Autor Wątek: Jaką matę do tańca wybrać?  (Przeczytany 20560 razy)

magiamaja

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Jaką matę do tańca wybrać?
« dnia: Maja 31, 2004, 16:58:58 pm »
:help: Miałabym bardzo wielka prośbę. Mianowicie poszukuję maty do tańca do konsoli PSX. Mam parę na oku. Większość to produkcje Joytecha, ale znalazłam także maty firm 4Gamers, Konami i Blaze. Może moglibyście napisać, które są warte kupienia? Kryteria jakimi będę się sugerować przy zakupie to rozmiar maty, liczba przycisków, materiał z jakiego jest wykonana(ważne aby się tak straszliwie nie ślizgała), wygoda użycia i co najważniejsze liczba gier z jakimi jest kompatybilna. Wolę nie kupować kota w worku dlatego zwracam się do Was o pomoc. Może znacie jakieś sklepy gdzie można dostać te maty? Czy moglibyście wymienić parę najlepszych gier kompatybilnych z matą(głównie taneczne, choć słyszałam, że gra w Tekkena poprzez matę to extra zabawa… :luzik: ). Pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Podam jeszcze dla ułatwienia parę stron, gdzie można dostać maty do PSX:
www.ultima.pl
www.hobbyt.home.pl
www.pm.roletim.com.pl
www.gekon.qs.pl :help:

selene

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 04, 2005, 20:48:53 pm »
yyy... kiedy znalazlam ten temat myslalam, ze znajde w nim odpowiedz na moje pytanie, kurde :P  :evil:

Powiedzcie, ktore maty sa w miare dobre?

Ako

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 05, 2005, 17:22:02 pm »
Miałem Joytecha. SPrawowała sie bardzo dobrze, ogólnie była polecana na forach i przez dcf'a to ją kupiłem :) Najlepiej jednak kupic nową, lub w miare nową, bo jesli sie dosc czesto ja uzywa to po pół roku/roku/kilku miesiącach?/(lub nigdy) moze sie uszkodzic i głównie przestaje chodzic tylnia strzałka.
Ale na allegro tez są jakies inne tansze maty, pewnie tez będą dobre :p

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

dcf

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 05, 2005, 18:34:54 pm »
Selenka to leciutka, to nie to co ty, nie rozwali się :p
Joytech ma mój atest.