Autor Wątek: Nowe studio twórców Hitmana  (Przeczytany 3147 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
Nowe studio twórców Hitmana
« dnia: Kwietnia 14, 2008, 11:15:13 am »
Reto-Moto to nowa firma założycieli duńskiego studia IO Interactive, w którym powstała m.in. seria Hitman i gra Kane & Lynch. Ci doświadczeni developerzy zajmą się w niej projektami skupionymi na trybie multiplayer.
Założyciele duńskiego studia IO Interactive ogłosili odejście z firmy i otworzenie warsztatu samochodowego Reto-Moto na przedmieściach Kopenhagi, gdzie - wśród zepsutych silników i dziurawych opon - planują spędzić resztę zawodowego życia. Życzymy im powodzenia i sukcesów w nowej branży!
No dobrze, a teraz już na poważnie. Reto-Moto faktycznie jest kolejnym przedsięwzięciem twórców serii Hitman i gier Freedom Fighters i Kane & Lynch, jednak branża pozostała ta sama. To studio developerskie celuje natomiast (dla odmiany) głównie w tytuły skupione na trybie multiplayer. Konkretów na temat pierwszych projektów na razie brak, ale doświadczona ekipa ma zamiar dać początek marce równie popularnej, co przygody Agenta 47.
http://www.gram.pl/news_6wTjGe4_Nowe_studio_tworcow_Hitmana.html

lupinator

• Gość
Hitman 5
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 14, 2008, 15:20:07 pm »
Po ogłoszeniu tego 3 dni temu na Gamespocie zaistniał profil Hitmana 5

Co wiąże się również z profilem na Gamerankings

Myślę, że niedługo na świat wyjdzie więcej informacji na temat kontynuacji tej genialnej serii. :D

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
Odp: Nowe studio twórców Hitmana
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 14, 2008, 16:35:49 pm »
Obyś miał rację Lupi - codziennie sprawdzając niusy mam nadzieję na spotkanie czegoś nowego o Hitmanie 5 :) .
Wydaje mi się jednak, że profil na gamespocie istnieje dużo dłużej - już ok. 2 miesiące temu wpisując z głupoty "hitman 5" w googlach natrafiłem na niego.
PSN ID: WojtqGO

Halski

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
  • Grrracz
Odp: Nowe studio twórców Hitmana
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 17, 2008, 18:25:56 pm »
Kolejny Hitman z pewnością by się przydał:)
http://grrr.pl -  blog dla prawdziwych grrraczy!