0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: FAX w Listopada 04, 2007, 21:51:03 pmGdybym najpierw skończył Orange, a potem Halo 3, to w ogóle nie dyskutowałbym z Konsolite o ocenie dla tej gry. Niepotrzebnie broniłem singla w H3, teraz gram w Orange i to jest po prostu masakra, 10/10.FAX, ale to chyba jednak dwie zupełnie różne gry. Pod względem klimatu, rozgrywki i tak dalej... sam obecnie przechodzę single'a Half Life 2 (po raz któryś tam raz po graniu naPC i Xboxie, straciłem rachubę). Całkowicie się zgadzam - w tym swoim zajebistym KLIMACIE single HF2 masakruje. Ale to jednak zbyt różne gry. Jak chcę się np. wzruszyć albo mieć odjechane schizy - biorę Half Life 2, jak chcę się odstresować i lajtowo świetnie bawić - biorę Halo 3. Co do tematu - Orange Box po prostu wymiata i masakruje - wiele godzin genialnego KLIMATU za cenę jednej gry. Mega hit końcówki 2007 i nie dziwę się że wszędzie ma oceny rzędu 9.5 i wyżej.
Gdybym najpierw skończył Orange, a potem Halo 3, to w ogóle nie dyskutowałbym z Konsolite o ocenie dla tej gry. Niepotrzebnie broniłem singla w H3, teraz gram w Orange i to jest po prostu masakra, 10/10.
Cytat: Leenk w Listopada 04, 2007, 22:04:18 pmCytat: FAX w Listopada 04, 2007, 21:51:03 pmGdybym najpierw skończył Orange, a potem Halo 3, to w ogóle nie dyskutowałbym z Konsolite o ocenie dla tej gry. Niepotrzebnie broniłem singla w H3, teraz gram w Orange i to jest po prostu masakra, 10/10.FAX, ale to chyba jednak dwie zupełnie różne gry. Pod względem klimatu, rozgrywki i tak dalej... sam obecnie przechodzę single'a Half Life 2 (po raz któryś tam raz po graniu naPC i Xboxie, straciłem rachubę). Całkowicie się zgadzam - w tym swoim zajebistym KLIMACIE single HF2 masakruje. Ale to jednak zbyt różne gry. Jak chcę się np. wzruszyć albo mieć odjechane schizy - biorę Half Life 2, jak chcę się odstresować i lajtowo świetnie bawić - biorę Halo 3. Co do tematu - Orange Box po prostu wymiata i masakruje - wiele godzin genialnego KLIMATU za cenę jednej gry. Mega hit końcówki 2007 i nie dziwę się że wszędzie ma oceny rzędu 9.5 i wyżej. Oczywiście masz rację. Zupełnie inny klimat, ale w tym momencie chodzi o "klimat". HL miał klimat i HL2 ma klimat. Halo miało, Halo 2 miało, a Halo 3 ma tylko przebłyski tego starego klimatu.
Half Life 1 i Half Life 2 w 60 sekund... http://www.youtube.com/watch?v=slRsexrhbG8&eurl=http://joemonster.org/filmy/5736/Half-Life-w-60-sekund
Na początku kiedy chciałem kupić Orange box'a myślałem że jest tam tylko dodatek, ale od czasu jak poznałem prawdę codziennie walczę z dłonią aby nie klikała na magiczne "Kup teraz" Wink
Szczególnie inteligencja przeciwników
Genialnej sztucznej inteligencji w Half Life nie ma, ale też jest zajebiście...
Czyli ginę przez własne błędy? Wolałem myśleć, że to przeciwnicy są tacy hardcore'owi
A kiedy ma wyjść wersja na PS3?
Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 14, 2007, 18:17:19 pmA kiedy ma wyjść wersja na PS3?W przyszłym roku. Pierwszy kwartał.
http://ps3.ign.com/articles/837/837808p1.html"There is an upside. The PS3 version of Half-Life 2 and Episode One have a few extra lighting and texture touches that make some areas look better than on 360. There's also a handy quicksave feature. Hold down the start button in any of the five games to quicksave without having to go to a menu"
Ciekawe jakie stawki godzinowe...
Portal pękł w 2h heh. Szkoda że tak krótko.
Cytat: sieq w Grudnia 02, 2007, 10:11:52 amPortal pękł w 2h heh. Szkoda że tak krótko. Zostały ci zapewne jeszcze trudniejsze wersje map (6 sztuk), więc grania masz jeszcze przynajmniej drugie tyle Dwie ostatnie są masakryczne, ale jakoś dałem radę. Szkoda tylko, że mi achievementa nie zaliczyło