Zajebią Was w tej Polsce... Codziennie czytam njusy z Ojczyzny i ch** mnie strzela. Ja pier**lę!
No nie ciekawie sie dzieje, jak tak dalej pójdzie to ludzie zaczną wychodzi na ulice, co juz powoli sie dzieje
pier**lisz ziomek. Żeby ludzie w Polsce wyszli solidarnie większością na ulice i obalili trzodę na Wiejskiej,
MO policja musiałaby zacząć strzelać do obywateli z ostrej amunicji, albo ugodzić ostentacyjnie i drastycznie w narodowe wartości. Rządzący wiedzą, że lepiej po cichu rozkradać, co się da, a ludzie i tak to łykną.
Zajebią Was w tej Polsce... Codziennie czytam njusy z Ojczyzny i ch** mnie strzela. Ja pier**lę!
No nie ciekawie sie dzieje, jak tak dalej pójdzie to ludzie zaczną wychodzi na ulice, co juz powoli sie dzieje
Bo niusy są tylko negatywne. Co nie zmienia faktu, że tu się zapier**la, a znajomy przyjeżdża na święta z Irlandii, gruby, najedzony, szczęśliwy, opowiada o wakacjach pod palmami z rodziną, kupuje mieszkanie w Polsce. Czemu mnie to drażni? Bo chłop jest bezrobotny, pobiera zasiłki na siebie i całą rodzinę oraz chełpi się swoją umiejętnością kombinacji i tego, jak "dał radę" w życiu.
Jedyny warunek, musi się migać od legalnej roboty i wymyślać, że nie spełnia warunków w oferowanej pracy, bo inaczej straciłby dodatki na siebie i rodzinę. Teraz już by to nie przeszło, ale załapał się jeszcze, jak w Irlandii było prawo do pobierania tych absurdalnych zasiłków. Pasożyty.