Genialna okładka
http://i50.tinypic.com/34g10lk.jpgNajlepszy model postaci w grach wideo ever
Cytat: A-n w Stycznia 15, 2010, 09:03:58 amhttp://i50.tinypic.com/34g10lk.jpgNajlepszy model postaci w grach wideo ever Pff... łańuchy na rękach są płaskie; suty również Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ale i tak Kratos wygląda zajebiście.
A ja nadal jestem nastawiony sceptycznie do nowego GoWa, a screen zapodany przez Solida tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu.
Na mnie najwieksze wrazenie zrobil ten screen. Sam myslalem, ze to artwork, a to gameplay, po prostu jaw-dropping ;]Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Wedlug info z jednego magazynu ostatnia walka w grze ma trwac 30 minut!
Cytat: KKRT w Stycznia 15, 2010, 17:55:39 pmNa mnie najwieksze wrazenie zrobil ten screen. Sam myslalem, ze to artwork, a to gameplay, po prostu jaw-dropping ;]Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Wedlug info z jednego magazynu ostatnia walka w grze ma trwac 30 minut!Na tym screenie w rogu brakuje mi nabitego na PAL Dantego BTW. Zauważyliście, że Hades znacząco różni się w God Of War 1 od tego w GoW 2 i GoW 3?
Nie przypominam sobie w tym momencie ani hadesa z gow 1 ani z 2.
Najlepszy model postaci w grach wideo ever
FXIII vs GoW III k*rwaa mać11!
God of War III Edycja Kolekcjonerska - rekomendowana cena: 279 złotych- Specjalne opakowanie steelbookowe (w stylu Uncharted 2/Ratchet & Clank)- Gra God of War III- voucher na ściągnięcie z PSN dwóch skórek dla Kratosa- voucher na ściągnięcie z PSN dodatkowej areny i wyzwań na niej- Pocztówki z gry
Po premierze gry do sprzedaży trafią również God of War Kolekcja (God of War I i II zremasterowane) oraz God of War Kompilacja (God of War Kolekcja oraz gra God of War III). Dokładna datę premiery oraz rekomendowane ceny tych tytułów podamy do wiadomości w późniejszym czasie.
W grze znajdzie się możliwość zagrania z włączonym pełnym polskim dubbingiem, bądź też wyboru oryginalnej, angielskiej ścieżki dźwiękowej z polskimi napisami.
Wybór jest oczywisty.
God of War III, the third part in the highly popular action series, has been cleared for release in Australia. Initially, there were fears that the violent game would be banned in Australia. Nonetheless, the game received the rating of MA15+ from the Classification Board, which allows it to be widely released.Recently, Australian censors blocked (but later overturned their ban on) Aliens vs. Predator. Other violent games banned by Australia were not so lucky.Australia currently does not have an adult rating -- the proposed M18+ -- the equivalent of an M rating in North America. There has been a large movement in the gaming community in Australia to have such a classification passed.
Linda ma dobry głos, myślę że jak się odpowiednio przyłoży to będzie dobrze
Cytat: Wooyek w Stycznia 16, 2010, 14:41:38 pmLinda ma dobry głos, myślę że jak się odpowiednio przyłoży to będzie dobrze Ciekawe czy polecą qrwy w stronę bogów?
Cytat: Ryo w Stycznia 16, 2010, 14:43:15 pmCytat: Wooyek w Stycznia 16, 2010, 14:41:38 pmLinda ma dobry głos, myślę że jak się odpowiednio przyłoży to będzie dobrze Ciekawe czy polecą qrwy w stronę bogów? W oryginalnej wersji angielskiej nie ma fucków - więc u nas też nie będzie...
Cytat: A-n w Stycznia 16, 2010, 16:30:22 pmCytat: Ryo w Stycznia 16, 2010, 14:43:15 pmCytat: Wooyek w Stycznia 16, 2010, 14:41:38 pmLinda ma dobry głos, myślę że jak się odpowiednio przyłoży to będzie dobrze Ciekawe czy polecą qrwy w stronę bogów? W oryginalnej wersji angielskiej nie ma fucków - więc u nas też nie będzie...W Mass Effect też nie było jakoś wielce to widoczne, a jak nasi rodacy kwestie Wrexa przetłumaczyli każdy wie
Tylko wyobraz sobie qrwa w takiej grze jak GOW3 to kompletnie nie pasuje.
HAHAHAHA, powaznie tak jest ME przetłumaczony? Chyba aż sobie sprawie, muszę to usłyszeć podczas gry.