Może drugie tyle nie było, ale masa z tyłu też stała. Poza tym to zdjęcie nie pokazuje dobrze lewej i prawej strony.
Tak z ciekawości - to Twoje zdjęcie Kert?
Z lewej, czyli co? Już na linii teatru Bagatela zwolennicy JKM gnieździli się przez całą Szewską, jak na papieżu albo sylwestrze, a z prawej na maszkaronach Sukiennic siedzieli? Przecież tam nawet cała płyta patrząc w stronę Sławkowskiej nie jest wypełniona.
Zdjęcie nie moje. Jak masz lepsze i obejmujące całość widoku, proszę wrzuć. Jak na razie zdjęcie wrzucone przez Marinsa wygląda na mocno propagandowe i takoż skadrowane, do tego jeszcze buduje na tej podstawie statystykę poparcia krula, więc płynąc tą logiką zrobiłem to samo i wrzucając oficjalne dane dotyczące żaków krakowskich wyszedł mi jeszcze mniejszy procent, niż jego zapewne z sarkastycznym przesłaniem wskazana cyfra.
I jeszcze, żeby ktoś tu zaraz się nie przypierdolił - nie odnoszę się do samego JKM, jego programu, ogólnego poparcia, wąsów i ile małolat przelizał na Pyrkonie, tylko taka manipulacja i wrzucanie postów bez zastanowienia nie może pozostać bez sprostowania.