Mnie trzeciorzedne informacje nie interesuja. Ciekawi mnie jaki profil gospodarczy obierze Polska gdy Unia Europejska bedzie juz tylko przeszloscia.
Cytat: jay jay w Listopada 03, 2017, 07:46:49 amMnie trzeciorzedne informacje nie interesuja. Ciekawi mnie jaki profil gospodarczy obierze Polska gdy Unia Europejska bedzie juz tylko przeszloscia.obawiam się, że to i tak bez znaczenia, bo może ktoś zdecydować za nas. przypominam, że kilka lat po rozpadzie unii polsko-litewskiej ojczyzna zniknęła z map świata.
ja wiem, że już po 12, ale bez przesady. weź sobie zostaw trochę na wieczór, w końcu dzisiaj piątek
Cytat: s00s w Listopada 03, 2017, 12:35:09 pmja wiem, że już po 12, ale bez przesady. weź sobie zostaw trochę na wieczór, w końcu dzisiaj piątek po agrobiznesie to mozna.
Cytat: Leszke w Listopada 03, 2017, 12:38:43 pmCytat: s00s w Listopada 03, 2017, 12:35:09 pmja wiem, że już po 12, ale bez przesady. weź sobie zostaw trochę na wieczór, w końcu dzisiaj piątek po agrobiznesie to mozna.Taki mądry, a pozwala, by gównoprogram ustawiał mu harmonogram dnia. Nie o takiego Leszke walczyłem.
Nie tylko nauczycielem
To jest jakieś parody account czy ten brytyjski ekonomista kompromituje się dla chwilowego poklasku wśród lemingów?
Cytat: Devilek w Listopada 03, 2017, 15:54:46 pmNie tylko nauczycielem
Cytat: Leszke w Listopada 03, 2017, 16:06:46 pmCytat: Devilek w Listopada 03, 2017, 15:54:46 pmNie tylko nauczycielem Ja bym jednak wymagał od "pana" z tytułem profesorkim ,żeby powiedział wszystkim cała prawdę o maśle jaka to dobra UE zniosła limity.https://www.bankier.pl/wiadomosc/Maslo-mocno-podrozalo-Wyjasniamy-skad-wziely-sie-takie-ceny-Analiza-7532966.html
mamy nadpodaż buractwa w społeczeństwie, to ceny spadają xd
Cytat: s00s w Listopada 03, 2017, 10:51:36 amCytat: jay jay w Listopada 03, 2017, 07:46:49 amMnie trzeciorzedne informacje nie interesuja. Ciekawi mnie jaki profil gospodarczy obierze Polska gdy Unia Europejska bedzie juz tylko przeszloscia.obawiam się, że to i tak bez znaczenia, bo może ktoś zdecydować za nas. przypominam, że kilka lat po rozpadzie unii polsko-litewskiej ojczyzna zniknęła z map świata. w obecnym niemieckim rządzi prawdopodobnie są rosyjscy agenci KGB którzy podejmują kluczowe role dla przyszłości tego narodu a rząd niemiecki funkcjonuje tak jakby by mieli być potęgą gospodarczą Europy za kolejne 50 lat. Niby na logikę wychodzi by dla Rosji za mordę resztę kontynentu trzymały Niemcy ale ta ich coraz mniejsza rola w świecie jest tak promieniująca że niebawem mogą zostać drugą, zaraz za Izraelem najbardziej znienawidzoną rasą ludzką na świecie. Nie ma supermocarstwa a co bardziej odważni ruscy będą się tułać po świecie i bić o najważniejsze stołki.
Cytat: s00s w Listopada 03, 2017, 18:05:47 pmmamy nadpodaż buractwa w społeczeństwie, to ceny spadają xdwic dlaczego cukier drozeje?
http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,22599991,od-jutra-rzadzi-nowoczesna-pierwsza-decyzja-gospodarcza.htmlPierwsze decyzje Petru po wygraniu wyborów - podatek liniowy czyli faworyzujemy najbogatszych, oddajemy banki znajomym banksterom i wyprzedajemy resztki majątku narodowego. Wstydu złodzieje nie mają
Cytat: Iras w Listopada 04, 2017, 11:47:08 amhttp://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,22599991,od-jutra-rzadzi-nowoczesna-pierwsza-decyzja-gospodarcza.htmlPierwsze decyzje Petru po wygraniu wyborów - podatek liniowy czyli faworyzujemy najbogatszych, oddajemy banki znajomym banksterom i wyprzedajemy resztki majątku narodowego. Wstydu złodzieje nie mają Powiesić za jaja, jak można być takim debilem i głosować na to coś zwane nowoczesna po albo PSL, wy ludzie mózgów w ogóle nie macie, tvn powinien co poniektorym odszkodowania płacić za zrycie beretu
I dotacje ciągnie
Tomasz ma swoją firmę i płaci niższy podatek liniowy, ale jakby ktoś bogatszy by taki płacił to już mu się nie podoba.
Teraz nie ma lewak tylko wielbiciel tvnu? Chce być na czasie, więc pytam.
Odezwał się największy wielbiciel tvnu Odszkodowania już dają?