To tak, pograłem dłuższą chwilę i jestem zwyczajnie zszokowany. W życiu nie spodziewałem się, AŻ tak dobrej gry. Dosłownie wszystko jest tutaj in plus. Grafika to istny majstersztyk i moim zdaniem prezentuje wyższy poziom od motka. No może oprócz błota, w tym aspekcie motór zjada pure'a na obiadokolacje zdecydowanie. Oprócz tego, reszta wygląda jednak lepiej w Purze, nie wiem, może ktoś odniósł inne wrażenie, ale tutaj jest jakoś tak... ładniej ;], przynajmniej jeśli chodzi o detale, bo na trasie, jest mase obiektów na których można zawiesić oko. Co to mayhemu na trasie, kombinezony brudzą się, to fakt, ale i tak przydałoby się trochę więcej tego całego "syfu" i błota na wszystkim
. Dźwięk też pierwsza klasa, nie przepadam za wipeoutowskim electro, ale tutaj to nie przeszkadza, mimo wszystko mam nadzieje, że w fullu, będzie więcej dobrych, rockowych nutek. No co tutaj dużo gadać, dla mnie must have, genialna pozycja dla wszystkich fanów offa, świetna grafika, grywalność na najwyższym poziomie, naprawdę polecam ściągnąć demko i przekonać się o tym na własnej skórze. AhojPL