co najmniej 20 lat młodszą
różnica wieku jest jeszcze większa, niż 20 lat.
Janusz-Korwin Mikke i Przemysław Wipler mają już gotowy statut nowej partii oraz jej nazwę – ustaliła Agencja Informacyjna Polskapresse. Nowe ugrupowanie miałoby zostać zarejestrowane pod nazwą Nowa Prawica (obecna partia Korwin-Mikkego jest zarejestrowana jako Kongres Nowej Prawicy). To skutek odwołania Korwin-Mikkego z funkcji prezesa KNP.(...)- Nie zamierzam powoływać nowej partii – zapewniał w rozmowie z AIP Janusz Korwin-Mikke. Dopytywany po co poseł Wipler opracował statut nowego ugrupowania, Korwin przyznał: - Zamierzamy rozszerzyć formułę Kongresu Nowej Prawicy i pracujemy nad dokumentami, które nam to umożliwią – wyjaśnił Korwin-Mikke. Dodał, że w przyszłym tygodniu chce jeszcze spotkać się z nowym prezesem KNP Michałem Marusikie
Szczerze pisząc po tym wszystkim, co poprzekręcali dziennikarze na mój temat - to nie chce mi się żyć.PS. Jakim "samobójstwie"?? Przecież obiecałem 5 lat temu, że NA PEWNO nie popełnię samobójstwa.Ale przecież można żyć, chociaż się nie chce...Podły świat. No, nic: trzeba go zmienić!
Dobra, tylko fajnie by było wiedzieć z kogo ten cytat.
Niezła dupa kandydatką SLD na prezydentahttp://ocdn.eu/images/pulscms/Mzc7MDQsMSw1MiwzZTcsMjMxOzA2LDMyMCwxYzI_/8507cff2bcebca82bebda8ed32870887.jpghttp://static1.menstream.pl/i/art/27/305179_big.jpg
Ja bym brał bez zastanowienia
CytujSzczerze pisząc po tym wszystkim, co poprzekręcali dziennikarze na mój temat - to nie chce mi się żyć.PS. Jakim "samobójstwie"?? Przecież obiecałem 5 lat temu, że NA PEWNO nie popełnię samobójstwa.Ale przecież można żyć, chociaż się nie chce...Podły świat. No, nic: trzeba go zmienić!XDD
- Chciałem serdecznie podziękować wszystkim, którzy udzielili wsparcia Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy, która jak co roku gra, aby Polska była odrobinę lepsza, która gra o to, byśmy wszyscy byli odrobinę lepsi - powiedział prezydent Bronisław Komorowski, wrzucając pieniądze do puszki wolontariuszy na warszawskim Starym Mieście.
Starczyłoby na miesiąc?
Gorzej, że TVP nadaje transmisje z ich finałów. To już dla mnie jest niezrozumiałe.
do tego ramówkę już mu mocno obcięli w stosunku do tego co było kiedyś,
Liczę, że doczekam czasu (nie licząc śmierci owsiaka) kiedy wośp jedyne co będzie miało w telewizji to informacyjny, przewijający się pasek na dole ekranu w wiadomościach.
A powiedz mi proszę co innego jest w telewizji to oglądania lepszego, niż koncerty z roześmianymi ludźmi pomagającymi potrzebującym RAZ DO ROKU? Ojciec Mateusz? Dom na Rozlewiskiem? Rolnik szuka żony? Jakaś inna badziewna telenowela tudzież TVN z Anną Muchą jako ekspertem od wszystkiego?
Lewak, gej, muslim i do tego owsiaka wspiera, Castor to jest gigacombo. Tak, rolnik szuka żony jest lepsze, bo przynajmniej zarabia na siebie dzięki reklamom i pp.