Przyjeb w drzewo to pogadamy, wtedy porównamy. Co do tupolewa tu mamy porównania, samolot który lądował w lesie w Rosji i nasz mig który również nie przestraszył się pancernej brzozy. Żałosny czlowieku
Ogarnij się. Widziałem dziesiątki akt sprawy sądowych dotyczących wypadków samochodowych. To co małe (tak 20 cm średnicy) drzewo robi z samochodem to po prostu zatrzymuje go w miejscu i prasuje. Ale ty w dupie byłeś gówno widziałeś i robiłeś eksperyment z parówkami i wierzysz w brednie o zamachu. Kurde, mam sąsiada który jest pilotem w Locie, a przy okazji głosuje na Piss i nawet on twierdzi, że gadanie o zamachu to wstyd...
Dziekuje ze stajesz po mojej stronie bo jak widać sos nie ma pojęcia co może zrobić drzewo z samochodem.
Co do wypadku tupolewa, myślałem ze macie trochę wiecej oleju w głowie, ale jak dla Ciebie normalnym jest ze Mig wielokrotnie mniejszy, lżejszy, lądujący z mniejszą prędkością potrafi wykarczować cały las i nic sie pilotowi wiele nie dzieje, albo gdy samolot pasażerski ląduje w środku lasu i również nie traci skrzydeł, a taki tupolew rozwala sie na 60tys kawałków przez jedną brzozę podchodząc jedynie do lądowania to zdrowia !!
Nawet eksperci gdy badali go na miejscu mówią ze takie rozczłonkowanie samolotu było możliwe tylko przy eksplozji, albo przy upadku z 3 km
Do tego dołącz znalezione szczątki samolotu grubo przed tą brzozą , są nawet zdjecia satelitarne który wykazały ze te szczątki dzień po wypadku zmieniły swoje położenie, pewnie teletubisie przyszły w nocy i przemieścili zeby wszystko zgadzało sie z wersją MAKU, no i jak można być takim debilem, zeby nie powiedzieć gorzej słysząc odsłuchane rozmowy naszej komisji jeszcze za czasów PO, jak manipulowali zeby tylko wszystko zgadzało sie z wersją rosyjską.