dla tych co narzekali powiedzcie jak mozecie oceniac grafike po filmikach takiej jakosci tak z ciekawosci pytam,
druga sprawa fizyka pojazdow, mam nadzieje ze jej nie zmienia w porownaniu z czescia lub zmiany beda minimalne, to jest gra ARCADE tutaj chodzi o to zeby skakakac, demolowac, przepychac sie miedzy innymi dlatego wogole nie interesuje mnie widok zza kierownicy, bo w tej grze jest poprostu bezuzyteczny, zwlaszcza przy skokach gdzie trzeba ustatwiac smochod wzgledem podloza zeby w chwili uderzenia sie nie odbil, cala frajda z tej gry jest własnie z wymienionych powyzej powodow, zawsze moze zdarzyc sie cos nieprzewidzianego jak nie z twojej winy to z winy innego kierowcy. a mi głownie chodzi o grywalnosc a nie kolejne syfy w stylu nfs pro czy burnouta który wogóle mi nie podszedł. i tak jak wspomnialem o grafice mozna podyskutowac jak wypuszcza bete
a jeszcze na koniec podobalo mi sie jak monster kosil snaki na drodze(nareszcie) tylko czy gra bedzie miala mniej bugow niz jedynka? widzieliscie gdzie po pierwszym wypadku zrespawnowal sie monster musial uzyc respawna drugi raz bo zawiesil sie na przewalonym drzewie.