"Niech sobie (kibice) dopingują, byle spokojnie. Bo jak zaczną palić race, niszczyć domy i rozwalać samochody - to do akcji wkroczy policja, a w razie konieczności i wojsko. Nie można pozwalać na to, by jakaś grupa zastraszała całą Polskę, jak niedawno kibice, którzy wbiegają bez pozwolenia na murawę z zamiarem napaści na innych ludzi. Dlaczego dano im pozwolono? Bo byli w grupie? To był taka sama napaść, jak wtargnięcie do czyjegoś domu bez pozwolenia. Kazałbym strzelać do takich bandytów. Bez cienia wahania"
"Jestem za karaniem napaści – i w ogóle za surowym karaniem tego, co karać należy. Natomiast jestem pryncypialnym wrogiem prewencji, czyli zapobiegania przestępstwom! Nasza cywilizacja oparta jest na zasadzie wolnej woli – i odpowiedzialności – człowieka. A policjanci nie wiedzieli jaka jest wola tych biegnących kibiców. Może chcieli wymienić się koszulkami z kibicami drużyny przeciwnej? Chciałbym przypomnieć, że jak już muzułmanie przyjdą nam podcinać gardła to właśnie kibice, a nie górnicy z kilofami będą bronić naszej wolności. Kibic musi być agresywny.Chcącemu nie dzieje się krzywda, jak chcą się bić niech się biją"
Marins, Klosz, powiesiliście flagi na zewnątrz w widocznym dla wszystkich miejscu, czy wstyd w nowej ojczyźnie?
Kukiz jest jakiś nijaki. Nie wiem co ludzi w nim widzą. Gość cały czas gada jedynie o JOWach, jakby to było lekarstwo na wszystkie problemy Wolałbym zagłosować na Ogórek niż na Kukiza.
Cytat: Kert w Maja 02, 2015, 13:11:39 pmMarins, Klosz, powiesiliście flagi na zewnątrz w widocznym dla wszystkich miejscu, czy wstyd w nowej ojczyźnie?Jak sie obcuje z niektorymi polaczkami to serio wstyd.
Cytat: Klosz w Maja 03, 2015, 16:25:11 pmCytat: Kert w Maja 02, 2015, 13:11:39 pmMarins, Klosz, powiesiliście flagi na zewnątrz w widocznym dla wszystkich miejscu, czy wstyd w nowej ojczyźnie?Jak sie obcuje z niektorymi polaczkami to serio wstyd.imigrant pier**lony
Cytat: hanza w Maja 03, 2015, 16:50:15 pmCytat: Klosz w Maja 03, 2015, 16:25:11 pmCytat: Kert w Maja 02, 2015, 13:11:39 pmMarins, Klosz, powiesiliście flagi na zewnątrz w widocznym dla wszystkich miejscu, czy wstyd w nowej ojczyźnie?Jak sie obcuje z niektorymi polaczkami to serio wstyd.imigrant pier**lonyTez bedziesz strzelal jak wczoraj policjanci, zapraszam na Slask lub na emigracje, jak takis w goracej wodzie kapany. I nie mow ze Ci nie jest za kogos wstyd, bo nie uwierze, to nie oznacza ze nie szanuje takich osob.
Jutro Korwin w Knurowie ma konferencję. Pozwolę sobie zacytować dwa prawdopodobne wystąpienia autorstwa Yrizony. Co powie Janusz?Cytuj"Niech sobie (kibice) dopingują, byle spokojnie. Bo jak zaczną palić race, niszczyć domy i rozwalać samochody - to do akcji wkroczy policja, a w razie konieczności i wojsko. Nie można pozwalać na to, by jakaś grupa zastraszała całą Polskę, jak niedawno kibice, którzy wbiegają bez pozwolenia na murawę z zamiarem napaści na innych ludzi. Dlaczego dano im pozwolono? Bo byli w grupie? To był taka sama napaść, jak wtargnięcie do czyjegoś domu bez pozwolenia. Kazałbym strzelać do takich bandytów. Bez cienia wahania"Cytuj"Jestem za karaniem napaści – i w ogóle za surowym karaniem tego, co karać należy. Natomiast jestem pryncypialnym wrogiem prewencji, czyli zapobiegania przestępstwom! Nasza cywilizacja oparta jest na zasadzie wolnej woli – i odpowiedzialności – człowieka. A policjanci nie wiedzieli jaka jest wola tych biegnących kibiców. Może chcieli wymienić się koszulkami z kibicami drużyny przeciwnej? Chciałbym przypomnieć, że jak już muzułmanie przyjdą nam podcinać gardła to właśnie kibice, a nie górnicy z kilofami będą bronić naszej wolności. Kibic musi być agresywny.Chcącemu nie dzieje się krzywda, jak chcą się bić niech się biją"Z innej beczki nie wiem, czy ktoś zauważył, ale dziennikarze TVNu, Wójewówdzki i Pudelek popierają Kukiza.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Klosz w Maja 03, 2015, 17:22:00 pmCytat: hanza w Maja 03, 2015, 16:50:15 pmCytat: Klosz w Maja 03, 2015, 16:25:11 pmCytat: Kert w Maja 02, 2015, 13:11:39 pmMarins, Klosz, powiesiliście flagi na zewnątrz w widocznym dla wszystkich miejscu, czy wstyd w nowej ojczyźnie?Jak sie obcuje z niektorymi polaczkami to serio wstyd.imigrant pier**lonyTez bedziesz strzelal jak wczoraj policjanci, zapraszam na Slask lub na emigracje, jak takis w goracej wodzie kapany. I nie mow ze Ci nie jest za kogos wstyd, bo nie uwierze, to nie oznacza ze nie szanuje takich osob.Wstyd to mi jest jak czytam wywody twoje I marinsa w polityce, nowa fala prawicy, wyjechali na zachod I chca zmieniac Polske.
Cytat: hanza w Maja 03, 2015, 18:07:19 pmCytat: Klosz w Maja 03, 2015, 17:22:00 pmCytat: hanza w Maja 03, 2015, 16:50:15 pmCytat: Klosz w Maja 03, 2015, 16:25:11 pmCytat: Kert w Maja 02, 2015, 13:11:39 pmMarins, Klosz, powiesiliście flagi na zewnątrz w widocznym dla wszystkich miejscu, czy wstyd w nowej ojczyźnie?Jak sie obcuje z niektorymi polaczkami to serio wstyd.imigrant pier**lonyTez bedziesz strzelal jak wczoraj policjanci, zapraszam na Slask lub na emigracje, jak takis w goracej wodzie kapany. I nie mow ze Ci nie jest za kogos wstyd, bo nie uwierze, to nie oznacza ze nie szanuje takich osob.Wstyd to mi jest jak czytam wywody twoje I marinsa w polityce, nowa fala prawicy, wyjechali na zachod I chca zmieniac Polske.A co ty kur** myślisz,że każdy ma plecy i pracuje w dobrze płatnej pracy? Pojechali bo chcą żyć godnie za ich ciężka prace, tam ich docenią.
Cytat: Braveheart1989 w Maja 03, 2015, 18:56:14 pmCytat: hanza w Maja 03, 2015, 18:07:19 pmCytat: Klosz w Maja 03, 2015, 17:22:00 pmCytat: hanza w Maja 03, 2015, 16:50:15 pmCytat: Klosz w Maja 03, 2015, 16:25:11 pmCytat: Kert w Maja 02, 2015, 13:11:39 pmMarins, Klosz, powiesiliście flagi na zewnątrz w widocznym dla wszystkich miejscu, czy wstyd w nowej ojczyźnie?Jak sie obcuje z niektorymi polaczkami to serio wstyd.imigrant pier**lonyTez bedziesz strzelal jak wczoraj policjanci, zapraszam na Slask lub na emigracje, jak takis w goracej wodzie kapany. I nie mow ze Ci nie jest za kogos wstyd, bo nie uwierze, to nie oznacza ze nie szanuje takich osob.Wstyd to mi jest jak czytam wywody twoje I marinsa w polityce, nowa fala prawicy, wyjechali na zachod I chca zmieniac Polske.A co ty kur** myślisz,że każdy ma plecy i pracuje w dobrze płatnej pracy? Pojechali bo chcą żyć godnie za ich ciężka prace, tam ich docenią. Rozumiem, że żeby w Polsce dobrze zarabiać to trzeba mieć plecy? Innej opcji nie ma?
Cytat: Braveheart1989 w Maja 03, 2015, 18:56:14 pmCytat: hanza w Maja 03, 2015, 18:07:19 pmCytat: Klosz w Maja 03, 2015, 17:22:00 pmCytat: hanza w Maja 03, 2015, 16:50:15 pmCytat: Klosz w Maja 03, 2015, 16:25:11 pmCytat: Kert w Maja 02, 2015, 13:11:39 pmMarins, Klosz, powiesiliście flagi na zewnątrz w widocznym dla wszystkich miejscu, czy wstyd w nowej ojczyźnie?Jak sie obcuje z niektorymi polaczkami to serio wstyd.imigrant pier**lonyTez bedziesz strzelal jak wczoraj policjanci, zapraszam na Slask lub na emigracje, jak takis w goracej wodzie kapany. I nie mow ze Ci nie jest za kogos wstyd, bo nie uwierze, to nie oznacza ze nie szanuje takich osob.Wstyd to mi jest jak czytam wywody twoje I marinsa w polityce, nowa fala prawicy, wyjechali na zachod I chca zmieniac Polske.A co ty kur** myślisz,że każdy ma plecy i pracuje w dobrze płatnej pracy? Pojechali bo chcą żyć godnie za ich ciężka prace, tam ich docenią.To niech sie zajma polityka angielska, Tam na pewno ich docenia.
Znam wielu co po studiach pracy nie może znaleźć, wiec bardzo często żeby mieć dobre stanowisko trzeba mieć plecy. Gadasz tak jak byś się dzisiaj obudził i nie znał naszych polskich realiow
Cytat: Braveheart1989 w Maja 03, 2015, 19:48:45 pmZnam wielu co po studiach pracy nie może znaleźć, wiec bardzo często żeby mieć dobre stanowisko trzeba mieć plecy. Gadasz tak jak byś się dzisiaj obudził i nie znał naszych polskich realiowTy no bo ja bez żadnych pleców radzę sobie całkiem nieźle, jak większość ludzi z moich studiów. Czyli jednak można?
Wstyd to mi jest jak czytam wywody twoje I marinsa w polityce, nowa fala prawicy, wyjechali na zachod I chca zmieniac Polske.
Cytat: hanza w Maja 03, 2015, 18:07:19 pmWstyd to mi jest jak czytam wywody twoje I marinsa w polityce, nowa fala prawicy, wyjechali na zachod I chca zmieniac Polske.Ktoś musi w końcu zmienić Polskę skoro taki burak jak ty, typowy polaczek nie potrafi to może imigranci.
Nie mam więcej pytań, bo już wszystko jasne farbowany lisie.
Cytat: Braveheart1989 w Maja 03, 2015, 19:48:45 pmZnam wielu co po studiach pracy nie może znaleźć, wiec bardzo często żeby mieć dobre stanowisko trzeba mieć plecy. Gadasz tak jak byś się dzisiaj obudził i nie znał naszych polskich realiowDziwnie się to czyta, jak pisze to osoba, która bez większych wyrzeczeń (350z, konsola, gierki) może utrzymać bez studiów mając własną firmę rodzinę (żona, dziecko).
Czy to pytanie retoryczne? Mam nadzieję.
nie znasz mnie