrozumieniem? Nie wiem ile tam było osób, nawet dzisiaj telewizji nie oglądałem, ale poddaję w wątpliwość wasze zachowanie, gdzie narzekacie na manipulowanie, a samemu to robicie. Ze strony kod:

<tutaj było zdjęcie które wrzucił s00s>

Z tego co widzę to na waszych fotkach z Warszawy liczba osób jest mniej więcej taka liczba uczestników, jaka była w Poznaniu.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10189 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:41:29 pm »
My nie zrobiliśmy żadnego zdjęcia, to są zdjęcia z waszych ukochanych lewackich mediów. Po drugie tego górnego przykładu ze zdjecia s00sa nikt tu nie wkleił, więc jak zwykle tworzycie problem z którym samym walczycie a potem dumnie ogłaszacie zwycięstwo :lol:

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10190 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:44:02 pm »
 :lol: ty dalej nie wiesz, że cię wkręcili z tymi 500 tyś. na wyborczej?  :lol:

leming level hard.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10191 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:44:46 pm »
Udowodnij.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10192 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:48:50 pm »
powiedz lepiej skąd masz tego screena z 500 tys., bo na pewno nie z wyborczej :lol:

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10193 dnia: Grudnia 12, 2015, 19:51:12 pm »
Z wyborczej. Gdzie ten dowód?

leming s00s i tak nie uwierzy póki mu wyborcza nie poda ale do reszty - nawet zapomniani agenci palikota którzy kiedyś mieli zadanie kompromitować obrońców krzyża zostali zmoblilizowani :lol:
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2015, 19:56:44 pm wysłana przez el becetol »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10194 dnia: Grudnia 12, 2015, 20:09:26 pm »
s00s weź się streszczaj już prawie 20 minut tego posta klepiesz, chce iść film oglądać  :-?

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10195 dnia: Grudnia 12, 2015, 20:14:59 pm »
nie masz z wyborczej i nie rób z siebie jeszcze większego idioty.

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10196 dnia: Grudnia 12, 2015, 20:15:51 pm »
s00s weź się streszczaj już prawie 20 minut tego posta klepiesz, chce iść film oglądać  :-?

wybacz kłamco, że tak długo musiałeś czekać, ale szykuję się na wyjście z chaty.

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10197 dnia: Grudnia 12, 2015, 20:29:48 pm »
a tu masz jeszcze cache tej stronki z dzisiaj:

http://web.archive.org/web/20151212151134/http://www.gazeta.pl/0,0.html

oj, zima idzie, kości się łamią :lol:

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #10198 dnia: Grudnia 12, 2015, 20:37:28 pm »
czcionka wygląda na arial, rozmiar 23, napisz sobie "500 tys." w jakimkolwiek programie, nałóż na ten twój fotomontaż i zobacz czy pasuje. sprawdziłem na innych nagłówkach i przy zrzutach referencyjnych wszytko się nakłada ładnie. tutaj nie chce. 100% fejk. 

co xd

Może dlatego ci nie pasuje bo czcionka ma rozmiar 30 i jak tak ustawisz to wszystko się dobrze nakłada  :lol: Nie wiem co ty chciałeś tym udowodnić, ale ładnie strzeliłeś sobie w stopę :lol:

Cache ładne, szkoda że tym razem nie zauważyłeś żę screen jest z zajawki ze strony głównej i brakuje tam tagu live. Następnym razem zalinkuj do wydania papierowego  :lol:

Dwa strzały w stopę, jak ty na to miasto pójdziesz?
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2015, 20:39:03 pm wysłana przez el becetol »

s00s

• Major Hermaszewski
« Odpowiedź #10199 dnia: Grudnia 12, 2015, 20:41:07 pm »
rób dalej z siebie idiotę, ja idę na browara.