0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W ktorym miejscu dokonuje sie decyzja dotyczaca zakonczenia?
A wcześniejsze decyzje dotyczące zabić/nie zabić, ew. kogo zabić mają jakiś wpływ na grę?Generalnie pierwsza połowa GTA jest lepsza niż końcówka, ale i tak gra masakruje.
Cytat: aphelion w Maja 29, 2008, 00:28:17 amW ktorym miejscu dokonuje sie decyzja dotyczaca zakonczenia?żeby ci nie wyspojlerować to tam gdzie wybierasz między sztylecikiem a znaczkiem dolara, jak dojdziesz to zobaczysz.
Jak wybralem sztylet to mialem 'zle' zakonczenie?
Przy decyzji o zabiciuSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Dłejna lub PlejbojaW przypadku zabicia tego drugiego dostajemy Safehouse, a jak zabijemy pierwszego - nic oprocz sporej sumkiA reszta raczej nie ma zadnego wplywu.
Z jaką Kiki?
ja nie moge przejsc ostatniej - ciagle mi rozwalaja helikopter a powtarzac trzeba wczesniejsze 20 min gry prawie i mnie krew zalewa
Robie GTA na 100% i nie moge znaleśc nigdzie stołu do bilardu może ktos wie gdzie jest? I czy mi się wydaje czy Ci przechodnie (znajomi) co Ci daja misje nie w każdej godzinie sa dostepnie. I na koniec takie pytanko ma ktoś może strone gdzie sa screeny gołębi, bo mnie już krew zalewa przy niektórych?
Cytat: DEVIL w Czerwca 16, 2008, 19:18:24 pmRobie GTA na 100% i nie moge znaleśc nigdzie stołu do bilardu może ktos wie gdzie jest? I czy mi się wydaje czy Ci przechodnie (znajomi) co Ci daja misje nie w każdej godzinie sa dostepnie. I na koniec takie pytanko ma ktoś może strone gdzie sa screeny gołębi, bo mnie już krew zalewa przy niektórych?oto rozwiązanie:http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map
Witma wszystkich.Mam pytanie. Zastanawiam się nad kupnem GTA IV ale moej obawy budzi fakt wystepujących problemów z grą. Mam PS3 (60 GB) i brak łącza internetowego do konsoli. Tym samym czy ktoś z was mógłby mi udzielic odpowiedzi jakie problemy moge napotkać i czy opłaca sie bez patcha 1.01 grać w GTA IV? Z góry dzięki.
mi gra dzialala normalnie bez patcha
1. Fixed an issue where players were unable to enter or exit vehicles in GTA Race.2. Fixed an issue where scripted vehicles were causing games to unexpectedly crash.3. Improved reliability and frequency of PS3™ online leaderboard updates.4. Fixed a rare hang some players encountered when moving from a Race or GTA Race lobby into gameplay.5. Fixed a hang that would occur when players were switching teams during the countdown in the lobby.6. Fixed an issue where players were able to get ridiculously high scores from Cops 'n Crooks matches.7. Changed GTA Race and Race so that the last player remaining always receives a reward of $250.8. Fixed an issue where spectating players would prevent the game from finishing.9. Fixed an issue where players were unable to spectate in Round 2 of Cops 'n Crooks games.10. Changed countdown timer in lobby so that it no longer resets when new players join a game.11. Changed the kick option so that kicked players are no longer brought back to single player.
7. Changed GTA Race and Race so that the last player remaining always receives a reward of $250.