Street Fighter to jedna z moich ulubionych bijatyk,ale i tak bardziej czekam na zapowiedz Virtua Fighter 5 R!
Japonśki komentator w starych winningach (do we8) rządzil!Do streeta japoński pasuje jak diabli.
Szczególnie jak naga Japoneczka szepcze Ci świństwa do ucha.
Chyba była Azjateczką, hehe. Taki ze mnie womanizer.Lubię kobiety po prostu.
Od razu zapowiadam, że rozwalam każdego forumowicza
Mam ochotę na tą grę, ale do premiery jeszcze trochę Mam nadzieje że gra będzie dawała mocno radę, ale się dopiero przekonam jak sam kupię.Jak mawia Ryu:Tatakai no naka ni kotae wa aru !
Cytat: Patosław w Stycznia 23, 2009, 14:06:16 pmOd razu zapowiadam, że rozwalam każdego forumowicza Wyzwanie przyjęte
<ok> Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Przyjedzie jeden do drugiego na weekend, będzie romantycznie i pogracie przy okazji "na dwa pady".
A demko ma być ? Kurczę kusi mnie ta limitowana wersja... Ale to muszę być pewny jakości produktu zanim wydam na niego 350zł
Figurka Kena, 45 cm, 300$:http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,6204185,Prawie_polmetrowy_Ken__wersja_z_krzaczastymi_brwiami.htmlSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Ryo w Stycznia 26, 2009, 20:54:00 pmFigurka Kena, 45 cm, 300$:http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,6204185,Prawie_polmetrowy_Ken__wersja_z_krzaczastymi_brwiami.htmlSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć) Kompletnie mi się nie podoba
In the latest edition of the Weekly Famitsu, Capcom has confirmed that the online versus servers for Street Fighter IV will be worldwide, not region locked. It's important to note, however, that this will not be the equivalent of the arcade's guild mode, which allowed players to join guilds and recorded their wins and losses.Capcom also announced there will be PS3 exclusive anime intros for each character in arcade mode, speculation points to this being due to the extra space provided by Blu Ray. The size of the save data for the title was also revealed to be 3,752 KB, though no word on whether the game can be installed or not.
Wersja na PS3 otrzyma ekskluzywne dodatki w postaci filmików anime dla każdej postaci
Oceny Famitsu 9/9/8/8 wiec jest dobrze.I jeszcze wersja na PS3 bedzie wypasiona czego chciec wiecej