Ziomal nie rzucam się. To tylko dobre rady. Ja miałem HS podłączony co widać było po ikonce i gadałem do Ciebie ale jak Ty nie masz HS to nie słyszysz.
Aima zawsze ustawiaj na auto bo wtedy każdy ma wybór. Ci co wolą auto to go używają a Ci co nie to wciskają spust do połowy i sobie celują bez.
Jaki masz net? Extra śmigało jak hostowałeś. Zero lagów i wszystko w jak najlepszym porządku. Potem wbiłem do innej gry i już tak fajnie nie było.
PS. Niezłą akcja była w Cops 'n Crooks jak uciekaliście łodzią. Chciałem z lotniska zabrać helikopter ale dziwnym trafem nie było go tam gdzie zawsze stał.
-------
Uwaga teraz czytać uważnie na przyszłość.
Najlepsze tryby to C&C, Mafia Work (jak więcej ludzi to wtedy Team Work) i GTA Race (szczególnie te z punktu A do punktu B).
Jednak Mafia Team Work daje radę najbardziej. Jest parę drużyn i każdy pracuje dla Petrovic'a. Wszyscy w jednym czasie dostają telefon od niego z instrukcjami zadania. Np. dorwać gościa na motorze, zabić go i ukraść motor lub znaleźć informatyka, zabić go, zabrać mu laptop i dowieźć do Pterovic'a. Zabawa jest przednia jak na miejscu docelowym spotykają się wszystkie mafie. To taka odmiana CTF.
Proponuję żeby w to pograć. Niech ktoś założy grę i zaprasza. Najlepiej Magik666 bo ma świetne łącze.
Opublikowane: Maj 22, 2008, 18:32:40
Oki jak coś to za godzinkę się ustawiamy.