Autor Wątek: Harvest Moon: A Wonderful Life -Special Edition-  (Przeczytany 3231 razy)

Gogu

• Obywatel
  • **
  • Reputacja: 1
Harvest Moon: A Wonderful Life -Special Edition-
« dnia: Października 20, 2007, 13:46:42 pm »
Czy gra jest dobra i warta swojej ceny? Na ign.com dostała tylko 6... Pogrywam sobie w HM na GBA, a teraz chciałbym sobie go sprawić na PS2. Innej części chyba na dwójeczkę nie wydano? Prosiłbym o opinie ;)

Spidey^

• Gość
Odp: Harvest Moon: A Wonderful Life -Special Edition-
« Odpowiedź #1 dnia: Października 20, 2007, 14:07:59 pm »
Na dwójkę wydano jeszcze Save the Homeland (2001, na IGN dostała 88.0%) i z tego co mi wiadomo na pażdziernik/listopad zapowiedziany jest Futuristic Harvest Moon (konwersja z PSP). Jak dla mnie zarówno Save the Homeland jak i A Wonderful Life są warte swojej ceny. Druga na pewno jest bardziej rozbudowana aczkolwiek do StH mam większy sentyment bo to mój pierwszy Harvest Moon na PS2. I radziłbym się nie sugerować oceną IGN AWL bo jak ktoś lubi takie klimaty to każda gra z serii jest dla niego na 9-10 ;-D. Jak masz jezszcze jakieś pytania dotyczące Harvesta to chętnie odpowiem.

Gogu

• Obywatel
  • **
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2 dnia: Października 20, 2007, 18:25:03 pm »
Ten nowy Harvest wyjdzie na ps2, czy na ps3 już ? I druga sprawa wiesz gdzie dostać Save The Homeland?

Spidey^

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Października 21, 2007, 12:40:56 pm »
Futuristic ma wyjść jeszcze na PS2. A Save the Homeland można chyba cudem dorwać tylko na allegro.