Zagadka rozwiązana, już wszystko dobrze, nikt nie czuje się poszkodowany?
Oczekuje zadoścuczynienia za nieuzasadnione rozpowszechnianie nieprawdziwych wiadomosci oczerniających moją osobe przez uzytkownika svonston
Emerytura jest wyliczana z ostatnich 25 lat pracy więc jak macie mniej niż 42 to ma to sensWysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/aukcja-koni-pride-of-poland,40,0,2140200.htmldużo ostatnio szumu o aukcji, więc polecam przeczytać. bez jadu, szkalowania, no i dobrze się czyta.
„Zawsze chciałem to zrobić” – mówi po chwili do mikrofonu.
W tym temacie "araby" powinny pojawiać się tylko w kontekście terrorystów z bliskiego wschodu.
Kolejny mnie oskarża, tym razem o czytanie..ehh
Cytat: Iras w Sierpnia 18, 2016, 00:52:27 amW tym temacie "araby" powinny pojawiać się tylko w kontekście terrorystów z bliskiego wschodu.jak bardzo byś nie chciał, to pis upolitycznił tę sprawę. pij piwko, które ci prezes nawarzył i czytaj, edukuj się
NO i już wiadomo co pokarało fajdka:https://twitter.com/waldekk08/status/765906855734444032
Niebezpieczny żyd, ruski agent, antysemita Jonasz Koran Mekka wysłał wsparcie sowieckiej armii w postaci gumowych rękawiczek, gdy pis wwiózł do Polski około miliona banderowców... i kto tu jest niebezpieczny.
To musisz już swojej Kanclerz Szydło pytać, cóż tam zażywa, gdyż to ona podawała dumnie ten argument, jako kontrę wobec przyjmowania ciapków. Póki co, to w pisie trzeba zmniejszyć ilość śmiecia, który tak ochoczo cmoka Ukrainę w dupcie.
My musimy stosować integrowaną ochronę roślin, jest zakaz stosowania wielu środków chemicznych, przestrzegamy okresów karencji. Tam, na ukraińskich czarnoziemach – wszystko wolno. A jeśli już wpuszczane jest do Polski to ziarno, to powinno pochodzić tylko z takich upraw, jakie my musimy prowadzić. Bo inaczej, to nie jest żaden wolny rynek, tylko nieuczciwa konkurencja.
Tegoroczna aukcja koni w Janowie wcale nie była najgorsza w historii pod względem przychodów. Z Pride of Poland udało się pozyskać 1,27 mln euro, tymczasem w najsłabszym 2003 roku jedynie 772 tys. euro. Średnia cena za konia w tym roku to 80 tys. zł – to wyżej niż średnia z ostatnich lat. Najgorszy w historii natomiast był odsetek sprzedanych koni.
Jan Maria Jackowski: Za dług Polski odpowiada Platforma, my go optymalizujemy!
platforma do samego końca nie zorientowała się, że straszenie pisem nie jest skuteczne. ciekawe kiedy pis przejrzy na oczy. iras, z tym krajem w ruinie to niezła kur** z ciebie wychodzi. największy sukces z całego bloku wschodniego odniosła właśnie polska, a ty to ruiną nazywasz. zero szacunku do pracy milionów rodaków.