pisopalikotyzmu
Cytat: Wulfen w Lipca 26, 2013, 13:08:25 pmpisopalikotyzmu?
[...]chodz nie powiem palikot dał dobra propozyjce, płacenia vatu dopiero po otrzymaniu pieniedzy z faktury
PiS walczy z kościołem, dobrze że Korwin i Tusk stoją na jego straży
A Palikot nienawidzi kaczyńskich, nawet boguslawa.
Czyli jak nie chcę, żeby zwierzę cierpiało przy uboju, to jestem antysemitą?
hahahaha wiedziałem, tylko na tyle stać tomasza. ostatni argument pisopalikotyzmu o podatkach padł no to nic innego nie zostało
Tak durnego leminga tu jeszcze nie mieliśmy. Najbardziej socjalistyczna partia w historii RP to PO. Palikot wywodzi się z tej partii. To są fakty. Smędzenie komunistycznych blogów i skrajnie lewackiego leminga wulfena nic tu nie zmienią.
Najbardziej socjalistyczna partia w historii RP to PO.
Palikot wywodzi się z tej partii.
CytujNajbardziej socjalistyczna partia w historii RP to PO.taka socjalistyczna ze podatki zmniejszyła, a patriotyczny pis je zwiększył.CytujPalikot wywodzi się z tej partii.no właśnie wywodzi się. odszedł ponieważ jest lewakiem. Podobnie tylko w druga stronę postąpił Wipler odchodząc z socjalistycznego pisu.tomasz a jak tam przekop Mierzeji? aa sory nie będzie żadnego przekopu, bo nie spodobałoby się to Rosji no i odpowiedz tomasz kogo byś wolał, post komunistyczny sld, czy ruch palikota ze swoimi świetnymi pomysłami na podatki(jak sam przyznałeś)
Cytat: Wulfen w Lipca 27, 2013, 15:07:04 pmCytujNajbardziej socjalistyczna partia w historii RP to PO.taka socjalistyczna ze podatki zmniejszyła, a patriotyczny pis je zwiększył.CytujPalikot wywodzi się z tej partii.no właśnie wywodzi się. odszedł ponieważ jest lewakiem. Podobnie tylko w druga stronę postąpił Wipler odchodząc z socjalistycznego pisu.tomasz a jak tam przekop Mierzeji? aa sory nie będzie żadnego przekopu, bo nie spodobałoby się to Rosji no i odpowiedz tomasz kogo byś wolał, post komunistyczny sld, czy ruch palikota ze swoimi świetnymi pomysłami na podatki(jak sam przyznałeś) Co zrobiła? jebnij sie w ten głupi łeb, zwiekszyli wszystkie możliwe podatki przygłupie, zresztą skąd może wiedzieć to ciećmok zyjący na garnuszku rodziców http://niezalezna.pl/44141-jak-ministrowie-zaoszczedza-miliardy-potrzebne-rostowskiemu-na-nauce-sporcie-rolnikach
Nie, mi się to bardziej kojarzy z JKM. Niby ma coś do powiedzenia, niby coś tam wie, mówi czasem z sensem
CytujNajbardziej socjalistyczna partia w historii RP to PO.taka socjalistyczna ze podatki zmniejszyła, a patriotyczny pis je zwiększył.
On jest niereformowalny do tego nie umie czytać ze zrozumieniem, gdzie ja mu chciałem udowodnić rządy Tuska w 2006 roku to ja nie wiem, chłopaczyna musiał sie strasznie zjarac
Co do gospodarki, chyba nie trzeba poraz setny podawać przykładu bezrobocia i PKB prawda?
http://www.mg.gov.pl/NR/rdonlyres/BFBA6202-3E57-4C68-93E5-D13DC74F1D6C/27750/Trendygospodarkiswiatowejw2006.pdfPrzestańcie w koncu pie**olić ze wszystkie kraje miały zajebiscie w dobie wzrostów, PIS po prostu dobrze rządził
Podwyższenie VATu 23%, zkładka zdrowotna, PIT4, Fundusz pracy, społeczne,gaz, prąd, woda, benzyna, dalej mam Ci wymieniać głupi lemingu?
jakie konkretnie obniżyli, podwyższyli w to już nie chce mi się zagłębiać
Cytat: Wulfen w Lipca 28, 2013, 12:43:35 pmjakie konkretnie obniżyli, podwyższyli w to już nie chce mi się zagłębiać