Dziekuje za pomoc koledzy
Dzis zamówiłem sobie dwie gry: Tekken5 i God of War oraz kartę pamięci SONY - 8 mb.Kiedy rozpracuje juz te giery to mam zamiar kupić "Metal Gear Solid 3" oraz "Resident Evil 4" ,a pózniej pomyślimy bo wybór to ja mam ogromny
Jutro zamawiam z 'Ultima.pl' PS2 SLIM za 499 zł + koszty wysyłki kurierskiej (15 zł).Nad wyborem kabla RGB zastanowie sie do jutra
Wiele osób twierdzi,iż nie opłaca się kupywać PlayStation 2 z uwagi na pojawienie się next-genów.Podobno grafika w grach jaką oferuje Playstation 2 jest juz poprostu przestarzała i brzydka.Jednak szczerze mówiąc mnie to nie interesuje,najbardziej liczy sie grywalnosc a pod wzgledem gier PS2 cały czas wiedzie prym. Poza tym mam juz staruśkiego kompa i najlepsze graficznie gry jakie zdażyłem odpalic na moim kompie to Hitman 2:Silent Assasin ,GTA:Vice City,Mafia , Jedi Outcast,Max Payne 2 czy Enter of Matrix - na tego typu grach jezeli chodzi o grafikę zatrzymałem swój rozwój ,heh
Od tamtej pory nie widzialem,na żywo zadnych lepszych graficznie gier.
Także myśle ,że PS2 moze mnie pod tym względem jeszcze niezle zaskoczyć
Przecież z tego co widziałem na you tube - Resident Evil 4 czy God of War wyglądają super:D