Autor Wątek: Micro$oft zamawia Blue-ray dla Xbox360  (Przeczytany 18262 razy)

FokA

• Przodownik pracy
  • Reputacja: 0
Odp: Micro$oft zamawia Blue-ray dla Xbox360
« Odpowiedź #80 dnia: Maja 07, 2008, 08:54:42 am »
Przez kilka person na tym forum nie da się normalnie , spokojnie i bez kurwicy czytać forum....ku.rwa chciałem poczytać o Blue-Ray'u do xO wchodzę w temat i co widzę?? Jak banda prostaków przekrzykuję się o pierdoły....Jako posiadacz xO powiem wam sonyboye MACIE KU.RWA LEPSZA KONSOLE !!!! ... I ... WY.PIERDALAJCIE!! Ja mam CoD 4 na xO i gra mi się świetnie w niego...A jeden osobnik co i tu krzyczy z obozu sony kiedyś w Wystem Sars łechtał swojego e-penisa że wersja na PS 3 ma lepsze tekstury na  ziemi czy gdzieś.....Ja człowieku jak gram w grę to jestem nią (powiedzmy) pochłonięty i nie mam czasu przyglądać się z każdej strony czy tekstura ziemi  wygląda tak czy siak.

PS:Do moderacji wybaczcie użycie kilku epitetów ale były one niezbędne do oddania mojej frustracji i obawiam się że bez nich   nie oddałbym tego co czuję
« Ostatnia zmiana: Maja 07, 2008, 08:57:19 am wysłana przez FokA »

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #81 dnia: Maja 07, 2008, 09:07:01 am »
PS:Do moderacji wybaczcie użycie kilku epitetów ale były one niezbędne do oddania mojej frustracji i obawiam się że bez nich   nie oddałbym tego co czuję

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #82 dnia: Maja 07, 2008, 09:17:48 am »
Jak to się ludzie zmieniają. FokA już teraz gada o Sonyboyach bo już o Xboy'ach nie wspomni z wiadomego powodu. Rzeź.

Koniec OT.

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: Maja 07, 2008, 09:33:44 am »
Damn, dlaczego na 1000 osób tylko 3 potrafią przyjąć postawę "mam wyje**ne!" i grać w gry zamiast krzyczeć czy ich wersja gry ma 720p czy 719p? jak będzie 720p to będzie Ci się lepiej grało? Jak będzie 711p to będzie gorzej? Jak wersja na ps3/xo będzie bardziej zarywała niż na ps3/xo to będziesz się czuł się lepszym niż posiadacz xo/ps3? A może zajarasz sie jak jakiśpojeb z linijką odmierzy ile jest pikseli w pionie w Halo 3  :lol:?
Jedna hasło załatwia wszystko: "MAM wyje**ne."

Co do napędu BDrom w XO to kiszeczka z mojego punktu widzenia, gdyż musze nabyć nextgena do końca miesiąca, i nie mogę bo:
-jak kupię ps3 to bede chodził przez miesiąc wkur**ony gdy w koncu pojawią się Dual Shocki w bundlach
-jak kupię XO to będę chodził przez miesiąc wkur**ony, gdy pod koniec roku zjawi się w końcu BD (a wierzę, że się zjawi, ba jestem tego pewien, ufam moim źródłom)
I co teraz? Przyslowiowy CHÓJ :)

FokA

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #84 dnia: Maja 07, 2008, 09:50:25 am »
Jak to się ludzie zmieniają. FokA już teraz gada o Sonyboyach bo już o Xboy'ach nie wspomni z wiadomego powodu. Rzeź.

Koniec OT.

Przez kilka person na tym forum nie da się normalnie , spokojnie i bez kurwicy czytać forum....ku.rwa chciałem poczytać o Blue-Ray'u do xO wchodzę w temat i co widzę?? Jak banda prostaków przekrzykuję się o pierdoły.

Chodziło mi o wszystkich takich typów czy to tych co maja na fiucie dziare SONY , czy MICROSOFT albo NINTENDO.

:lol:
« Ostatnia zmiana: Maja 07, 2008, 10:10:33 am wysłana przez FokA »

Honorovy

• Towarzysz
« Odpowiedź #85 dnia: Maja 09, 2008, 16:42:53 pm »
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

Hehe, mamy pierwszy przecinek z obozu M$  :lol:. Pozdrawiamy ;)