To czemu wyjechałeś, a nie strajkujesz z nimi ? Czy z lekko uszkodzonego okrętu powinno się spierdalać czy zostać i spróbować zapobiec katastrofie ?
Nie wiem, mi źle tu nie jest oczywiście, można by było mniej oddawać Państwu, liczyć na wysokie emerytury, ale na tę chwilę dla mnie źle nie jest. Śmieszy mnie trochę stwierdzenie brak miejsc pracy dla młodych. Czy tutaj, bądź każdy z naszych kolegów ma problem z pracą ? Osobiście nie mam znajomych bezrobotnych, przynajmniej nie takcih co chcą pracować, również tutaj na GO wszyscy pracują, podejrzewam, że zarabiając średnią na którą wszyscy tak narzekają, a niektórzy zdecydowanie więcej. Sorry, ale jak ktoś ma nadzieje, że skończy politologię i będzie zapraszany do programów informacyjnych jako ekspert za 8000 to chyba go poj**ało. Oczywiście, że dla takich ludzi nie ma pracy bo co kur** oni mają robić ? Programiści, administratorzy, gastronomia, to są branże w których bez problemu znajdzie się pracę. Ale wszyscy napier**lają jak to jest źle bo chu** co wiedzą, a pracować za 4 zł nie będą.