Powiem tak, nikt nie jest tam świety, kaczyńskiemu poj**ało sie w dupie, wyje**ł z partii ludzi wartych uwagi. Ale nikt mi nie wmówi ze za jego rządów było do dupy, człowiek miał prace ciagle, były dużo niższe podatki, żywność itp. To co wyprawia Tusk woła o pomstę do nieba, i trzeba zrobić wszystko zeby przestał rządzić. Tak złego rządu nie było jeszcze po 89r i to nie podlega wątpliwości. Na prawdę nie wiem co wam tak zrobił Kaczyński, ze tak wielu ludzi go nie trawi... Ja mam tylko prośbę, jak będą wybory zagłosuj na jakaś małą partie, obojetnie jaką tylko nie lewicową, jak tak nie lubisz PIS, ale nie wolno dopuścić do władzy tego człowieka po raz 3. To co sie dzieje obecnie to sie w głowach nie miesci, ludzie nie mają pracy, zycie coraz droższe, podatki coraz większe. Dawniej miałem tyle roboty ze nie wiedziałem gdzie mam jechać. Dzisiaj nie mogę wygrać żadnego przetargu, mimo ze idę po kosztach maksymalnie. Słyszymy w telewizji ze za autostrady nie wypłacali pieniedzy podwykonawcą, również firmą budującym stadiony. Tusk oddaje śledztwo smoleńskie ruskim i wmawiają ludziom ze seryjni samobójcy to przypadek, albo ze samolot z cała generalicją na pokładzie rozp**rdala sie jak gdyby nic. Zero wniosków, zero prawidłowych reakcji.