Nowy rekord frekwencji w tych wyborach: ca.1400 osób na spotkaniu we Wrocławiu.
Marins ty pójdziesz zagłosować na dudę?
Cytat: Braveheart1989 w Marca 23, 2015, 20:19:01 pmMarins ty pójdziesz zagłosować na dudę?coś mi się wydaje, że
pofatyguje się do ambasady celem wpisania się na listę.
Ja mam tylko nadzieje ze ta cała wiara , gdy dojdzie do drugiej tury , pójdzie zagłosować na Dudę. Marins ty pójdziesz zagłosować na dudę?
może niech się marins wypowie czy jego wkład w polską politykę kończy się na tym forum, czy może pofatyguje się do ambasady celem wpisania się na listę. unli zresztą to samo. btw. tomek, pisali o tym na niezależnej?http://naszestrony.co.uk/uk/wielka-brytania/5880-bezdomny-emigrant-wyrzucony-ze-spotkania-z-duda.html
Ja jak bylem w PL na kilka dni w lutym to placilem za chleb 5 zl, skad oni te ceny biora.
Juz zrobione s00s, wybralem droge korespondencyjna, plus juz niebawem mam nadzieje ze pojde oddac wniosek o drugie obywatelstwo - angielskie.
18 marca 2015Informacja o możliwości zgłoszenia do spisu wyborów zostanie zamieszczona na stronie internetowej Ambasady RP w Londynie.
Radny miasta Poznań z ramienia PO, wiceprzewodniczący Komisji Oświaty i Wychowania
Cytat: Klosz w Marca 23, 2015, 21:17:24 pmJuz zrobione s00s, wybralem droge korespondencyjna, plus juz niebawem mam nadzieje ze pojde oddac wniosek o drugie obywatelstwo - angielskie.co ty zrobiłeś? możesz podać jakieś szczegóły, bo według informacji msz sprzed tygodnia jeszcze nie uruchomiono list.Cytuj18 marca 2015Informacja o możliwości zgłoszenia do spisu wyborów zostanie zamieszczona na stronie internetowej Ambasady RP w Londynie.Dzwonisz, pytasz o forme ktora Ci odpowiada i czekasz na uruchomienie calej procedury.
No i? Na cholerę mu tyle podpisów jak potrzeba tylko 100000. Zresztą 1,5mln to mało w 37mln państwie.
http://niezalezna.pl/65399-podpisy-zebrane-1-milion-600-tysiecy-polakow-popiera-kandydature-andrzeja-dudy1mln 600tys poparcia dla Andrzeja Dudy!!Przypomnę tylko ze bronek ma 250tys
Poseł PiS Zbigniew Chmielowiec złożył w tej sprawie interpelacje poselską do ministra finansów. Powołując się w niej na szacunki ekspertów z PwC podaje, że światowy rynek ekonomii współdzielenia, czyli udostępniania pieniędzy, zasobów ludzkich, noclegów, muzyki i samochodów, był wart w 2013 roku 15 miliardów dolarów. Już w 2025 roku przychody z tych sektorów mogą wynieść nawet 335 miliardów dolarów. Nie tylko te liczby robią wrażenie. Także informacje posła, że polscy kierowcy oferujący „podwózkę” w ramach carpoolingu „zarabiają miesięcznie między 6 a 12 tysięcy złotych”.