Ja pier**le, zapytałem, odpowiedziałeś. O co Ci chodzi ? Wyskoczyłeś z 89 więc zapytałem o 45, te z 2000 zaakceptowałem. Nie za dużo tej paranoi w bitwie na argumenty ? Nie widzę potrzeby odnoszenia się do tamtego, ale jak bardzo chcesz to proszę bardzo. Widzę, że każde zdanie trzeba rozkładać na czynniki pierwsze, bo coś Wam(tym najbardziej zatwardziałym prawakom, chociaż w sumie na forum jest chyba prawaków tylko 4, reszta to lewaki(według prawaków)) się poprzestawiało od tej polityki. Wszędzie tylko spisek, kłamstwa, próba pominięcia niewygodnych argumentów.
Smoleńsk - możesz przybić piątkę z Tomkiem, ja nie uważam tego za zamach. Nie chcą oddać samolotu, cóż, ich teren. Polska gra jak piz**, że nie potrafi go odzyskać skoro to największa(chyba) katastrofa w wolnej Polsce, a śledztwo, komisje w ogóle nie potrafią do niczego dojść. Co partia to inna wersja.
Gruzja - niestety nie do końca wiem jak było przed atakiem
Czeczenia - j.w.
Ukraina - Krym był ruski, Ukraina go dostała, było tam więcej rusków, chcieli do Rosji więc spełnił ich prośbę(dlatego mówię, że nie wiem jak było w Czeczeni i Gruzji). Czy oni tam lamentują jaki to Putin zły, czy przyjęli to z uciechom ? Co do Doniecka to też nie do końca wiem, dlatego nie będę się odnosił. Oglądałem, czytałem, ale niestety nie wszedłem tak głęboko, a jedyne argumenty jakie jako takie pamiętam to Korwina, który to jest "ruskim cwelem" więc się nie liczy.
Nie wiem jak z Gruzją i Czeczeni, ale w sprawie Ukrainy wygląda na to, że zrobił to co wszyscy(ci krymsy rosjanie) chcieli. Można go uznawać za agresywnego, ale jak USA się wpie**ala wszędzie tam gdzie nie powinna to jakoś lamentu nie ma. Wiem, że historia zakorzeniła w Nas głęboką rusofobię, ale czasem to jest przesada. Nie zaatakowali Polski, nie roszczą sobie niczego(chyba), nie mają na tę chwilę powodów do ataku na Nas prócz tych, że "historia lubi się powtarzać". NATO mają pod nosem to co, mają dać się stłamsić ?
Ok, nie mówisz ruskie cwele, błędna interpretacja jednak jakoś nie odnosisz się do polityków/krajów z innych krajów z taką nienawiścią jak do Rosji.
Który kandydat USA ? Żaden.
Swoją drogą piękne odniesienie tylko do pierwszego zdania w poście.