oj tam, po prostu nie podniecam sie przedwczesnie, skoro wiem jak wypadl poprzednik. po wyjsciu coda4 juz malo widze zeby ludzie pisali o i grali w resa. taka prawda, multi przecietniak, ale ze nic innego nie bylo, to ludzie grali [tak samo bylo na x0, wszyscy grali w gowa, dopoki nie wyszlo halo3 i cod4... teraz wszyscy sie podzielili
].
juve26 grałeś w Battlefielda 1942?
a powiem ci ze gralem, ale to nie mialem x0 jeszcze i gralem na pc
tylko znacznie za pozno zaczalem, bo tloku na serwach 64 graczy nei zauwazylem. takie rzeczy nalezy lykac po premierze, bo potem wszyscy sie rozejda, a potem ktos kupi gre wideo rok po premierze, bo na okladce jest '60 luda na mp omg! musisz to miec
', wejdzie a tam same freaki graja i max to 10 osob na serwa
taka prawda, ze jak ktos nie kupi do max 3 miechow po premierze, to tych 'zajebistych omg!
' 60 ludzi na mp nie zobaczy.
ja chciałbym zobaczyć nawet wieksze multi np. dla 80 graczy wtedy byłaby niezła siepanka.
tez bym chcial zobaczyc te lagi
Oceniasz po kilku słabej jakości skanach z wersji pre-alpha?
tak jakby, chociaz wiem ze zmieni sie na lepsze/gorsze. o grafike mi chodzi
Grałeś juz, albo Insomniak Ci powiedziało?
insomaniac mi nie powiedzialo, ale bungie mi wmawialo ze mp w halo pozamiata wszystko, a tymczasem gra mna zamiata po podlodze jak widze, ze 'najlepsze' multi narzuca mi w co ja mam grac. dlatego tez lepiej sie nie hypeowac, bo tak jak mowie, mp w res2 bedzie standardowe, przecietne, a tu widze ze juz niektorzy sie podbajerowali i mowia ze res2 zmiecie kz2
mp w kz2 tez bedzie przecietne
Juve z tego wszystkiego zapomniałeś o ocenie końcowej
8- juz mi z daleka widac. i nie mam daru jasnowidzenia, ale wnioskuje na podstawie poprzedniczki i tego co wiem o grach multiplayer na konsolach....