Mam pytanie - jak ogłuszę gościa kółkiem (czego w sumie jeszcze nie robiłem, na razie wszystkich omijałem), to czy po jakimś czasie on wstaje, czy spokojnie sobie śpi?
Cytat: Ryo w Lipca 22, 2012, 01:31:53 amMam pytanie - jak ogłuszę gościa kółkiem (czego w sumie jeszcze nie robiłem, na razie wszystkich omijałem), to czy po jakimś czasie on wstaje, czy spokojnie sobie śpi?Śpi jak zabity.
Cytat: Lupi w Lipca 22, 2012, 01:57:59 amCytat: Ryo w Lipca 22, 2012, 01:31:53 amMam pytanie - jak ogłuszę gościa kółkiem (czego w sumie jeszcze nie robiłem, na razie wszystkich omijałem), to czy po jakimś czasie on wstaje, czy spokojnie sobie śpi?Śpi jak zabity.No to git. W takim razie na spokojnie będę sobie przeszukiwał pomieszczenia. Plusik.
Cytat: Ryo w Lipca 22, 2012, 02:01:16 amCytat: Lupi w Lipca 22, 2012, 01:57:59 amCytat: Ryo w Lipca 22, 2012, 01:31:53 amMam pytanie - jak ogłuszę gościa kółkiem (czego w sumie jeszcze nie robiłem, na razie wszystkich omijałem), to czy po jakimś czasie on wstaje, czy spokojnie sobie śpi?Śpi jak zabity.No to git. W takim razie na spokojnie będę sobie przeszukiwał pomieszczenia. Plusik.jemu tak a mi? jestem niepocieszony
Dla abonentów PS+ 11 zł.
Pytanie o wymaganie podstawki trochę głupie imo, bo po czorta grać w sam dodatek? Fabuła będzie wtedy tak mocno urwana z dupy jak to tylko możliwe.No chyba, że skończyłeś podstawkę i sprzedałeś płytkę z grą
Przechodź bez zabijania i uruchomienia alarmu....
No cholerę Ci giwery?
To "brakujące ogniwo" to kiedy grać? Tak aby to po kolei bylo?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Własnie wylazlem z pojemnika w singapurze i niby 5 dni mnie nie było ale nie wyglada to tak jakby cos sie działo po drodze
You'll know this because the next objective will show as above you no matter where you are and will not appear on any building's map or the city map. I went to the LIMB clinic and then went back to the apartment and found the guy there. After stunning him with a punch across his face, the objective completed and I could go on to the final parts of the quest and finally finish it. I've heard of people going to Sarif Industries instead of the LIMB Clinic, and that making the guy in the apartment kitchen spawn.I think I ran around Detroit for two hours looking for the last guy to take out, and even cleared out all of Derelict Row (thinking that they counted as part of Double-T's gang), all without being noticed by hostiles.
kur**, mam bug w misji pobocznej "Płaszcz i szpada". Pokazuje mi cel poza mapką i nie mogę do niego dojść. Już wszystko zrobiłem, unieszkodliwiłem Double-T i ch**. Nie mogę wykonać "Zneutralizuj wszelki opór petard", bo wskaźnik jest gdzieś za ścianami. Miał ktoś tak? Jakaś solucja na to?
Z tego co wyczytałem dodatek sam się uruchamia po Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)podłożeniu bomby w biurze. Sam niestety nie grałem bo za drogo wychodzi na XBL.