Ponoć w wersji na Xboxa wyglada tak jak na PC-cie sredniej klasy. Szkoda.
Cytat: Halski w Stycznia 31, 2008, 23:04:58 pmPonoć w wersji na Xboxa wyglada tak jak na PC-cie sredniej klasy. Szkoda.1. Ta seria nigdy raczej graficznie nie zachwycała, nawet na najmocniejszym kompie. 2. Weź poprawkę jak to dużo fajniej wygląda na LCD, od 32' w górę niż na monitorku PC. 3. W tej grze parę innych rzeczy jest bardziej istotnych - fabuła, klimat, zabawa z fizyką, animacja Alyx Vance khm.. no i tak dalej...
Narazie grałem w H-L 2 bez dodatków i w Portala i gra się nie tnie, choć narazie nie było żadnej większej zadymy pogram może troche w tym tygodniu jak sie uwolnie od Burnouta i szkoły to napisze dokładniej.
Cytat: DEVIL w Lutego 18, 2008, 20:52:27 pmNarazie grałem w H-L 2 bez dodatków i w Portala i gra się nie tnie, choć narazie nie było żadnej większej zadymy pogram może troche w tym tygodniu jak sie uwolnie od Burnouta i szkoły to napisze dokładniej.Mam nadzieję, bo- szczerze powiedziawszy- przeraziłem się, gdy HIV zabrał 2 oczka OB na PS3.
Pytanie do tych, co grali na PS3 (wiem, że np. Devilek). Czy gra rzeczywiście tak bardzo tnie, że odbiera przyjemnośc z gry? Oglądając filmik na GT, nie zauważyłem jakiejś tragedii, ale wolałbym, aby jakiś forumowicz mi powiedział.
Doug Lombardi z Valve, w wywiadzie dla serwisu Tom's Hardware, podzielił się danymi dotyczącymi sprzedaży ostatniego produktu studia – Orange Box. I wbrew ostatnio panującej tendencji – w ilości sprzedanych sztuk przodują pecety.Lombardi operuje bardzo ogólnikowymi terminami. Jeśli chodzi o konsole – nabywców znalazło 1,5 miliona kopii. Przy czym ponad milion kupili posiadacze Xboksów 360 (premiera w październiku 2007), a pozostałe – PlayStation 3 (należy pamiętać, że premiera tej wersji miała miejsce parę miesięcy później – w grudniu).Jak się jednak okazuje, sprzedaż wersji pecetowej Orange Box Lombardi nazywa „dużo mocniejszą”. I chodzi o kilkadziesiąt procent więcej stosunku do konsol, przy uwzględnieniu sprzedaży ze sklepów, Steama i osobnych wydań gier Portal, Team Fortress 2 oraz Half-Life 2: Episode 2.
Our engineers have finally provided details regarding the issue you are experiencing. Currently, this is a known issue and our engineering team are creating a patch which should resolve the issue. Unfortunately, the patch has yet to be tested and will be released sometime in March. Other issues will be addressed but unfortunately we do not have a list at this time.
Orange Box (PS3) Patch to come in Marchhttp://www.psnathome.com/news.php?item.748.3CytujOur engineers have finally provided details regarding the issue you are experiencing. Currently, this is a known issue and our engineering team are creating a patch which should resolve the issue. Unfortunately, the patch has yet to be tested and will be released sometime in March. Other issues will be addressed but unfortunately we do not have a list at this time.
Cytat: Snake_Plissken w Lutego 29, 2008, 07:59:08 amOrange Box (PS3) Patch to come in Marchhttp://www.psnathome.com/news.php?item.748.3CytujOur engineers have finally provided details regarding the issue you are experiencing. Currently, this is a known issue and our engineering team are creating a patch which should resolve the issue. Unfortunately, the patch has yet to be tested and will be released sometime in March. Other issues will be addressed but unfortunately we do not have a list at this time.no to w dechę, zanim skończą testy to pewnie będzie z 30 marca to jeszcze OB stanieje.
Udało mi sie kupić nówke za 60 zeta,więc raczej radziłbym sprzedać jak najszybciej.
Cytat: Kraken w Marca 01, 2008, 09:10:07 amUdało mi sie kupić nówke za 60 zeta,więc raczej radziłbym sprzedać jak najszybciej.Wersje na PS3?