z jednej strony sie ciesze, bo bo .. no Max to marka, ale z drugiej to czy ja wiem czy dobrze że trójeczka będzie miała desing w innym klimacie? ... wiecie, w poprzednich maxsach, właśnie świetny był nastrój, trochę jak w filmach kryminalnych, coś jak w Noir, ta narracja główngo bohatera, i komiksowe artworki zamiast renderów. Tutaj patrze, i Max wygląda jak Fisher z SC4 no niestety, wolał bym by miał czuprynę, i nie miał brody, i mogli by zrobić że ma problemy z alkocholem
.. taki rozpity glina który musi nagle sięgnąć do szafy po zestaw splów, by wymierzyć sprawiedliwość na własną ręke. A tutaj jakiś dziwny pomysł, z uwięzieniem w mieście przepełnionym przestępczością, no nie chce nic sugerować ale kłania się Ucieczka z Nowego Jorku, ... pewno za jakiś czas, pojawi się jakiś filmik promujący, który rozwieje wiele wątpliwości, ja narazie do samego opisu, jak i do wyglądu Maxsa, jestem sceptycznie nastawiony.
p.s Wyobraźcie sobie co by to było, jakby Hitman w najnowszej odsłonie zapuścił włosy
.. albo wąsy