[quote name='Soul' date='16 March 2010 - 21:13 PM' timestamp='1268770380' post='2089424']
Zaraz spokojnie Panowie, przecież nikt nigdzie nie napisał, że ta gra ssie, chodzi o to, że było dużo szumu o nic, historia lubi się powtarzać najpierw HR a teraz GoW. Gra wygląda świetnie, momentami lepiej od U2 ale całościowo już nie(IMO), mam tu na myśli, modele postaci, tekstury, oświetlenie. Początek konkretny, zrywa gacie niema to tamto, szkoda tylko, że później jest po prostu dobrze, stary dobry GOW, szkoda, że nie pokusili się o solidne odświeżenie serii. Mieli tyle czasu, mogli zrobić dużo więcej, a tłumaczenie, że stare jest dobre po prostu nie pasuje, słaba wymówka, liczyłem, że cały czas gra będzie zaskakiwać, a nie tylko na początku. U2 szło za ciosem z minuty na minutę było lepiej i lepiej, walek fajnie napisał:
Santa Monica produkowala sie ponad 3 lata z GoW3, zeby owinic go tylko w szaty HD, a tymczasem naughty dog wypuscilo w tym czasie dwa pelnoprawne next-geny
Sad but true.
Od samego początku marudziłem na gameplay i cały czas to robię, między NG a NG2 różnica jest spora, mechanika gry zyskała mocnego kopa, a tu ? still the same shit
Ludzie marudzą ze znowu to samo xDD a Killzone i Uncharted to są rewolucyjne gry wprowadzające cala masę nowych niestandardowych rozwiązań co nie ?? XD
Między KZ a KZ2 różnice są ogromne, to samo tyczy się U/U2.
Przejdę grę i wypowiem się finalnie:)
peace!
[/quote]