0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gosciu, jestem starym PC-towcem i powiem tyle: takie gry jakie masz na Konsoli to na kompie nigdy nie zobaczysz, wiem z doświadczenia bo właśnie przesiadłem sie na konsole. A co do GTA IV na PC to wątpie że wyjdzie
a co do Crysis-a masz na High czy na Very High? bo jak grasz na High to już przejscie na Very High bedzie sie wiązało z tym ze ten twój komp juz tego prawdopodobnie nie uciągnie
Mass Effect, Guitar Hero, Assasin's Creed, CoD4 i inne?
Ja nie mogę mojego komputera podpiąć do telewizora.
Cytat: svonston w Maja 11, 2008, 12:18:14 pmMass Effect, Guitar Hero, Assasin's Creed, CoD4 i inne?Virtua Tennis 3, Unreal Tournament 3?Widzę same ekskluzywne gry dla konsol. Nie ważne jest to na czym się gra, ważne jest to, jakim jest się graczem.
Teraz tylko pytanie czy lepiej garbić się przed 19 calowym monitorkiem i szukać przycisków po klawiaturze czy wyłożyć się na kanapie z padem przy jajach przed 42 calowym telewizorem z kinem domowym?
Cytat: xryxx w Maja 11, 2008, 11:30:07 amCytat: misterbuu w Maja 09, 2008, 12:58:31 pmale fakt,faktem że lepiej kupić zamiast grafiki za 1200zł,konsolke...inne elementy nawet można wymienić ale przy zwykłej codziennej pracy różnica będzie żadna...(o ile nowe komponenty są powiedzmy o rok,dwa młodsze niż stare)... Ja zakupiłem do mojego PC Geforce 8800 GT za 560 zł a nie za 1200 i ta karta WYMIATA. Crysis 1280 x 1024 wszystko na maxa i chodzi płynnie a do tego jak wygląda.OMG. Demko GRID wszystko na max plus jeszcze antyaliasing do tego w tej samej rozdziałce co crysis śmiga tak płynniutko że masełko. Nie znalazłem jeszcze gry która by mi zagięła tą kartę. Procek to kupiony rok temu Athlon X2 4000+ podkręcony na 5000( teraz taki kosztuje 160 zł) + plus 2 gb ramu, 512 na karcie graf.Ludzie nie mający pojęcia o PC i grający tylko na konsolach powtarzają nieprawdziwe opinie że jakiego to drogiego kompa trzeba mieć żeby pograć w nowe gry, a za cenę konsoli z akcesoriami można złożyć kompa o możliwościach dużo większych niż X360 i PS3Gosciu, jestem starym PC-towcem i powiem tyle: takie gry jakie masz na Konsoli to na kompie nigdy nie zobaczysz, wiem z doświadczenia bo właśnie przesiadłem sie na konsole. A co do GTA IV na PC to wątpie że wyjdzie Opublikowane: Maj 11, 2008, 11:47:28 a co do Crysis-a masz na High czy na Very High? bo jak grasz na High to już przejscie na Very High bedzie sie wiązało z tym ze ten twój komp juz tego prawdopodobnie nie uciągnie
Cytat: misterbuu w Maja 09, 2008, 12:58:31 pmale fakt,faktem że lepiej kupić zamiast grafiki za 1200zł,konsolke...inne elementy nawet można wymienić ale przy zwykłej codziennej pracy różnica będzie żadna...(o ile nowe komponenty są powiedzmy o rok,dwa młodsze niż stare)... Ja zakupiłem do mojego PC Geforce 8800 GT za 560 zł a nie za 1200 i ta karta WYMIATA. Crysis 1280 x 1024 wszystko na maxa i chodzi płynnie a do tego jak wygląda.OMG. Demko GRID wszystko na max plus jeszcze antyaliasing do tego w tej samej rozdziałce co crysis śmiga tak płynniutko że masełko. Nie znalazłem jeszcze gry która by mi zagięła tą kartę. Procek to kupiony rok temu Athlon X2 4000+ podkręcony na 5000( teraz taki kosztuje 160 zł) + plus 2 gb ramu, 512 na karcie graf.Ludzie nie mający pojęcia o PC i grający tylko na konsolach powtarzają nieprawdziwe opinie że jakiego to drogiego kompa trzeba mieć żeby pograć w nowe gry, a za cenę konsoli z akcesoriami można złożyć kompa o możliwościach dużo większych niż X360 i PS3
ale fakt,faktem że lepiej kupić zamiast grafiki za 1200zł,konsolke...inne elementy nawet można wymienić ale przy zwykłej codziennej pracy różnica będzie żadna...(o ile nowe komponenty są powiedzmy o rok,dwa młodsze niż stare)...
Prawda jest taka że na PC jest tylko World of Warcraft(który jest genialny)....tyle:)
Cytat: misterbuu w Maja 11, 2008, 21:30:46 pmPrawda jest taka że na PC jest tylko World of Warcraft(który jest genialny)....tyle:)Jest tyle prawd, ilu ludzi na świecie...
Gdzieś czytałem że nie powinno sie grać w gry na projektorze..
Widzę same ekskluzywne gry dla konsol.
Dowolna flagowa pozycja nintendo = Na pececie nigdy albo za dekadę jak jacyś fanatycy zmontują emulator.Notabene te najbardziej wyczesane pozycje od niny są grami kultowymi, i na pc nie pograsz.Tak samo to się tyczy do gier z plejaka. do xboxowych już trochę mniej ale też i tak w dużym stopniu.Czyli naprawdę dobre gry tylko na pc który u nas ocenilibyśmy w skali 9/10 to jedna strategia/rpg/fps na pół roku. Konsolowcy takie hiciory mają co miesiąc a ogólnie poziom gier jest sporo wyższy na wszelakich płaszczyznach (wyłaczająć rtsy... nie czaje tego gatunku). Pc czasy swojej świetności ma już dawno za sobą i za sprawą penych 3 duzych firm te czasy już nigdy nie powrócą.Czad! Lece po nową grafe i ram za cenę Xo żeby mi vista dobrze śmigała...
Grałem trochę na Very High ale stwierdziłem że gra wygląda praktycznie tak samo jak na High. Porównywałem również obrazki zamieszczone w różnych serwisach i stwierdziłem że Direct X 10 to przereklamowana lipa. Potem znalazłem sposób żeby grać na Ver y High pod Xp(zamianka plików),a w tej chwili już nie wiem jakie mam ustawienia bo namieszałem troche w plikach i muszę przeinstalować grę. Jak to zrobię i od nowa przekopiuje pliki żeby było DX 10 to sprawdze i napisze ale narazie mi się nie chce.
Przyznam szczerzę, że gdyby było mnie stać na konsolę, brałbym ją bez wahania.
Cytat: b.szym w Czerwca 29, 2008, 13:14:27 pmPrzyznam szczerzę, że gdyby było mnie stać na konsolę, brałbym ją bez wahania.A jakiego masz kompa ? Nie dopakowuj go najwyżej, pooszczędzaj i arcade w ratach można połknąć. Źle mówie ?
Cytat: szmajdzik w Czerwca 29, 2008, 13:55:05 pmCytat: b.szym w Czerwca 29, 2008, 13:14:27 pmPrzyznam szczerzę, że gdyby było mnie stać na konsolę, brałbym ją bez wahania.A jakiego masz kompa ? Nie dopakowuj go najwyżej, pooszczędzaj i arcade w ratach można połknąć. Źle mówie ?Dobrze mówisz, ale znowu ceny gier są sporo wyższe. Zresztą, jak miałbym brać konsolę, to PS3, bo to na niej jest MGS4, GT5 i inne. Nie sadzę, że X0 jest zły. Po prostu wolę klimat PS3.
Dobrze mówisz, ale znowu ceny gier są sporo wyższe. Zresztą, jak miałbym brać konsolę, to PS3, bo to na niej jest MGS4, GT5 i inne. Nie sadzę, że X0 jest zły. Po prostu wolę klimat PS3.
"The PC version of GTA IV has not even been announced for release and is still in development so is not about to be released on a website."
To, że wyjdzie na PC jest pewne. GTA od pierwszej części jest na PC i wszystkie części były również na PC( z wyjątkiem wersji wydanej na PSP). Wreszcie będzie można zagrać w nie wieszające się GTA 4
Ta wiadomość jest już pewna, bowiem pochodzi od twórców serii. Sam Houser, współzałożyciel Rockstara oraz jeden z twórców kultowej już serii, podzielił się z przedstawicielami mediów „dobrą nowiną”: ”Jesteśmy bardzo podekscytowani wydając PeCetową wersję Grand Theft Auto IV. Gra prezentuje się cudownie i nie możemy doczekać się momentu, gdy gracze dostaną ją w swoje ręce”.