Jak się siada z tyłu autobusu, szczególnie wieczorem to łatwo trafic na dresów którzy beda chcieli abyś ustąpił im miejsce (zepewne bedą chcieli nawet jeszcze coś).
Dobra rada jeżeli chodzi o picie:
Niezawodny sposób na kaca- przed snem wypić min. szklankę wody (podczas picia również dobrze uzupełniac elektrolity w organiźmie) i łyknąć multiwitamine, przed piciem i w trakcie dużo jeść (najlepiej tłuste rzeczy), dla tych co uważają że będą mieli ochotę mogą również przed snem wypić szklanke ciepłego mleka, również warto się dużo ruszać podczas picia (taniec, wygłupy, seks itp) wtedy lepiej działa metabolizm. Jak wykonacie wszystkie te czynności to gwarantuję, że nawet po litrze wódki nie bedziecie mieli kaca.
Ja osobiście ograniczam sie do picia wody przed snem i multiwitaminy.
Kolejna moja mądrośc życiowa:
Kobiety nie wybaczają jak się zapomni zadzwonić. Nie wiadomo czemu taką uwagę temu przywiązują. Nawet jak tylko napomnisz np "bla, bla, bla ok, to do zobaczenia, jak wróce z zakupów to zadzownie, teraz mam autobus, bla, bla, cześć" to jak się nie zadzwoni to będzie wielka afera. Nawet jak macie darmowe rozmowy i z dana dziewczyna gadacie 2 godziny dziennie, a spotykacie się przez resztę dnia i zapomnisz zadzwonic jak wcześniej mówiłeś, że zadzwonisz to jest po człowieku.