Dzisiaj wysłana do mnie Edycja Kolekcjonerska z PSX extreme więc w piątek wiadomo co będzie
W gearasch strasznie ale to strasznie podoba mi się MUZYKA !!!!!!!!!!!!!!!! Jest przejebana ! Liczę że Killzone 2 będzie miał na takim poziomie jak Girsy lub nawet lepszą! Liczę na orkiestrę itp Ponadto w girsach uwielbiam gameplay który jest no ... wciągający i sprawia mega frajdę oprócz tego postać Marcusa Tak czy siak Girsy 2 muszą być udaną grą.
To mam kolege
Cały soundtrack z 1 na kompie, pendrive i komórce do przesłuchiwania
W ramach ciekawostki to OST do 2 częsci wyjdzie w sklepach 25.11.08 oto lista utworów (niektóre tytuły mogą komuś zaspoilować kampanie):
1. Return of the Omen
2. Hope Runs Deep
3. Green as Grass
4. Expectations
5. Finally, a Lead
6. Armored Prayer
7. Hold Them Off
8. Derrick Chase
9. Building Thunder
10. Hell Breaks Loose
11. Bedlam
12. Breakneck
13. Landown
14. Racing to Extinction
15. If They Can Ride Em
16. Hollow
17. Unexpected Changes
18. March of the Horde
19. Highway
20. Denizens of the Deep
21. With Sympathy
22. Insurmountable Odds
23. Bump in the Night
24. Frenzy
25. Outpost
26. Finale
27. Autumn of Mankind
Jeśli coś będzie dodawane do oryginalnej płytki oprócz samych utworów to pewnie biore oryginał, tak to wiadomo.
W piatek bede biegal ze zlotym lancerem W multi chlopaki powiadaja, ze oslabili shota i wzmocnili cholernie lancera. Szykuje sie wiecej taktyki
I CHWAŁA im za to ! Paru ludzi się już wkurzało na mnie że: "łokciem każdy potrafi" "ten znowu lanceruje" itp. SORRY że lubie grać różnorodnie i lubie lancerke ! To ma być gra taktyczna, wojna, chowanie się a nie hurra i shotguny.
Planuje robić w GOW2 "Różnorodne ustawki" czyli nie Execution i jedziemy tylko wszystkie tryby, czy nawet granie na same piły, by wykorzystać gre w pełni. Kto się pisze na coś takiego ???