lbp to platwormowka z edytorem watpie zeby to byl jakis mega hit
A SMG to niby nie byl jednym z pretendow do nagrody roku?
Innowacyjna platformowka, tu masz to samo, tylko z naciskiem na online i kreatywnosc graczy. [co nie znaczy, ze ja kupie LBP, mi tak naprawde ona powiewa
, ale wielu sie strasznie podoba, a braku orginalnosci nie mozna jej zarzucic]
Bethesda [tak to sie pisze
] nie robi kiepskich gier, tym bardziej RPG.
Alone? Sry, ale narazie jego innowacyjnosc jest bardzo cieplo przyjmowana przez wszystkich, co okresla duzy popyt, jesli odpowiednio sie przyloza do lvl'i i wyzwan postawionych graczom to gra naprawde moze byc bardzo grywalna. Zdecydowanie lepiej tez wypada jako sequel, bo nie powiela schematow, tak jak to widac na filmikach z GOW 2 [o ile te scenki z demka UE 3.5 sa na podstawie gow 2, czy tylko to proba silnika z postaciami z gow 1].
NG 2? Nie no fajne, nowy lvl jest tez ladny i ma duzo obiektow, ale co tak naprawde sie zmienilo w klimacie badz gameplay'u w tej pozycji? Co w ogole sie zmienilo w stosunku do Sigmy? Dodali krew, rozczlonkowywanie cial i... pare nowych ruchow - troche za malo usprawnienna gre roku, przynajmniej dla mnie.
Nad Killzone 2 sie zastanawialem, ale tryb MP, ktory jest przewidywany moze naprawde zmienic sposob rozumienia gry wieloosobowej w FPP, tym bardziej, jesli pracuja nad nim juz ponad 1.5 roku [mowa o Territories].